19 / 04 / 2024

Nivo Ataköy satış

Nivo Ataköy satış

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy bulundukları konumlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Son satışımızı 8 bin 500 kilometre öteye gerçekleştirdik. Satış yaptığımız ülke sayısı ise 35’e ulaştı'' dedi.

Yalı Ataköy'deki 43 konut ve 8 iş yeri bugün satışa çıkıyor!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı güvencesiyle, Ataköy sahilinde hayata geçirdiği Yalı Ataköy'ki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı.

İstanbul Ataköy'deki lojman satışa çıkarıldı!

İstanbul Ataköy’de bulunan ve ‘ilk depremde yıkılır’ raporu verilen lojman boşaltıldı. 98 daire 665 ile 845 bin lira arasında fiyatla satışa sunuldu.

Yalı Ataköy'deki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin TOKİ güvencesiyle, Ataköy sahilinde inşa ettiği Yalı Ataköy projesindeki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı.

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy yabancıların radarında!

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy bulundukları konumlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Son satışımızı 8 bin 500 kilometre öteye gerçekleştirdik. Satış yaptığımız ülke sayısı ise 35’e ulaştı'' dedi.

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy RecExpo'da görücüye çıkıyor!

Cathay Group, Bakü’nün ve Güney Kafkasya Bölgesi’nin en prestijli Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı RecExpo’da Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projelerini tanıtacak...

Nivo Ataköy'de 2 yıl kiracınız hazır!

Nivo Ataköy'de 2 yıl kiracınız hazır.. Dükkan ve mağazalarda kiracıyı hazır eden projede yüksek tavanlı cadde cepheli dükkanlar yer alıyor. 

Nivo projelerinde yabancıya satış yüzde 30’u geçti!

İstanbul'un cazibe merkezi lokasyonlarında geliştirdiği Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projeleriyle adından söz ettiren Nivo, dünyanın dört bir yanından gelen yabancı yatırımcılardan büyük ilgi görüyor.

Ataköy Konakları'nda 6 milyon TL'ye icradan satılık daire!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Zeytinlik Mahallesi'nde yer alan Ataköy Konakları'ndaki daire 6 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Nivo Ataköy’e Katar’dan yatırımcı geldi!

İstanbul’un cazibe merkezi lokasyonlarında geliştirdiği projelerle adından söz ettiren Nivo, Ataköy projesinde Katarlı Retaj Grup ile ortaklığa imza attı. 

Nivo projelerinde yüzde 25 indirime ek yüzde 5 indirim!

Gayrimenkul sektöründe başlatılan konutta yüzde 20 indirim kampanyasına destek veren Nivo, Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projelerinde ilave yüzde 5 daha indirime gitti...

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy'de her eve bir araba!

CathayGroup imzası ile hayata geçirilen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy’den ev alanlara araba veriliyor. Nivo sakinleri, 24 aylık ev ödemeleri bitene kadar Intercity güvencesiyle araç sahibi olacak.

Nivo Ataköy nerede?

Cathay İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de hayata geçirilen Nivo Ataköy projesi 2 blok halinde yükseliyor. Peki, Nivo Ataköy nerede?

Nivo Ataköy ne zaman teslim?

Cathay İnşaat imzası taşıyan Nivo Ataköy Evleri 2 blok şeklinde yükseliyor. Projede daire fiyatları metrekare bazında 10 bin TL'den başlıyor. Peki Nivo Ataköy ne zaman teslim?

Nivo Ataköy satış Haberi

Nivo Ataköy satış

İstanbul'un cazibe merkezinde inşa edilen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy, dünyanın dört yanından gelen yabancı yatırımcılardan ilgi görüyor. Son olarak 8 bin 500 kilometre uzağa satış yaptıklarını söyleyen Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Oluşturduğumuz yaşam alanlarıyla müşterilerimize her zaman en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Satış yaptığımız ülke sayısı 35’e ulaştı. Yaptığımız başarılı çalışmaların dünyanın diğer ucu diyebileceğimiz Japonya’dan teveccüh görmesi bizler için motivasyon kaynağı oluyor” diye konuştu.

Yabancıya 40 bin ünite satışı

Tuğsuz, önceki yıla oranla yüzde 78 oranında artan yabancı satışı sektörün dinamiklerini ayakta tutan bir katalizör vazifesi olduğunu söyledi. Tuğsuz, şu açıklamalarda bulundu: “Yabancıya satışın sektör dinamikleri için çok önemli olduğuna inanıyoruz. Ülkemizde 2018’de toplam 40 bin civarında yabancıya konut ve iş yeri satışı gerçekleştirildi....