23 / 04 / 2024

Nizipli icra

Nizipli icra

Nizip İcra Müdürlüğü, Nizip İstasyon mahallesinde bulunan binayı 2 milyon TL'ye satıyor. Satış, 18 Haziran Pazartesi günü 14:00-14:05 saatleri arasında yapılacak.

Yeme-içme sektöründen kira, icra ve iflas çağrısı!

Genelgeyle kapatılan yeme-içme işletmelerine kamu bankaları icra takibi başlattı. TURYİD Başkanı Kaya Demirer, "Bir taraftan kamu kapatacak, bir taraftan da kamu bankası borcunu öde diyor. Neyle ödeyeceğim? Yazarkasamda kilit var" dedi. 

İcra ve iflas harçları 2021!

İcraya başvuran kişiler belli oranlarda harç ödüyor. Peki, icraya başvurma harcı 2021 ne kadar oldu? İşte icra ve iflas harçları 2021..

İcra başvuru harcı 2021!

İcra ve iflas işlemlerinde başvuru sahibi tarafından 2021 yılında alınacak bedeller belli oldu. 2021 yılı tarifesine göre 2020'de icraya başvurma harcı 59,30 lira olarak tahsil edilecek. İşte icra başvuru harcı 2021 detayları...

İzmir Gaziemir'de kirasını ödeyemeyen esnafa icra takibi!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, ilçede faaliyet gösteren iki esnaf için birikmiş kira borçları sebebiyle icra takibi başlattı.

Antalya Serik'te kirayı ödeyemeyen kiracıya icra!

Antalya Serik’te Kovid-19 sebebiyle işleri kötüye giden esnaf Ramazan Çınar’ın mal sahibi Belek Mahallesi imamı Süleyman Yıldırım tarafından kirasını ödeyemediği için icra memurları eşliğinde dışarı atıldığı ileri sürüldü. 

Kira alacağı ve tahliye için icra takibi örnek 2021!

Kiracı kira bedelini ödemediğinde, kiralayan ödenmeyen kira bedellerini, icra dairesi aracılığıyla talep edilebiliyor. Peki kira alacağı ve tahliye için icra takibi nasıl başlatılıyor? İşte kira alacağı ve tahliye için icra takibi örnek 2021...

İcra ve iflas dosyaları meclis gündeminde!

2019 yılından 1 Kasım 2020 tarihine kadar geçen sürede ülke genelindeki icra dairelerinde bulunan icra ve iflas dosyaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İcra dosyası sayısı 2020'de 23 milyon oldu! 

CHP'li Gürsel Tekin, Ankara İcra Mahkemesi’nin tıklım tıklım olduğunu belirtti ve “2020’de icra dosyası 23 milyona ulaştı. Millet, ekmek bulamıyor. Salgın bitene kadar borçlar dondurulmalı” dedi.

Ödenmeyen senetler için icra takibi başlatabilirsiniz!

Bir senet anlaşması sonucunda vadesi gelmiş ancak halen ödenmemiş senet artık ödenmemiş senet kapsamına giriyor. Vadesi geçeli uzun zaman olan senetler için icra takibi başlatılabiliyor.

Borçlunun malı yoksa icra nasıl yapılabilir?

Posta yazarı Tamer Heper 'Babamın üzerine olan dükkandaki kiracıyı tahliye ettik. Borçlarını icra yoluyla almak istedik, tahsil edemedik. Bu durumda ne yapabiliriz, herhangi bir cezai müeyyidesi yok mu?' sorusunu yanıtladı.

Denizlili esnafa icra yağıyor! 

Denizli’de hem yerli hem de yabancıların göz bebeği olan Pamukkale’nin yanı başındaki Karahayıt’ta ödemelerini yapamayan esnafa icra yağıyor.

İcra takibi ve haciz işlemleriyle ilgili veriler mecliste!

23 Temmuz 2020 tarihi itibariyle icra takibi ve haciz işlemleriyle ilgili veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Başevirgen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Demre Belediyesi'ne icra geldi!

Demre Belediye Başkanı İYİ Partili Okan Kocakaya, 2010- 2013 yıllarından kalan borç için belediyeye faiziyle 1 milyon 200 bin TL'lik  icra geldiğini söyledi.

Nizipli icra Haberi

Nizipli icra

Verilen ilan şöyle;


NİZİP İCRA MÜDÜRLÜĞÜ NDEN TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI 

Dosya No: 2009/552 Tal.


Satılmasına karar verilen gayrimenkulun cinsi, kıymeti, adedi, evsafı:


; 1- Gaziantep ili Nizip ilçesi istasyon Mahal- | lesi 1113 ada, 111 parsel de kayıtlı 20.206,00 M2 alanlı taşınmaz tapu kaydında fıstıklık ola¬rak belirtilmiştir. Taşınmaz üzerinde 8 adet ya¬pı vardır. Parsel üzerinde birinci yapı; iki katlı | betonarme karkas inşat sınıfında zemin kat | 115m2 2 oda, mutfak, banyo-WC den ibaret, | 1. kat 115m2 3 oda, lw ve wc olan idari bina¬dır. Parsel üzerinde ikinci yapı; iki katlı çelik j kostriksiyon olarak inşa edilmiştir. Zemin kat 120 m2, 2 oda, 2 lw ve wc bulunmaktadır. 1. Kat bütün olarak inşa edilmiş dış cephe alü¬minyum kaplıdır. Parsel üzerinde üçüncü...