29 / 03 / 2024

Gaziantep Nizlipli'de 2 milyon TL'ye icradan satılık bina!

 Gaziantep Nizlipli'de 2 milyon TL'ye icradan satılık bina!

Nizip İcra Müdürlüğü, Nizip İstasyon mahallesinde bulunan binayı 2 milyon TL'ye satıyor. Satış, 18 Haziran Pazartesi günü 14:00-14:05 saatleri arasında yapılacak.




Verilen ilan şöyle;


NİZİP İCRA MÜDÜRLÜĞÜ NDEN TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI 

Dosya No: 2009/552 Tal.


Satılmasına karar verilen gayrimenkulun cinsi, kıymeti, adedi, evsafı:


; 1- Gaziantep ili Nizip ilçesi istasyon Mahal- | lesi 1113 ada, 111 parsel de kayıtlı 20.206,00 M2 alanlı taşınmaz tapu kaydında fıstıklık ola¬rak belirtilmiştir. Taşınmaz üzerinde 8 adet ya¬pı vardır. Parsel üzerinde birinci yapı; iki katlı | betonarme karkas inşat sınıfında zemin kat | 115m2 2 oda, mutfak, banyo-WC den ibaret, | 1. kat 115m2 3 oda, lw ve wc olan idari bina¬dır. Parsel üzerinde ikinci yapı; iki katlı çelik j kostriksiyon olarak inşa edilmiştir. Zemin kat 120 m2, 2 oda, 2 lw ve wc bulunmaktadır. 1. Kat bütün olarak inşa edilmiş dış cephe alü¬minyum kaplıdır. Parsel üzerinde üçüncü yapı tek katlı 62 m2 alanlı, duvarları sıvalı boyalı 2 adet dükkandır. Parsel üzerinde dördüncü ya¬pı tek katlı 149 m2 alanlı sıvalı boyalı doğra¬maları demir idari binadır. Parsel üzerinde be¬şinci yaptik^kat 9^)2 alanlı mercimek fabrikası olarak kullanılan ya¬pıdır. Parsel üzende altıncı yapı; tek katlı be¬tonarme prefabrik inşaat sınıfında inşa edilmiş 1107 m2 alanlı depo niteliğindedir. Parsel üze¬rinde yedinci yapı; tek katlı yığma kargir inşa¬at sınıfında 210 m2 alanlı 8 adet dükkandır. Duvarları sıvalı ve boyalı doğramalar demirdir. Parsel üzerindeki sekizinci yapı; tek katlı çelik kostriksiyon inşaat sınıfında'alanı 264 m2, atölye niteliğindedir. Duvarlar sıvalı boyalı, doğramalar demir, tavan döşemesi çelik kost¬riksiyon üzeri galvanizli saç, tabanı beton şap- dır. Taşınmazın arsa bedeli ve yapı bedelleri I toplam 2.023,850,00 TL dir.


Satış Şartlan:


Taşınmazın 1’nci satışı 18/06/2012 tarihin¬de saat 14:00-14:05 Nizip icraJVlüdürlüğü Ko¬ridor Salonu’nda yapılacaktır.' fnci satış günü taşınmazların muhammen bedellerinin % 60’ı satış masrafları ve rüçhanlı alacaklılar varsa onların alacaklarını bulması kaydı ile satışları yapılacaktır. Böyle bir alıcı çıkmaması halinde en çok artıranın taahhüdü baki kalmak şartı ile 28/06/2012 tarihinde aynı yer ve saatlerde 2’nci satışları yapılacaktır. 2’nci satış günü ta¬şınmazların muhammen bedellerinin % 40’ı satış masrafları ve rüçhanlı alacaklılar varsa onların alacaklarını bulması kaydı ile satışları yapılacaktır, Aksi takdirde satış düşürülecektir.


2-Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edi¬len değerin % 20’si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu ver¬meleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı is¬tediğinde (10) günü geçmemek üzere süre ve¬rilebilir, damga vergisi, KDV, tapu alım harcı ve j masrafları alıcıya aittir. Birikmiş vergiler satış bedelinden ödenir. Tellaliye satıcıya aittir.


3-İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize Bildirme sabit onadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.


4-Satış bedeii hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse icra ve iflas Kanunu’nun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir.iki ihale arasındaki farktan ve % 10 faizden alı- 1 i cı ve kefilleri mesul tutulacak ve hiçbir hükme hacet kalmadan kendilerinden tahsil edilecek¬tir.


5-Şartname, ilan tarihinden itibaren herke¬sin görebilmesi için dairede açık olup, gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gön¬derilebilir.


6-Satışı iştirak edenlerin şartnameyi gör¬müş ve mündericatını kabul etmiş sayılacakla¬rı, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2009/552 Tal. sayılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.



(*) ilgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir. www.bik.gov.tr B: 30617 


 

İlan için tıklayın!tıklayın


Geri Dön