29 / 03 / 2024

Novada Outlet Söke karavan

Novada Outlet Söke karavan

Aydın-İzmir karayolunu Kuşadası, Söke-Didim ve Bodrum gibi gözde tatil beldelerine bağlayan kavşakta hizmet veren Novada Outlet Söke AVM, İzmir Kamp ve Karavan Derneği işbirliği ile karavan turizmine kapılarını açıyor...

Murat Kurum'dan Söke'ye 400 sosyal konut müjdesi!

Aydın'da konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Söke'de 400 sosyal konut yapma kararını aldık" dedi.

TOKİ Aydın Söke kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 2020!

TOKİ Aydın Söke kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Aydın Söke kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 2020 ve TOKİ Aydın Söke kura sonucu listesi...

TOKİ Aydın Söke 100 bin konut kuraları bugün çekiliyor!

Dar gelirliler için konut üretmeye devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın Söke 100 bin konut projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekilecek.

Aydın Söke için acele kamulaştırma kararı!

Aydın ili Söke ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31143  Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Batısöke Çimento yüzde 75'lik hissesini satıyor!

Batı Anadolu Grubu'na bağlı Batısöke Çimento yüzde 75 oranındaki hissesini satacak. Hissenin satışını Ünlü&Co yapacak.

Aydın Söke'de 5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Aydın İli, Söke İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 93 bin 100 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Söke-Akbük'te acele kamulaştırma yapılacak!

Söke-Akbük'te Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tafından acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Söktaş Aydın Söke'deki arsasını 12 Eylül'de satacak!

Söktaş, Aydın Söke'de iplikhane binası ve depoların bulunduğu arsayı satışa çıkardı. Tekliflerin kapalı zarf usulüyle gerçekleşeceği ihale 12 Eylül 2018 günü düzenlenecek.

Söke'deki Rum Köyü Doğanbey için yıkım kararı!

SİT alanıyken 2015’te imara açılan Aydın Söke’deki Rum Köyü Doğanbey’de, “Trene benziyor” diye yeni yapılan bir evi şikâyet eden köylüler kendi evlerinin imara aykırı olduklarını öğrendiler. 

Kipaş Holding Söke'de iki fabrika kuracak!

Kipaş Holding, Aydın'ın Söke ilçesinde hayata geçireceği ikinci fabrikayla Türkiye'nin kağıt ithalatı sorununa katkı sağlamayı hedefliyor.

Batısöke Çimento Fabrikası'ndan 680 milyon liralık yatırım!

Batı Anadolu Grubu, Batısöke Çimento Fabrikası'nı 680 milyon liralık yatırımla dev bir entegre tesisine dönüştürdü. Tesis, 2018 yılının ilk aylarında üretime başlayacak.

Söke Belediyesi'nden Sosyal Konut Projesi müjdesi!

Söke Belediyesi’ne ait bugün üzerinde hayvan pazarı ve seranın bulunduğu arazide yapılması planlanan sosyal konut projesi ile özellikle dar gelirli vatandaşların ev sahibi olabilmesi hedefleniyor.

Aydın Söke'de riskli alan ilan edildi!

Aydın Söke Cumhuriyet Mahallesi'nde 11 alanda riskli alan ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Novada Outlet Söke karavan Haberi

Novada Outlet Söke karavan

Ücretsiz park kullanımı konusunda bir ilk olan bu girişimle konaklamaya gelen karavanların alışveriş merkezinin otoparkında wc, su ve elektrik ihtiyaçlarını sağlayabilecekleri özel alanda, güvenli bir şekilde konaklamaları sağlanacak.

Karavanlar K 37.76683 Enlem, D 27.42740 boylam koordinatlarını kullanarak alışveriş merkezine ulaşabilirler.

Karavan turizmi

Türkiye´de yakın zamana kadar sadece meraklıları tarafından kullanılan karavanlar bu yıl tatile fazla para ayıramayanların da ilgi odağı oldu. Karanava olan talepler ise geçen yıla oranla yüzde 50 artış gösterdi.

2010 yılında Ege Bölgesi’nde kampçılığı ve karavancılığı geliştirmek, bilinçlendirmek ve bu konuda çalışmalar yapmak üzere kurulan İzmir Kamp ve Karavan Derneği’nin verilerine göre Türkiye'de sayısı 4 bine kadar çıkan karavan kullanıcılarının 2 yıl içerisinde 10 bine ulaşması bekleniyor. Türkiye´de yaklaşık 50 adet karavan kampı bulunuyor. Günlük ortalama 100 TL’den başlayan kiralarla...