16 / 04 / 2024

NT ankara mağazası

NT ankara mağazası

Uluslararası kitap, kırtasiye ve teknoloji markası olarak bilinen NT, büyümeye devam ediyor. NT, Ankara'da 10. mağazasını açtı. NT Genel Müdürü Murat Kara daha da büyüyeceklerini dile getirdi.

NT, yeni mağazasını Forum Ankara'da açtı!

Uluslararası kitap, kırtasiye ve teknoloji marketi alanında hizmet veren NT Mağazaları, 67 ilde yer alan mağazalarına bir yenisi daha ekleyerek Forum Ankara AVM'de yeni mağazasını açtı.

Ebebek, 176. Mağazasını Ankara Bilkent Center AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha eklemeyi sürdüren Ebebek, 176. Mağazasını Ankara Bilkent Center AVM’de açtı.

Evidea, Ankara’da ilk mağazasını hizmete açtı!

Güçlü e-ticaret kimliğine perakende mağazalar zincirini de ekleyen Evidea, hızla büyümeyi sürdürüyor. Evidea’nın 4 Mart tarihinde kapılarını açtığı yeni mağazası, Ankara’nın gözde alışveriş merkezlerinden CEPA AVM’de bulunuyor.

Ebebek 174. mağazasını Ankara Cepa AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini eklemeye devam eden ebebek 174. mağazasını Ankara Cepa AVM’de hizmete açtı...

Koçtaş, Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını açtı!

Koçtaş, başkent Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını Bilkent Center AVM'de hizmete açtı.

Tepe Home Panora AVM mağazası açıldı!

Tepe Home Türkiye'de 17 Ankara'da ise 6. mağazasını Panora AVM'de hizmete açtı...

Tepe Home 17. mağazasını Panora AVM'de açtı!

Konfor ve tasarımı kalite ile buluşturan ürünleri ile mobilya sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tepe Home, Türkiye’de 17.; Ankara’da ise 6. Mağazasını Panora AVM’de açtı...

Tepe Home, beşinci mağazasını Ankara 365 AVM’de açtı!

Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla şıklığı bir adım ileriye taşıyan Tepe Home, beşinci mağazasını Ankara 365 AVM’de hizmete açtı.

Beymen Club 50'nci mağazasını Ankara Gordion AVM'de açtı!

30 yılı aşkın geçmişiyle Türk moda sektörünün öncü markalarından olan Beymen Club, Ankara Gordion AVM'deki 50'nci mağazasıyla müşterilerine hizmet veriyor... 

Siemens yeni mağazasını Alsancak'ta açtı!

Siemens'in Ankara ve İstanbul'dan sonraki yeni deneyim mağazası İzmir Alsancak'ta açıldı. Alsancak Biz Elektronik, faaliyetlerine başladı.

Gratis Türkiye'de 600'üncü mağazasını açtı!

Türkiye’nin önde gelen kişisel bakım marketi Gratis, Ankara'da 600’üncü mağazasını açtı. Yeni açılan Gratis mağazası Ankara’nın 52’nci, Türkiye’nin 600’üncü mağazası oldu.

Atasun Optik 200’üncü mağazasını açtı!

Atasun Optik 200’üncü mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Yeni mağaza, Ankara Bilkent Center AVM’de açıldı.

Cezaevi satış mağazası yakında Ankara'da açılacak!

Adalet Bakanlığı İş Yurtları Kurumu Satış Mağazası, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde de açılacak. Satış mağazasında gıdadan tekstile, hediyelik eşyadan temizlik ürünlerine kadar yüzlerce ürün satılıyor. 

Kiler GYO Altındağ Dışkapı Mağazası 2017 değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Altındağ Dışkapı Mağazası'na ait 2017 değerleme raporunu yayınladı.

NT ankara mağazası Haberi

NT ankara mağazası

Uluslararası kitap, kırtasiye ve teknoloji markası NT, yeni mağazasını Forum Ankara'da açtı. Çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Genel Müdür Murat Kara, şunlan söyledi: "Forum Ankara, başkentimizdeki 10'uncu mağazamız. İlerleyen günlerde açacağımız yeni mağazalarımızla Türkiye'nin en yaygın eğitim ve kültür perakendecisi olmayı...