19 / 04 / 2024

nurol gyo mecidiyeköy projesi

nurol gyo mecidiyeköy projesi

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Para Dergisi'nin Nurol Tower Projesi'nin kaçak kat ve yapı nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğuna ilişkin yayımlanan habere açıklama getirdi. İşte Nurol GYO'nun açıklaması..

Nurol Tower Mecidiyeköy'de metrekare birim fiyatı 5 bin dolar!

Nurol Tower projesinde teslimler 2014 yılının Ekim ayında gerçekleşecek. Projede yer alan home ofislerin metrekare birim fiyatı 5 bin dolardan başlıyor...

Nurol GYO, Ödül İstanbul'dan 60 adet konutu 331.9 milyon TL'ye alıyor! 

Nurol GYO, İstanbul Esenyurt'ta yükselen Ödül İstanbul'dan 60 adet konutu 331.9 milyon TL'ye alıyor. İşte şirketten yapılan o son dakika açıklaması...

Nurol GYO bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Nurol GYO bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

Emlak Konut GYO'nun Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun Şişli Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı. İşte detaylar...

Ahmet Başar Gogen, Nurol GYO  Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Ahmet Başar Gogen, Nurol GYO Genel Müdürü'ne bağlı Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticiliği'ne atandı. 

Nurol GYO 2021'de 5.5 milyon TL kira geliri elde etti!

Nurol GYO'nun 2021 yılı sonunda elde edilen toplam kira gelirleri KDV hariç 5,5 milyon TL olarak belirlendi.

Nurol GYO 2021'de 334 milyon TL'lik satış yaptı!

Nurol GYO tarafından, 2021 yılı içerisinde yapılan ve kamuya açıklanan son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen alım satım işlemlerinde ön satışlar dahil 3 projedeki satış rakamının 334 milyon TL olarak gerçekleştiği açıklandı.

Ziraat GYO Mecidiyeköy binasının değeri ne kadar oldu? 

Ziraat GYO Mecidiyeköy binasına ilişkin değerleme raporu yayınlandı. Peki Ziraat GYO Mecidiyeköy binasının değeri ne kadar oldu? 

Nurol GYO ilk 9 ayda ne kadar kira geliri elde etti?

Nurol GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre; şirketin 30 Eylül 2021 itibarıyla toplam aktif büyüklüğü 1.502.646.111 TL olup, hasılatı 292.512.176 TL oldu. Şirket, cari dönemde yatırım amaçlı gayrimenkullerden 15.117.452 TL kira geliri elde etti.

Nurol GYO 2021 yılı ilk çeyrek faaliyet raporu!

Nurol GYO'nun 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Nurol GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Nurol GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-14.1 Sayılı Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği'nin 9/2 maddesi uyarınca yönetim kurulu komite üyelerini seçiyor.

Oğuz Çarmıklı, yeniden Nurol GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı seçildi!

Nurol GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına M.Oğuz Çarmıklı ve Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliğine Sn. S.Ceyda Çarmıklı Kılıçaslan seçildi.

Nurol GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Nurol GYO'nun 2020 yılı hesap dönemine ait yasal kayıtlarında net dağıtılabilir dönem karı bulunmaması dolayısıyla, kar dağıtımı yapılmaması kabul edildi.

Nurol GYO 2020 yılı genel kurul toplantı sonucu!

Nurol GYO'nun 8 Nisan 2021 tarihinde yapılan 2020 yılı olağan genel kurul toplantı sonucunda alınan kararları onaylandı.

nurol gyo mecidiyeköy projesi Haberi

nurol gyo mecidiyeköy projesi

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Para Dergisi'nin Nurol Tower Projesi'nin kaçak kat ve yapı nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğuna ilişkin yayımlanan haberine karşın açıklamada bulundu. 


Nurol GYO'nun KAP açıklaması;

SPK'nın II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin "Haber ve Söylentilerin Doğrulanması" başlıklı 9. Maddesine istinaden yapılan açıklamadır.


Para Dergisinin 15 Mayıs 2016 tarihli nüshasında ve bazı internet sitelerinde, Şirketimize ait Nurol Tower Projesi'ne ilişkin olarak kaçak kat ve yapı nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğuna ilişkin yayımlanan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Şirketimize, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan bugün itibarıyla gelen herhangi bir bildirim yoktur. Ayrıca, Nurol Tower Projesi emsal değerinin üzerinde inşa edilmediği gibi, iddiaların aksine kulede kaçak kat da bulunmamaktadır. Konuya ilişkin yargılama, İdare Mahkemesince yürütülmüş olup, Şirketimiz lehine karar tesis edilmiştir. Nurol Tower...