19 / 03 / 2024

nurol gyo sermayesi

nurol gyo sermayesi

Nurol GYO'nun sermaye artırımına konu payların TSP Prosedürü'ne göre belirlenen satış fiyatının 12,50-TL ve tahsisli sermaye artırım tutarının ise 15 milyon 200 bin TL olarak belirlenmesi suretiyle hazırlanan ihraç belgesi SPK'ya iletildi.

Nurol GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Nurol GYO, sermaye artırımına ilişkin olarak almış olduğu 2021/3 sayılı karar çerçevesinde hazırlanmış ihraç belgesinin onaylanması için SPK'ya başvurdu.

Nurol GYO'nun fon kullanım raporuna yönetimden onay!

Nurol GYO'nun sermaye artırımından elde edilecek fonun hangi amaçlarla kullanılacağına ilişkin olarak Yönetim Kurulu tarafından hazırlan ekli rapor Yönetim Kurulu'nun kararı ile kabul edildi.

Nurol GYO tahsisli sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Nurol GYO Yönetim Kurulu, tahsisli sermaye artırımına ilişkin karar çerçevesinde, düzenlenecek ihraç belgesinin onaylanması için SPK'ya başvurdu.

Nurol GYO 295 milyon TL'lik çıkarılmış sermayesini artıracak!

Nurol GYO'nun 400 milyon TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanı içerisinde kalmak kaydıyla, toplam 295 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin, toplam satış hasılatı 190 milyon TL olacak şekilde pay satış fiyatına göre hesaplanacak toplam nominal sermaye tutarı kadar artırılmasına karar verdi.

Nurol GYO sermayesini 360 milyon TL'ye çıkardı!

Nurol GYO'nun ihraç edilen 90 milyon TL nominal değerdeki payları 360 milyon TL olacak şekilde tahsisli satış yöntemi ile  Nurol Holding A.Ş.'ye satıldı.

Nurol GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Nurol GYO, kayıtlı sermayesi artırmak için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurdu.

Nurol GYO'nun sermayesi 360 milyon TL'ye çıktı!

Nurol GYO, 400 milyon TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 205 milyon TL olan çıkarılmış sermayesini rüçhan hakları tamamen kısıtlanarak toplam satış tutarını 360 milyon TL'ye çıkardı. 

Nurol GYO'dan tahsisli sermaye artırımı SPK başvurusu açıklaması!

Nurol GYO'nun yönetim kurulunun almış olduğu 18 Aralık 2019 tarihli tahsisli sermaye artırımına ilişkin karar çerçevesinde, düzenlenecek ihraç belgesinin onaylanması için 27 Aralık 2019 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na gerekli başvuru yapıldı...

Nurol GYO sermayesini 360 milyon TL'ye çıkaracak!

Nurol GYO, 400 milyon TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanı içerisinde kalmak kaydıyla, toplam 205 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin toplam satış hasılatı 360 milyon TL olacak şekilde artırılmasına karar verdi. 

Nurol GYO Fon Kullanım Raporu 2019!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, sermaye artırımından elde edilen fonun kullanımına ilişkin raporu yayınladı...

Nurol GYO tahsisli sermaye artırımı için SPK başvurusu yaptı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tahsisli sermaye artırımı SPK başvurusu hakkında açıklama yaptı...

Nurol GYO'dan sermaye artırımına ilişkin SPK başvuru sonucu açıklaması!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, tahsisli sermaye artırımına ilişkin SPK başvuru sonucu hakkında açıklama yaptı.

Nurol GYO'nın kayıtlı sermaye tavanı 400 milyon TL'ye çıktı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın kayıtlı sermaye tavanının 200 milyon TL'den 400 milyon TL'ye çıkartılmasına ilişkin başvurusu onaylandı...

Nurol GYO'nun kayıtlı sermaye tavanı 400 milyon TL!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nun yeni kayıtlı sermaye tavanının 400 milyon TL olarak belirlenmesine karar verildi...

Nurol GYO'nun çıkarılmış sermayesi 310.2 milyon TL'ye artırıldı!

Nurol GYO 295 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin, toplam satış tutarı 190 milyon TL olacak şekilde, nakden, tamamen ve her türlü muvazaadan ari olmak üzere 15 milyon 200 bin TL artırılarak 310 milyon 200 bin TL'ye çıkarılmasına karar verildi. 

Nurol GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Nurol GYO, kayıtlı sermayesi artırmak için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurdu.

Nurol GYO'nun sermayesi 360 milyon TL'ye çıktı!

Nurol GYO, 400 milyon TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 205 milyon TL olan çıkarılmış sermayesini rüçhan hakları tamamen kısıtlanarak toplam satış tutarını 360 milyon TL'ye çıkardı. 

Nurol Life Nurol GYO fiyatları 2017!

Nurol GYO tarafından İstanbul Seyrantepe'de hayata geçirilen Nurol Life projesinde konut ve ofisler yer alıyor. Projedeki ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı bulunuyor...

Nurol GYO 2017 yılı 3 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Nurol GYO 2017 yılı 3 aylık faaliyet raporunu yayınladı.

Nurol GYO 2017 yılı 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Nurol GYO 2017 yılı 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı.

Nurol GYO Nurol Life Seyrantepe fiyatlar!

Nurol Life projesi 50 katlı tek kule olarak İstanbul Seyrantepe'de Nurol GYO imzasıyla yükseliyor. Projedeki ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı bulunuyor...

Nurol GYO'dan insan odaklı çözümler!

Kurulduğu ilk günden itibaren kalite ve güven esaslarına bağlı kalarak, yaşadığı topluma ve dokunduğu her bireye fayda sağlamayı misyon edinen Nurol GYO, geliştirdiği insan odaklı yaklaşımlarını, “Nurol Çözümleri” (N Çözümleri) başlığı altında tanıttı.

Nurol GYO 2017 kar dağıtım bildirisini açıkladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Nurol GYO 2017 kar dağıtım bildirisini açıkladı.

Nurol GYO genel kurul bildirisini yayınladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Nurol GYO genel kurul bildirisini yayınladı.

Nurol GYO 2017 hesap dönemi için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Nurol GYO PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ve bu seçimin Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verdi.

Nurol GYO'nun PR ajansı Goodworks İletişim Danışmanlığı oldu!

Gayrimenkul sektörünün köklü ve lider markalarından Nurol GYO'nun iletişim ajansı Goodworks İletişim Danışmanlığı oldu.

Nurol GYO 9 aylık denetim raporuna ek 10 gün süre dahil etti!

Nurol GYO, 9 aylık ara dönem bağımsız denetim raporlarına rapor teslim tarihine ek 10 gün süre dahil etti. Kararı KAP'ta yayınladı.

nurol gyo sermayesi Haberi

nurol gyo sermayesi

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ihraç belgesi hakkında açıklama yaptı.

Nurol GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu'nun 11/02/2021 tarih ve 2021/7 sayılı SPK Haftalık Bülteni ile kamuya duyurulduğu üzere, tahsisli sermaye artırımı başvurusu, tahsisli  sermaye  artırımının  Toptan Alış ve Satış İşlemlerine İlişkin Prosedürü ("TSP Prosedürü") çerçevesinde tespit edilen baz fiyata yüzde 10 oranında iskonto uygulanması suretiyle bulunan (nominal değerden aşağı olmamak üzere) pay fiyatından az olmamak üzere belirlenecek satış fiyatı üzerinden yapılması ve pay satış fiyatı üzerinden hesaplanacak nominal sermaye tutarı kadar artırılması suretiyle, olumlu karşılanmasına karar verildi. Bu çerçevede, sermaye artırımına konu payların TSP Prosedürü'ne göre belirlenen satış fiyatının 12,50-TL ve tahsisli sermaye artırım tutarının ise 15 milyon 200 bin TL (İhraç edilecek Sermaye Piyasası Aracının Toplam...