24 / 04 / 2024

odaş elektrik ortaklık yapısı

odaş elektrik ortaklık yapısı

Odaş Elektrik Üretim Sanayi Ticaret A.Ş, şirket sermayesinin yüzde 17,86'sına denk gelen toplan 7 milyon 500 bin adet B Grubu halka açık olmayan hissesini BB Enerji'ye devrettiğini bildirdi...

Yukat Yapı İnşaat Elektrik Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yukat Yapı İnşaat Elektrik Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Meryem Uysal tarafından kuruldu.

Düzenleme ortaklık payı nedir? Düzenleme ortaklık payı nasıl uygulanır?

Düzenleme ortaklık payı, kanunlarla desteklenen önemli düzenlemeleri ifade eden bir terim olarak karşımıza çıkıyor. Bu düzenleme belirli bir süreç içinde ve kurallarla gerçekleştiriliyor. Peki düzenleme ortaklık payı nedir ve nasıl uygulanır? İşte DOP ile ilgili ayrıntılar…

Aps Spa Mekanik Elektrik Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aps Spa Mekanik Elektrik Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Tatar tarafından kuruldu.

Başka Köy Milas'ta her şeye yeniden başlayın! 500 bin liradan başlayan fiyatlarla ortaklık fırsatı!

"Yaşam Burada Çok Başka" sloganıyla lanse edilen Başka Köy Milas projesinde 500 bin liradan başlayan fiyatlarla ortaklık fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...

Adesa Gayrimenkul, Zermeram projesi için Seha İnşaat ile ortaklık kuracak!

Adesa Gayrimenkul ile İttifak Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Seha İnşaat arasında, Konya Meram'daki Zermeram projesinin 1. ve 2. etaplarında satışı gerçekleştirilmeyen bölümlerinin yapımı ve satışı amacı ile bir Adi Ortaklık kurulmasına karar verildi. 

Vadistanbul'un ortaklık yapısı değişti!

İstanbul’un en değerli kompleks projelerinden biri olan Vadistanbul’da lnvest İnşaat’ın dört şirketteki (Radisson Blu Hotel, Radisson Rezidans, Teknopark, Hastane) ortaklığı sonlandırıldı. Bundan sonraki süreçte Ortaklık yapısı Artaş - Evyap  Ortak Girişimi ile devam ediyor.

Türkiye ve Ukrayna savunma alanında ortaklık anlaşması imzaladı!

Türk şirketi LODOS Propulsion Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ ile Ukrayna devlet savunma şirketi Ukroboronprom bünyesindeki gaz türbini üretim şirketi Zorya-Mashproekt ortaklık anlaşması imzaladı.

Ortaklık davası açılan evden tahliye etmek zorunda mıyız?

Posta yazarı Tamer Heper, okuyucusunun 'Ortaklık davası açılan evden tahliye etmek zorunda mıyız?' sorusunu yanıtladı.

Deniz GYO'dan ortaklık yapısındaki değişiklik açıklaması!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ortaklık yapısında dolaylı olarak oluşan değişiklik hakkında açıklama yaptı.

TMSF, Yapı Azim Ortaklık Girişim'in 7 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Yapı Azim Ortaklık Girişim A.Ş.’ye ait 7 gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Yeşil GYO'nun ortaklık aleyhine açılan davası 11 Temmuz'a bırakıldı!

Yeşil GYO ortaklık aleyhine açılan davasının 9 Mayıs 2019 tarihinde yapılan duruşmasında, yargılamanın 11 Temmuz 2019 tarihine bırakılmasına karar verildi...

THY Havaalanı Gayrimenkul'den ortaklık açıklaması!

THY Havaalanı Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi KAP'ta havalimanlarında yatırım amaçlı ortaklık için araştırmalar yapıldığını açıkladı.

Akiş GYO ortaklık aleyhine açılan dava ile ilgili bilgi güncellendi!

Akiş GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda ortaklık aleyhine açılan dava ile ilgili bilgi güncellemesinde bulundu...

odaş elektrik ortaklık yapısı Haberi

odaş elektrik ortaklık yapısı


Odaş Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz ana ortaklarından Burak Altay, A. Bahattin Özal ve Korkut Özal ile tamamına Burak Altay'ın sahip olduğu BB Enerji Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. ("BB Enerji") arasında ayrı ayrı yapılan hisse devir sözleşmesi ile, tamamı Şirketimizin B Grubu halka açık olmayan hisselerinden olmak üzere Burak Altay'a ait 1.500.000 adet, A. Bahattin Özal'a ait 1.500.000 adet ve Korkut Özal'a ait 4.500.000 adet olmak üzere, Şirketimiz sermayesinin %17,86'sına denk gelen toplam 7.500.000 adet B Grubu halka açık olmayan hisse BB Enerji'ye devredilmiştir. 


Halka arza ilişkin izahnamemizin 9.33 no.lu maddesinde yer verdiğimiz ve 21.05.2014 tarihinde dolacak olan tüm şirket ortaklarının 365 günlük satmama taahhüdü, hisseleri devralan BB Enerji tarafından da taahhüt edilmiştir. 


Sözkonusu devir sebebiyle Şirketimizin dolaşımdaki pay adedinde,...