25 / 04 / 2024

Ödemiş vizyon projeler

Ödemiş vizyon projeler

Ödemiş Belediyesi kentin gelişimi için hazırladığı yeni projeleri hayata geçirecek. Yeni Projeler arasında Hanımlar Lokali, Macera Parkı, Geleneksel Yarış Alanı, Düğün Salonu gibi sosyal yaşantıya katkı sağlayacak projeler yer almakta.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda devir teslim!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, görevi Cahit Turhan'dan devraldı. Karaismailoğlu, düzenlenen devir teslim töreninde, "Önümüzde çok önemli, bütün dünyada ses getirecek, ülkemizin gelişmesine ve geleceğine katkı sağlayacak vizyon projeler var" dedi...

Bursa Osmangazi'ye yeni dönemde dev projeler inşa edilecek!

Bursa Osmangazi ilçesi son 10 yılda birbirinden farklı projelerle büyük bir gelişim gösterdi. 10 yılda 936 projeyi hayata geçiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni projeler ile Osmangazi'ye yeni bir vizyon kazandırmaya hazırlanıyor.

Osmangazi Belediyesi'nden Bursa için yeni projeler!

Hayata geçirdiği vizyon projelerle Bursa’ya değer katan Osmangazi Belediyesi, yeni projeler için düğmeye bastı.

Osmangazi'nin projeleri Bursa'ya vizyon kazandırıyor!

Osmangazi Belediyesi'nin hayata geçirdiği projeler Bursa'ya büyük bir vizyon kazandırıyor. Türkiye'de birçok yerel yönetime örnek olan projeler şehrin çehresini değiştiriyor. 

Bursa Yıldırım'da vizyon projeler yükseliyor!

Bursa Yıldırım'da 2017 yılında yapılan projeler dönüşümün öncüsü oldu. Bölgede 2018 yılı içinde uzlaşma sağlanan hak sahipleri için yapılacak 850 konut ve ticaret alanlarının teslimatında geri sayıma geçildi. 

Ödemiş Salı Pazarı için ilk kazma vuruldu!

Ödemiş Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Salı Pazarı için ilk kazma vuruldu. Proje 8 ay içerisinde tamamlanacak.

Kocaeli Körfez'de vizyon projeler hızla yükseliyor!

Körfez’in vizyon projelerinden olan Sarnıç Han ve üniversite kampüsünde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Şanlıurfa Hilvan semt pazarına kavuşuyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde vizyon projeler başlatarak Şanlıurfalıların yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan ilçesinde 100 bin metrekarelik mesire alanının yapımına başladı.

İzmir Ödemiş'in çehresi yeni projelerle değişiyor!

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, düzenlediği basın toplantısıyla yeni projeler hakkında bilgi vererek, çalışmaları değerlendirdi. Toplantıya, meclis üyeleriyle ilçedeki yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

İzmir Ödemiş’in vizyon projeleri hayata geçiyor!

Ödemiş Belediyesi kentin gelişimi için hazırladığı yeni projeleri hayata geçirecek. Yeni Projeler arasında Hanımlar Lokali, Macera Parkı, Geleneksel Yarış Alanı, Düğün Salonu gibi sosyal yaşantıya katkı sağlayacak projeler yer almakta.

İşte İzmir Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri!

İzmir Ödemiş Belediyesi kentin gelişimi için Hanımlar Lokali, Macera Parkı, Geleneksel Yarış Alanı, Düğün Salonu gibi sosyal yaşantıya katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. İşte Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri...

Çorum'un vizyon projelerinde son durum!

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün birinci ve ikinci döneminde vaat ettiği 500 milyon lira yatırım bedeline sahip yatırım projeler büyük ölçüde tamamlandı. İşte Çorum'un vizyon projeleri...

Antalya vizyon projelerle cazibe merkezi olacak!

Art arda hayata geçirdiği projelerle dünya süper ligine çıkan Antalya değerine değer katıyor. Konyaaltı Sahil Projesi, Boğaçayı, Yat Limanı ve Tünektepe Projesi gibi vizyon projeler ile kentin geleceği inşa ediliyor.

Ödemiş vizyon projeler Haberi

Ödemiş vizyon projeler


Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Eylül Meclisi’nde kentin gelişimine katkı sağlayacak olan yeni projeleri hakkında bilgiler verdi. Ödemiş’in her köşesinde yaşayan vatandaşlarımıza eşit hizmet etmeye çalışıyoruz. Amacımız vatandaşlarımızı yaşadığı yerde mutlu olmalarını sağlamak. Bugüne kadar uyguladığımız projelerde hep bunu ön plana çıkarttık. Şimdi de kenttin farklı farlı bölgelerinde uygulanacak projelerimizi uygulamaya başlayacağız. Projeler kapsamında ilçe merkezinde 206 bin m² kilittaş, 38 bin metre bordür, beldelerden ve köylerden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde 172 bin m² kilittaş, beldelerden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde 14.007 km, köylerden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde ise 35.008 km sati kaplama yapılacaktır. Kentimiz gelişimini ve sosyal yaşantısının arttırılması amacıyla gerçekleştireceğimiz bu projeleri İller Bankası’nda alacağımız krediyle uygulayacağız” dedi.


Uygulanacak projeler;


Macera Parkı


Türkmen Mahallesi’nde bulunan Vali Kemal Nehrozoğlu parkı içinde yapılacak...