25 / 04 / 2024

odtü yol açılışı

odtü yol açılışı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, Melih Gökçek, “Ankara’nın akademik ulaşım ana planı 2038” planını, parça parça açıklıyor. Gökçek, daha önce bir çok tartışmaya sebep olan ODTÜ yolu için bir açıklama daha yaptı.

Uzmanlardan çok önemli uyarı: Borsa oyun alanı değil, sürekli ekrana bakmak bağımlılığa yol açar!

Yatırım yapayım derken sağlığınızdan olmayın. Uzmanlar özellikle borsa ve kripto paralar gibi alanlara yatırım yapanları uyararak gün boyu ekran başında kalmanın bağımlığa yol açacağı konusunda uyarılarda bulundu.

İzzet Öztürk: Kanal İstanbul su kaynaklarında krize yol açmayacak!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İzzet Öztürk, Kanal İstanbul projesiyle ilgili "Kanal İstanbul'un su kaynaklarında krize yol açması mümkün değil" açıklamasında bulundu. 

Şişli'de Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Şişli Belediyesi’nin iştiraki Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi. Olay üzerine Muammer Keskin ilginç bir çözüm buldu.

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında düşüşe yol açtı!

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında da düşüşlere yol açtı. 10 yıl önce 12 milyar dolar olan pazar bugün 6 milyar dolara kadar geriledi.

Van Gürpınar'da imar yolları açılıyor!

Van’ın Gürpınar Belediyesi tarafından başlatılan yol çalışmaları kapsamında mahallelerde yeni imar yolları açılıyor.

Mersin Merkez'de yeni imar yolları açılıyor!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Mersin Merkez'de yeni imar yolları açma çalışmalarına başladı. Bölgede, imar planında yol olarak gözüken ancak çeşitli nedenlerle işlerlik kazanamamış yolları açılıyor.

Ankara Kule Evo’da ticari alanlar açılıyor!

Ankara Eskişehir Yolu üzerinde ‘yol üstü’ alışveriş konsepti inşa edildi. Bölgenin ‘yeni nesil konut-ofis’ projesi Kule Evo’da ticari alanlar açılıyor.

Hatay Yeşilköy'de yeni yollar açılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekiplerin, yol açma ve stabilize çalışmalarında son durak Yeşilköy oldu.

Merkezefendi Belediyesi 26 kilometre yol açtı!

Merkezefendi Belediyesi tarafından Karahasanlı Mahallesi'nde 90 adet sokakta 26 kilometrelik yol açma çalışması yapılıyor. Karahasanlı Mahallesi'ndeki bu çalışma 407 bin metrekarelik alanı kapsayacak.

Hatay'da yeni yollar açılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler imar planına uygun olarak ifrazı yapılmış arazilerde yeni yol açma çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Batman'da yeni yollar açılıyor!

Kentteki yol açma çalışmaları kapsamında yoğun bir çalışma başlatan Batman Belediyesi’ne bağlı yol açma ekipleri Huzur Mahallesi’nde de çalışmalara başladı

Malatya Arena Stadı'nın açılışı uzayacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yol ve kavşak gibi çalışmalardan dolayı yeni stadın açılışının Nisan ya da Mayıs ayını bulabileceğini söyledi.

Fatsa revize imar planıyla, yol ağı rahat bir şehir olacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "2017 senesi Fatsa'nın atılım yılı olacak. Özellikle yeni hazırlanan revize imar planıyla yol ağı rahat bir şehir inşa edeceğiz. Fatsa'ya 154 milyon TL'lik hizmeti kazandırmış olacağız" dedi.

odtü yol açılışı Haberi

odtü yol açılışı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkente yeni bir bulvar daha kazandırıyor. Yenimahalle Yakacık bölgesinden, Esenboğa Yolu-Çankırı Yolu kavşağına kadar şehri kuzey bölümünden kuşatacak, 20 kilometre uzunluğunda ve 50 metre genişliğindeki dev bulvarın yapımı hızla sürdürülüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Bu bulvar Yenimahalle; Karacakaya, Memlik, Yuvacık hattından başlayarak, Bağlum, Pursaklar ve Saray-Gümüşoluk üzerinden Esenboğa yolu Çankırı kavşağına kadar uzanacak" diye konuştu.


ALTERNATİF OLACAK


Pursaklar-Keçiören ve Yenimahalle'yi kuzeyden kuşaklamayla birbirine bağlayacak dev bulvarın, güzergahta kamulaştırma olan bölgeler haricinde kazı ve dolgu işlemlerinin yüzde 80'inin tamamlandığını belirten Başkan Gökçek, 20 kilometrelik bulvarın özellikle Çevre Yolu'na alternatif olacağını, ancak bunun yanında da havaalanına çift yönlü ulaşımda büyük kolaylık sağlayacağını belirtti.


YOL AÇMA İŞLEMİ BU YIL TAMAM


Yeni bulvarın bölge için önemli bir alternatif güzergah oluşturacağını da vurgulayan Başkan...