26 / 04 / 2024

Ofisim İstanbul ofis fiyatları

Ofisim İstanbul ofis fiyatları

Ofisim İstanbul’da; ofis alanlarının metre kare fiyatı 4.950 TL ile 6.500 TL arasında şerefiye farkından dolayı değişiyor...

İstanbul'da en pahalı ofis kirası Levent'te!

PROPIN İstanbul Ofis Pazarı  2019 2. Çeyrek Genel Bakış Raporu'na göre; MİA’da yer alan Levent, 2019 ikinci çeyrek dönemde talep edilen en yüksek kira rakamının görüldüğü bölge oldu. 2019 ikinci çeyrekte en yüksek rakamı 35 ABD Doları /metrekare /ay olarak gözlendi.

İstanbul'da en yüksek ofis kirası Levent'te!

Propin tarafından hazırlanan ve 2019 Ocak, Şubat ve Mart aylarını kapsayan "İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2019 Birinci Çeyrek Raporu" yayınlandı. Rapora göre, talep edilen en yüksek kira rakamı 35 ABD Doları /m²/ay’la MİA’da yer alan Levent Bölgesi’nde görüldü...

İstanbul Ofis Piyasası'nda son durum ne? 

Colliers Türkiye 2019 1. Çeyrek 2019 İstanbul Ofis Piyasası raporunu yayınladı. Peki İstanbul Ofis Piyasası'nda son durum ne? 

A sınıfı ofis binalarındaki kira ortalaması 24,1 dolar!

Propin tarafından hazırlanan ve 2018 Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarını kapsayan ''İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2018 Dördüncü Çeyrek Raporu'' yayınlandı.

İstanbul Ofis Pazarı’nda işlem hacmi 2018’de daraldı!

İstanbul Ofis Pazarı’ndaki arz-talep dengesi 2018 yılında bozuldu. Ofis stoku bir önceki yıla göre yüzde 4 büyürken işlem hacmi yüzde 28 daraldı...  

Boş ofis sayısı azalırken, kiralar düştü!

İstanbul Ofis Piyasası Üçüncü Çeyrek Raporu açıklandı. Verilere göre, aylık kirası metrekare başına 24.24 dolardan, 23.56 dolara geriledi.

İstanbul Ofis Pazarı 2018 3. çeyrek raporu yayınlandı!

Propin tarafından hazırlanan ve 2018 Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarını kapsayan ''İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2018 Üçüncü Çeyrek Raporu'' yayınlandı.

İstanbul'da A sınıfı ofis binalarındaki boşluk oranı yükseldi!

Propin tarafından her üç ayda bir hazırlanan “İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2018 1.Çeyrek” raporu yayınlandı...

İstanbul Ofis Pazarı 2018 1. çeyrek raporu yayınlandı!

Propin tarafından hazırlanan ve 2018 Ocak, Şubat ve Mart aylarını kapsayan “İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2018 Birinci Çeyrek Raporu“ yayınlandı. 

Ofis piyasası bu yıl kiracı dostu olacak!

JLL Türkiye’nin 2017 yılını kapsayan "Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü" raporu açıklandı. Raporda İstanbul ofis piyasına yönelik önemli verilere yer verildi. 

Kağıthane Cendere Bölgesi, ofis pazarında büyüdü!

Pamir & Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2017 yılı 3. çeyrek raporu yayınlandı. Pamir & Soyuer Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporunda İstanbul ofis pazarı tüm yönü ile ele alındı. 

2017 yılında İstanbul’da A sınıfı ofis stoku büyüdü!

Bugün yayınlanan İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2017 Dördüncü Çeyrek Raporu'na göre 2017 yılında İstanbul’da A sınıfı ofis stoku büyüdü...

İstanbul ofis pazarı 2017 yılını hareketli geçirdi!

İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2017 4. Çeyrek raporuna göre, İstanbul ofis pazarı 2017 yılını hareketli geçirdi.

Ofisim İstanbul ofis fiyatları Haberi

Ofisim İstanbul ofis fiyatları

Anadolu yakasında çalışma anlayışına yepyeni bir boyut kazandırarak, iş yerlerinin emsalsiz vitrini olacak proje Maltepe’de yükseliyor.  


İller Bankası, Özkartallar ve Yapı Yatırım gibi uzun yılların birikimi ve inşaat tecrübesiyle sektörde söz sahibi şirketlerin işbirliği ile oluşan Özyapı Grubu Ortaklık Girişim İşletmesi, Mayıs ayında satışa sunduğu, her türlü lüks, sosyal ve işlevsel donanıma sahip (restaurant, toplantı salonları, arşiv odalarının yanı sıra bay-bayan fitness center, bay-bayan sauna, hobi odası, bay-bayan kuaför, lostra, oto yıkama, profesyonel yönetim ile birlikte vale parking, donanımlı güvenlik ve back office), yenilikçi fikirlere yönelik özel çözüm üreten OFİSİM İSTANBUL projesiyle farklı gayrimenkul projelerini takip eden yatırımcılar ve işverenler profilini hedefliyor.


OFİSİM İSTANBUL Projesi,  3 Blok halinde kısa bir dönem içerisinde, kentsel dönüşüm projesinin ve Adalet Sarayının hayata geçirileceği,...