23 / 04 / 2024

Oluşum Grup inşaat hizmetleri

Oluşum Grup inşaat hizmetleri

Yapı denetim, inşaat ilerleme kontrolü, inşaat danışmanlığı ve proje tasarım aynı çatı altında toplayan Oluşum Grup, müşterilerine en son teknolojiyi, en uygun fiyata veriyor.

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli gerçekleştirildi. Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Engin Özel tarafından kuruldu.

Zerkinler Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zerkinler Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Alçin tarafından kuruldu. 

Akkuş Grup inşaat ve kozmetikle büyüyecek!

Mardin’e yatırımı artıracaklarını söyleyen Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, tekstilin yanı sıra kozmetik ve inşaat alanında büyümeyi hedeflediklerini söylüyor.

Majestik Grup inşaat sektöründe boy gösterecek!

Bursa'da faaliyet gösteren Majestik Grup, hedef büyüttü. Majestik Grup Kurumsal Yönetim Direktörü Tolga Bora Şahin, Aleron Yapı Endüstri Firması ile inşaat projesine de girdiklerini belirtti.

Orakçı Grup inşaat sektöründe yeni projelere hazırlanıyor!

Orakçı Grup, inşaat, hizmet ve imalat sektörlerinde toplam 10 şirket ile faaliyetlerini sürdürüyor. Grup, imalat sektöründeki yatırımlarıyla büyürken, inşaat sektöründe de yeni projelere hazırlanıyor.

Mustafa Şayin: İnşaat sektörü 1 Kasım'ı bekliyor!

İnşaat sektöründeki durgunluğu değerlendiren Oluşum Grup'un sahibi Mustafa Şayin, hükümetin kurulmaması nedeniyle sektörde durgunluk yaşandığını ve 1 Kasım seçimlerinin beklendiğini söyledi.

AB Grup İnşaat Bayrak Towers iletişim!

AB Grup İnşaat Bayrak Towers iletişim için 0212 550 93 95 telefon numarasından satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Proje 4 kule halinde Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilecek.

Oluşum Grup inşaat hizmetlerini tek çatı altında topluyor!

Yapı denetim, inşaat ilerleme kontrolü, inşaat danışmanlığı ve proje tasarım aynı çatı altında toplayan Oluşum Grup, müşterilerine en son teknolojiyi, en uygun fiyata veriyor.

AKS Grup İnşaat Turizm Taahhüt İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

AKS Grup İnşaat Turizm Taahhüt İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Emre Aksoy ve Malike Aksoy ortaklığıyla 5 milyon TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Kaan Grup İnşaat Endüstriyel Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaan Grup İnşaat Endüstriyel Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Çalışkan tarafından 20 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Ataşehir, Mimar Sinan Mahallesi, Üsküdar Caddesi'nde kuruldu.

İse Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İse Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi, İlhan Coşkun tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Ağustos 'ta İstanbul, Sancaktepe, Atatürk Mahallesi, Aysun Sokak 'ta kuruldu.

Uzman Grup İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzman Grup İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan İpek, Erhan İpek ve Muhammet Güllük ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Bahçelievler, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Oluşum Grup inşaat hizmetleri Haberi

Oluşum Grup inşaat hizmetleri

TORBALI'DA bir yıldır faaliyet gösteren Oluşum Grup, bina ve inşaat ile ilgili birçok hizmeti aynı çatı altında müşterilerine sunuyor. Yapı denetim, inşaat ilerleme kontrolü, inşaat danışmanlığı ve proje tasarım aynı çatı altında toplayan firma, müşterilerine en son teknolojiyi, en uygun fiyata veriyor. İşletmenin sahibi Mustafa Şayin, yaptıkları işi anlatarak,"Tapunuz ile beraber bize geliyorsunuz. Ön etüd taslak, kentsel dönüşüm, riskli yapı tespiti, zemin etüdü, mimari proje. 3 boyutlu tasarım ve maket, statik proje, harita tus, elektrik tesisatı, mekanik tesisat, enerji kimlik belgesi, yapı denetim hizmetleri, inşaat ilerleme kontrolü ve inşaat danışmanlığı hizmetlerini bir çatı altında sunuyoruz" diye konuştu.

TEK ELDEN ÇIKIYOR 

Tepeköy Mahallesi'ndaki hizmet alanında, deneyimli ve uzman kadro ile hizmet veren Oluşum Grup'un sahibi Şayin, herşey dahil yapı sistemi avantajlarını sıraladı:...