25 / 04 / 2024

ömer arısoy kentsel dönüşüm açıklamaları

ömer arısoy kentsel dönüşüm açıklamaları

Önceki gün Zeytinburnu'nda meydana gelen çökme sonrasın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Yapı tespiti için bazı binalara İBB sokulmuyor, kentsel dönüşümde engeller çıkarılıyor” şeklinde açıklama yapmıştı. Söz konusu açıklamaya Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy'dan tepki geldi.

Zeytinburnu’nun dönüşümü her zaman ilk önceliğimiz oldu!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy yaptığı açıklamada, Zeytinburnu Belediyesi olarak ilk günden beri ilçenin birinci önceliğinin kentsel dönüşüm projeleri üzerinde çalışmak olduğunu dile getirdi.

Tapusu olanlar dikkat! Kentsel dönüşüm nedeniyle tapular tehlikeye mi girdi?

Yeni Kentsel Dönüşüm Kanunu, Resmi Gazete’de yayımlandı. Kanun, 'mülksüzleştirme' kanunu olarak eleştirilirken insanlar "Tapularımız tehlikede mi?" sorusuna cevap arıyor. Kentsel dönüşüm avukatı Çiğdem Kezer ve KİPTAŞ Genel Başkanı Ali Kurt, yeni kanunu yorumladı. İşte detaylar...

Yeni İmar Plan Notu ile birlikte kentsel dönüşüm hız kazandı! 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Yeni İmar Plan Notu ile birlikte kentsel dönüşümün Zeytinburnu'nda hız kazandığını belirterek, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Enverio Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Enverio Enerji Anonim Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Arısoy tarafından kuruldu.

Arısoy Hurda İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Arısoy Hurda İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Arısoy Hurda İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Magis Turizm İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Magis Turizm İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Şişli'de Aşkım Sedef Arısoy, Ayşegül Narin, Güray Nazlı, İsmail Filiz ve Mustafa Filiz ortaklığında kuruldu.

Zeytinburnu'nda inşa edilen 260 rezerv konut dönüşüm için kullanılacak!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, yaptığı açıklamada Zeytinburnu'nda inşa edilen 260 rezerv konutun kentsel dönüşüm için kullanılacağını söyledi.

Mia İnteriors Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mia İnteriors Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Miray Arısoy tarafından kuruldu.

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'ndeki yıkımlar Mart'ta tamamlanacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaptığı açıklamada Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi kapsamında kalan son binanın Mart'ta yıkılacağını belirtti.

Zeytinburnu Veliefendi'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi’nde bulunan ‘İşçi Blokları’nın malikleriyle toplantı yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda kentsel dönüşüm Mayıs'ta tamamlanacak!

Ankara Kızılcahamam'da bir takım ziyaretlerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kasaplar Çarşısı'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Zeytinburnu Beştelsiz Millet Bahçesi açıldı!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, yaptığı açıklamada, 63 bin metrekarelik millet bahçesinin hizmete açıldığını söyledi.

Zeytinburnu Millet Bahçesi hizmete açıldı!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Sarısoy, Zeytinburnu Millet Bahçesi'nin hizmete açıldığını açıkladı.

ömer arısoy kentsel dönüşüm açıklamaları Haberi

ömer arısoy kentsel dönüşüm açıklamaları

İstanbul Zeytinburnu'nda önceki gün 5 katlı binada çökme meydana gelmişti. Sabah'tan Fatma Damla Kayayerli'nin haberine göre; çökme sonrasında  İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya üzerinden "İstanbullulara çağrıda bulunuyorum. Zeytinburnu'nda yıkılan binada can kaybı olmaması büyük bir şans. Yapı tespiti için bazı binalara İBB sokulmuyor, kentsel dönüşümde engeller çıkarılıyor. Deprem bu şehrin gerçeği, kimsenin böyle bir lüksü yok. Acil iş birliğine ihtiyacımız var" açıklamasını yapmıştı. 

"KENTSEL DÖNÜŞÜM YAPTINIZ ELİNİZİ Mİ TUTTUK?"

Paylaşım sonrasında Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy'dan söz konusu açıklamaya yanıt geldi. Arısoy Twitter üzerinden İmamoğlu'na "Sayın Başkan, yetki ve sorumluluk makamında oturuyorsunuz. İşiniz, muhatabı belirsiz suçlamalar yapmak değil. Sizi binalara sokmayan kim? Engel çıkaran kim? Kentsel Dönüşüm yaptınız da elinizi tutan mı oldu?" ifadelerini kullandı.

Sn....