16 / 04 / 2024

Ömer Yüngül kimdir

Ömer Yüngül kimdir

Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül, Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde konuştu. Referandum sürecinde yabancı yatırımcıların Türkiye’ye bakışını değerlendirdi.

Türk iş dünyası olumsuzlukların üstesinden gelir!

2016, kötü bir yıldı; sıra dışı pek çok olay ve gelişme yaşandı ama bunlara rağmen 2017’nin iyi geçeceğine inanılıyor. Peki 2017’de onları neler umutlandırıyor? İşte umut veren nedenler...

Ömer Yüngül: Gayrimenkulde mega projeler yapacağız!

Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül, "Yeni projeler bu yıl devreye girmez. Daha uzun vadeli düşünüyoruz. Biz alım satım yapmak değil, mega projeler geliştireceğiz. Bu tür projeleri geliştirmek nereden baksanız 3-4 yıl sürüyor. " dedi.

Zorlu Holding madencilikte yatırımlara devam edecek!

Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül’e göre Türk ihracatçısının büyük pazarı Avrupa’da kriz yeni başlıyor. Dolayısıyla Türkiye için ihracat pazarlarında derinleşme zamanı.

Ömer Üründül, Türk Ytong’un yüzde 48’ini satmaya hazırlanıyor!

Türk Ytong’un en önemli ortağı olan ve yüzde 48’lik hissesi bulunan iş insanı Ömer Üründül, şirketteki payını devretme kararı aldı. Üründül’ün payını ise enerji şirketi Transpet Petrolcülük’ün alacağı iddia edildi.

Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi olan Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül avukat mı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Komitesi Başkanı Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Osmanlı Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer Zühtü Topbaş Kimdir?

Ömer Zühtü Topbaş kimdir Ömer Zühtü Topbaş’ın mesleği nedir? Ömer Zühtü Topbaş eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

0.79 faizle 10 yıl vade fırsatıyla evini dönüştürmeyen kalmasın! Yüzyılın Dönüşüm projesine yoğun ilgi!

Sağlıksız stoku yenilemek için başlatılan yüzyılın dönüşüm hamlesine ilgi oldukça yoğun. 1 hafta gibi kısa sürede kampanyaya 34 bin 425 binada, 446 bin 577 bağımsız bölüm için başvuru yapıldı. En çok başvuru yapan ilçe Bahçelievler olurken onu Güngören takip etti.

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

Fazlı Kılıç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Kılıç kimdir? Fazlı Kılıç kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Özge Bulut Maraşlı Kimdir? 

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Özge Bulut Maraşlı Kimdir? Özge Bulut Maraşlı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özge Bulut Maraşlı'nın biyografisi..

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kerem Sabancı Kamışlı kimdir?

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Sabancı Kamışlı kimdir? Kerem Sabancı Kamışlı daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Kerem Sabancı Kamışlı'nın biyografisi...

Saim Kılıç kimdir? 

Özak GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Saim Kılıç kimdir? Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Saim Kılıç'ın biyografisi...

Faruk Rüyal Ergül kimdir?

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Rüyal Ergül kimdir? Faruk Rüyal Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Faruk Rüyal Ergül'ün biyografisi...

Ömer Yüngül kimdir Haberi

Ömer Yüngül kimdir

Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde konuşan Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül, holdingin yeni yatırım planları, referandum sürecinin ekonomiye etkileri ve yabancı yatırımcıların Türkiye’ye bakışıyla ilgili pek çok konuda değerlendirmelerde bulundu. Bütün yaşananlara karşın Türkiye ekonomisinin dirençli olduğunu ifade eden Yüngül, "Türkiye çok güçlü bir ülke ve önümüzde de çok güçlü hedeflerimiz var. Bu yıl yaşadığımız yoğun gündeme ve global piyasalarda yaşanan dalgalanmalara rağmen ekonomimiz direncini korumayı başardı" yorumunu yaptı.


BİSİKLETE BİNEN SÜREKLİ PEDAL ÇEVİRMEK ZORUNDA


İç piyasadaki bazı sıkıntılar nedeniyle herkesin 16 Nisan’daki referanduma odaklandığını hatırlatan Yüngül, bunun yanlış olduğunu ve yatırımcıların işine devam etmesi gerektiğini söyledi. Türkiye’nin komşu ülkelerdeki sorunlar çözüldüğünde yakalayacağı büyüme rakamlarıyla dünyanın en iyi ülkeleri arasında yer alacağını vurgulayan Yüngül, "Bir bisiklete bindiniz mi sürekli olarak pedal çevirmek zorundasınız....