28 / 03 / 2024

one tower ankara nerede

one tower ankara nerede

Daire fiyatlarının 756 bin TL'den başladığı One Tower Ankara Evleri'nde toplam 306 adet konut yer alıyor. Peki One Tower Ankara ne zaman teslim?

One Tower Ankara!

One Tower projesi Özçelik, İmaj ve Tan Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor. One Tower Ankara projesinde teslimler 31 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

One Tower Ankara adres!

One Tower Ankara adres bilgileri haberimizin içerisinde bulunuyor. One Tower projesinde yüzde 25 peşinat ödendikten sonra firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksitlendirme imkanı bulunuyor

One Tower Ankara nerede?

One Tower Ankara nerede sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. One Tower projesinde yüzde 25 peşinatla kalan tutar 24 ay vade farksız taksitlendirme imkanı bulunuyor

One Tower Ankara örnek daire!

İmaj, Özçelik ve Tan Ortaklığı ile inşa edilen ve Başkent Ankara'da konumlandırılan One Tower Ankara örnek daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, +1 ve 5+1 olarak tasarlandı...

One Tower satış ofisi!

One Tower satış ofisi Kudüs Cad. No:6 Oran Mah. /ANKARA adresinde yer alıyor. Ankara One Tower projesinin 2015 yılının Mayıs ayında tamamlanması planlanıyor...

Ankara One Tower AVM!

2015 Mayıs'ta teslimleri gerçekleşecek olan One Tower projesinin içerisinde ayrıca AVM alanı yer alacak. Ankara One Tower AVM projesinde yer alan daireler 573 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

One Tower Ankara Projesi!

One Tower Ankara Projesi kapsamında satış süreci devam ediyor, fiyatların 573 bin liradan başlangıç gösterdiği One Tower Ankara Projesi 'nden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor...

Ankara One Tower vaziyet planı!

Ankara One Tower vaziyet planı görseli haberimizde yer alıyor. Ankara One Tower projesinde fiyatlar 573 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Ankara One Tower'da teslimler önümüzdeki Ekim ayında başlıyor...

One Tower Ankara satılık!

Özçelik-İmaj-Tan ortaklığı imzası taşıyan One Tower Ankara satılık daire fiyatları minimum 573 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

One Tower satılık!

One Tower satılık ev fiyatları 573 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Ankara One Tower Özçelik - İmaj - Tan Ortaklığı tarafından Ankara Oran Mahallesi'nde inşa ediliyor...

One Tower fiyat listesi!

One Tower fiyat listesi 573 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Banka kredili ödemelerin yapılabildiği One Tower Ankara teslim tarihi Mayıs 2015 olarak belirlendi.

Ankara One Tower ne zaman teslim?

"Ankara One Tower ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede fiyatlar 573 bin liradan başlıyor...

One Tower Ankara fiyat listesi!

One Tower Ankara fiyat listesi haberimizin içerisinde bulunuyor. One Tower Ankara Oran'da Özçelik - İmaj - Tan ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

One Tower teslim tarihi!

One Tower teslim tarihi Mayıs 2015 yılı olarak belirtiliyor. One Tower Ankara satış fiyatları 573 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Decathlon Ankara One Tower AVM’de mağaza açtı!

Decathlon, 5 farklı spor alanı ve özel ürün test alanlarıyla 5 bin 892 metrekare alanda sporseverlere yepyeni bir deneyim sunan ilk konsept spor deneyim mağazasını One Tower AVM’de hizmete açtı.

One Tower Ankara fiyatları 1 milyon 193 bin TL’den başlıyor!

Ankara Oran'da hayata geçirilen One Tower projesinde satışlar devam ediyor. Projede 12 ayrı tip ve büyüklükte 306 adet konut bulunuyor.

One Tower Diplomatique projesinin lansmanına ünlü akını!

Ankara'da hayata geçirilen One Tower Diplomatique 02 Aralık 2017 tarihinde 35.katta düzenlediği özel bir davetle ışıklarını yaktı.

Regnum Sky Tower'da ofislerde 60 ay 0 faiz fırsatı!

İş ve sosyal yaşamı bir araya getiren farklı kurgusuyla dikkat çeken Regnum Sky Tower, Ankara’da ofis sahibi olma şansını artıran yeni bir fırsat sunuyor.

One Tower AVM Ankaralıların gözdesi oldu!

Dünyaca ünlü Mimar Murat Tabanlıoğlu imzası taşıyan One Tower AVM, özellikle gurme mekanları ile Ankaralı'nın yeni adresi oldu" dedi.

One Tower AVM'den mağazalara kira desteği!

İnşaat sektörünün başı çektiği piyasalara destek kampanyaları, AVM sektörünü de harekete geçirdi. Başkent Ankara’nın yeni buluşma noktalarından One Tower AVM’nin, bünyesindeki mağazalara kira desteği yaptığı öğrenildi.

One Tower Ankara'da sıfır peşin, hemen taşın!

One Tower Ankara'da sıfır peşin, hemen taşın kampanyası başladı. One Tower projesinde peşinat vermeden daire sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Regnum Sky Tower, Ankara'nın yeni sembolü oldu!

Başkent ile özdeşleşen Ulus’taki Atatürk anıtı, Anıtkabir, Hitit Güneşi, Ankara Kalesi ve Atakule gibi sembollerden sonra şimdi de Regnum Sky Tower eklendi.

One Tower Diplomatique yüzde 20 kazandıracak!

İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, Ankara'nın en önemli bölgelerinden Oran'da hayata geçen One Tower Diplomatique"in kısa süre sonra yaşam başladığında en az yüzde 20 oranında değerini artırmasını beklediğini söyledi.

Regnum Sky Tower, Ankara’daki iş merkezi çıtasını yükseğe taşıdı!

Bürokrasiden sonra, Türk ekonomisinin de yeni merkezi olan Ankara’da son 4-5 yıldan beri hızla yükselen iş merkezleri, “Regnum” kalitesi ile de tanıştı.

One Tower Diplomatique'de hemen teslim avantajı!

Ankara Oran'da 185 metre yüksekliğiyle Ankara'nın en yüksek konut kulesi olan One Tower Diplomatique, özel bir kampanya başlattı. Projedeki kampanya Eylül ayı sonuna kadar devam edecek.

One Tower Diplomatique'den peşinatsız kampanya!

185 metre yüksekliğiyle Başkent Ankara’nın en yüksek konut kulesi olan One Tower Diplomatique, yaşamın başlamasına kısa süre kala zirvede olmak isteyenlere özel bir kampanya başlattı.

One Tower Diplomatique’de kiralamalar başladı!

Üstlendiği ‘diplomatik’ rolle yabancıların en fazla tercih ettiği projelerin başında gelen One Tower Diplomatique’de kiralamalar başladı.

one tower ankara nerede Haberi

one tower ankara nerede

"One Tower Ankara ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamdan önce projenin özelliklerinde bahdeselim. 


One Tower Ankara Evleri'nde 2+1'den 5+1'den kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. 


Toplam 306 adet  konuttan meydana gelen One Tower Evleri'nde daire büyüklükleri 108 ile 256 metrekare arasında değişiyor. 


One Tower Ankara Konutları'nda fiyatlar 756 bin TL'den başlıyor. Projede konut sahibi olmak isteyenlere banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor.


Satış süreci devam eden One Tower Ankara Konutları'nda evlerin yanı sıra spor alanları, masaj odaları, kapalı otopark, buhar banyosu, fitness center ve çocuk oyun alanları gibi sosyal donatı alanlar mevcut. 


One Tower Ankara ne zaman teslim?

Özçelik, İmaj ve Tan Ortaklığı imzası taşıyan One Tower Ankara projesinde teslimler 31 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.  

One Tower Ankara satış ofisi

Tel: (0312) 483 03 03 

Web: www.onetower.com.tr

Pınar...