24 / 04 / 2024

One Tower esenboğa

One Tower esenboğa

Ankara’nın en prestijli bölgesi Oran’da 5 katı AVM, 48 katlı kule konut projesine yatırımcılar büyük ilgi gösterince, henüz temel aşamasında projenin yüzde 20’si satıldı...

One Tower Esenboğa’da tanıtılıyor: Minimum 573 bin liraya!

One Tower Esenboğa’da görücüye çıktı. Oran semtinde yapımına başlanan 185 metre yüksekliğindeki One Tower, Esenboğa Havalimanı’nda açılan stantta tanıtılıyor. Projenin fiyatları 573 bin liradan başlıyor...

Decathlon Ankara One Tower AVM’de mağaza açtı!

Decathlon, 5 farklı spor alanı ve özel ürün test alanlarıyla 5 bin 892 metrekare alanda sporseverlere yepyeni bir deneyim sunan ilk konsept spor deneyim mağazasını One Tower AVM’de hizmete açtı.

Kahramankazan-Esenboğa arası 24 kilometreye düşürülecek!

Kahramankazanlılar’ın yeni yol isteği Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile gerçek oluyor. Esenboğa’ya açılacak yeni bir bulvarla 70 kilometrelik mesafe 24 kilometreye düşürülecek

Ergün Turan Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi açılışına katıldı!

TOKİ tarafından inşa edilen Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi'nin açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katıldığı tören ile yapıldı.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi açıldı!

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi açıldı. Başbakan Yıldırım: "Cumhurbaşkanımızın bizatihi talimatlarını uygulayarak, kendi tarihimize, kültürümüze uygun bir kampüs oluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

One Tower AVM Ankaralıların gözdesi oldu!

Dünyaca ünlü Mimar Murat Tabanlıoğlu imzası taşıyan One Tower AVM, özellikle gurme mekanları ile Ankaralı'nın yeni adresi oldu" dedi.

One Tower AVM'den mağazalara kira desteği!

İnşaat sektörünün başı çektiği piyasalara destek kampanyaları, AVM sektörünü de harekete geçirdi. Başkent Ankara’nın yeni buluşma noktalarından One Tower AVM’nin, bünyesindeki mağazalara kira desteği yaptığı öğrenildi.

Esenboğa Northgate Ankara teslim tarihi!

Esenboğa Northgate Ankara projesinde satış fiyatları 425 bin TL'den başlıyor. Northgate Ankara projesi 1 milyon metrekare alanda hayata geçiriliyor...

One Tower Ankara'da sıfır peşin, hemen taşın!

One Tower Ankara'da sıfır peşin, hemen taşın kampanyası başladı. One Tower projesinde peşinat vermeden daire sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Northgate Ankara Esenboğa iletişim!

Northgate Ankara Esenboğa iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Northgate Ankara projesinde konunt ve ev-ofisler bulunuyor...

Esenboğa Elektronik Sınav Merkezi açıldı!

ÖSYM, aynı anda 5 bin adayın elektronik sınava girmesine olanak sağlayan Esenboğa Elektronik Sınav Merkezi'ni hizmete açtı.

One Tower Diplomatique yüzde 20 kazandıracak!

İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, Ankara'nın en önemli bölgelerinden Oran'da hayata geçen One Tower Diplomatique"in kısa süre sonra yaşam başladığında en az yüzde 20 oranında değerini artırmasını beklediğini söyledi.

One Tower Diplomatique'de hemen teslim avantajı!

Ankara Oran'da 185 metre yüksekliğiyle Ankara'nın en yüksek konut kulesi olan One Tower Diplomatique, özel bir kampanya başlattı. Projedeki kampanya Eylül ayı sonuna kadar devam edecek.

One Tower Diplomatique'den peşinatsız kampanya!

185 metre yüksekliğiyle Başkent Ankara’nın en yüksek konut kulesi olan One Tower Diplomatique, yaşamın başlamasına kısa süre kala zirvede olmak isteyenlere özel bir kampanya başlattı.

One Tower esenboğa Haberi

One Tower esenboğa



Özçelik-İmaj-Tan ortaklığıyla (İTO Yatırım) kurulan ve 185 metrelik yüksekliği ile “Başkent’in zirvesi” olarak tanımlanan One Tower kule konut projesi ve AVM, yurt içi ve dışında çok sayıda ödül kazanan Tabanlıoğlu Mimarlık’ın Ankara’daki ilk konut projesi olma özelliği de taşıyor.


İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, bir yaşam alanı kurgusu içinde estetik değerler üretmek gibi bir mimari yaklaşımla hayata geçirilen One Tower’a Ankara’nın yanı sıra diğer kentlerden de büyük ilgi geldiğini kaydetti.

Özçelik, Başkent’i kuşbakışı izleme olanağı sağlayacak projelerinde, çağdaş ihtiyaçların karşılandığı, güvenli, sağlıklı, kolay erişilebilir, doğanın pozitif etkisinden yararlanılan mekânlar bulunmasının, yatırımcıları kendilerine çektiğini vurgulayarak, şunları söyledi:


“One Tower'da, bin metrekare kiralanabilir alana sahip 5 katlı alışveriş merkezi ile 306 residence dairesi yer alıyor. Titizlikle süren satış ofisi ve örnek daireyi tamamlamada sona...