29 / 03 / 2024

One Tower projesi kdv oranı

One Tower projesi kdv oranı

Modern ehirleşme yolunda emin adımlarla ilerleyen Ankara'nın en yüksek konut kulesi olacak One Tower, yılların eskitemeyeceği modern mimarisi, ayrıcalıklı donatılarıyla sadece Oran'ın değil Ankara'nın sembol projesi olmaya aday.

Crystal Tower projesi geliyor! Yeni proje!

Aksur İnşaat, yeni projesi Crystal Tower  için düğmeye bastı. 311 dairenin yer alacağı yeni proje Ankara'da hayata geçiyor.

Decathlon Ankara One Tower AVM’de mağaza açtı!

Decathlon, 5 farklı spor alanı ve özel ürün test alanlarıyla 5 bin 892 metrekare alanda sporseverlere yepyeni bir deneyim sunan ilk konsept spor deneyim mağazasını One Tower AVM’de hizmete açtı.

A&A Tower projesi Nijerya'da yükseliyor!

Mimar Atilla İlhan tarafından tasarlanan A&A Tower projesi Nijerya'nın Lagos bölgesinde inşa edilecek. Proje mega şehrin nitelikli konut açığı sıkıntısını gidermeyi planlıyor.

One Tower Ankara fiyatları 1 milyon 193 bin TL’den başlıyor!

Ankara Oran'da hayata geçirilen One Tower projesinde satışlar devam ediyor. Projede 12 ayrı tip ve büyüklükte 306 adet konut bulunuyor.

One Tower Diplomatique projesinin lansmanına ünlü akını!

Ankara'da hayata geçirilen One Tower Diplomatique 02 Aralık 2017 tarihinde 35.katta düzenlediği özel bir davetle ışıklarını yaktı.

Güneşli Tower projesi Aralık 2018'de teslim edilecek!

MEROSA Şirketler Grubu, Türkiye’nin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyor. Şirketin yeni projesi Güneşli Tower Projesi 35 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor.

Bilim Yatırım'dan Ümraniye'ye Bilim Tower projesi!

Bilim Yatırım tarafından inşa edilen Bilim Tower projesi, İstanbul'un Ümraniye ilçesinde hayata geçiriliyor. İşte bulunduğu konumun en yüksek binası olan Bilim Tower projesiyle ilgili detaylar...

Teknovinç'ten TAO Tower Projesi için özel kule vinç!

Nida İnşaat’ın İstanbul Finans Merkezi kapsamında yer alan ve MIPIM AR Future Projects ödüllerinde “Yüksek Yapılar” kategorisinde birinciliğe layık görülen TAO Tower Projesi, Potain MCT 178 ve MC 235 C ile yükseliyor.

One Tower AVM Ankaralıların gözdesi oldu!

Dünyaca ünlü Mimar Murat Tabanlıoğlu imzası taşıyan One Tower AVM, özellikle gurme mekanları ile Ankaralı'nın yeni adresi oldu" dedi.

One Tower AVM'den mağazalara kira desteği!

İnşaat sektörünün başı çektiği piyasalara destek kampanyaları, AVM sektörünü de harekete geçirdi. Başkent Ankara’nın yeni buluşma noktalarından One Tower AVM’nin, bünyesindeki mağazalara kira desteği yaptığı öğrenildi.

One Tower Ankara'da sıfır peşin, hemen taşın!

One Tower Ankara'da sıfır peşin, hemen taşın kampanyası başladı. One Tower projesinde peşinat vermeden daire sahibi olma fırsatı sunuluyor...

One Tower Diplomatique yüzde 20 kazandıracak!

İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, Ankara'nın en önemli bölgelerinden Oran'da hayata geçen One Tower Diplomatique"in kısa süre sonra yaşam başladığında en az yüzde 20 oranında değerini artırmasını beklediğini söyledi.

One Tower Diplomatique'de hemen teslim avantajı!

Ankara Oran'da 185 metre yüksekliğiyle Ankara'nın en yüksek konut kulesi olan One Tower Diplomatique, özel bir kampanya başlattı. Projedeki kampanya Eylül ayı sonuna kadar devam edecek.

One Tower projesi kdv oranı Haberi

One Tower projesi kdv oranı


Modern ehirleşme yolunda emin adımlarla ilerleyen Ankara'nın en yüksek konut kulesi olacak One Tower, yılların eskitemeyeceği modern mimarisi, ayrıcalıklı donatılarıyla sadece Oran'ın değil Ankara'nın sembol projesi olmaya aday. 

Türkiye kentsel dönüşüm kapsamında yenilenirken, Başkent Ankara da dönüşüm rüzgarından nasibini alıyor. Kısa süre öncesine kadar kentteki yapılaşmada gecekonduların hakim olduğu Başkent'te birbiri ardına yükselen kule konutlar, sosyal donatıları ile öne çıkan projeler kentin kimliğini değiştiriyor. Bu projelerin başında dünyaca ünlü mimar Murat Tabanlıoğlu'nun imzası olan One Tovver konut ve AVM projesi geliyor. 

Ankara'nın en seçkin lokasyonu olması kadar, değişime de en çok ihtiyaç duyan bölgelerden biri olan Oran'da bulunan One Tovver, her yönüyle öncü proje olacak. Tamamlandığında Ankara'nın en yüksek konut kule ve AVM projesi olacak 185 metre yüksekliğindeki One Tovver, özel...