29 / 03 / 2024

Ordu Büyükşehir Belediyesi arsa ihalesi

Ordu Büyükşehir Belediyesi arsa ihalesi

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu İlçesi Şahincili (Karşıyaka) Mahallesi'nde yer alan arsa ihale ile satılıyor. İhale 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

Ordu Büyükşehir Belediyesi Perşembe'de 2 adet gayrimenkul satıyor! 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Perşembe'de yer alan 2 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Ordu Büyükşehir'den satılık gayrimenkul fırsatı! Yatırımcılar dikkat! 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait 2 gayrimenkulü satışa sunuyor. İşte o gayrimenkullerin fiyatı...

Ordu Büyükşehir'den 38.5 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu ili, Altınordu ilçesinde yer alan 3 gayrimenkulü 38 milyon 500 bin TL muhammen bedelle satıyor...

Ordu Büyükşehir'den satılık 21 gayrimenkul!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu İlçesi Bucak Mahallesi 297 ada 73 ve 74 nolu parsellerde bulunan bağımsız bölüm numarası verilen konutları satışa çıkardı. İhale 2 Aralık 2020 günü saat 14:00'da düzenlenecek. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi 52 daireyi satışa çıkarıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, TOKİ iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa ettiği  311 konutluk projeden faydalanmak  isteyen vatandaşlar için son bir fırsat daha sunuyor. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden yeni konut fırsatı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kamyon garajında hayata geçirilen 311 dairelik projeden yararlanmak isteyen vatandaşlar için ikinci fırsat daha veriliyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi 112 konutu satışa çıkarıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'yla birlikte hayata geçirdiği 112 konut satışa sunuluyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 bütçesi 750 milyon TL!

Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nın 3. toplantısını gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesinin 2020 mali yılı bütçesi 750 milyon TL olarak belirlendi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi geride kalan 3 ayın değerlendirmesini ve 1 yılın planlamasını masaya yatırdı.

Ordu Büyükşehir Meclisi 'nazım imar planı'nı iptal etti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 20 Ekim 2016 tarihindeki meclis toplantısında kabul edilen 'nazım imar planı'nı oy birliği ile iptal etti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, o binalar için harekete geçti!

Karadeniz  kıyısında, yeşille mavinin buluştuğu noktada yer alan Ordu'da, 3 blok halinde yükselen, 17'şer katlı gökdelen inşaatları için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Ordu Büyükşehir Haziran ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Çalışmalarına devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Haziran ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Ordu Büyükşehir'den Fatsa OSB'ye ücretsiz arsa tahsisi!

Kendi mülkiyetindeki binlerce metrekarelik arsayı Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’ne devreden Ordu Büyükşehir Belediyesi istihdam ve ekonomiye katkı sağlamaya devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi arsa ihalesi Haberi

Ordu Büyükşehir Belediyesi arsa ihalesi

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu İlçesi Şahincili (Karşıyaka) Mahallesi 4985 ada 3 parselde bulunan 2 bin 964,99 metrekare kullanım alanlı arsa nitelikli (İmar durumunda Akaryakıt İstasyonu) taşınmazı ihale ile satıyor. Toplan muhammen bedeli 10 milyon 860 bin TL olarak belirlenen arsanın ihalesi 25 Temmuz'da yapılacak.

TAŞINMAZ SATILACAKTIR

Ordu Büyükşehir Belediyesinden:

1 - İhalenin Konusu:

Mülkiyeti Ordu Büyükşehir Belediyesine ait, İlimiz Altınordu İlçesi Şahincili (Karşıyaka) Mahallesi 4985 ada 3 parselde bulunan 2.964,99 m² kullanım alanlı arsa nitelikli (İmar durumunda Akaryakıt İstasyonu) taşınmaz, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi gereğince kapalı teklif usulü ile satışı yapılmak üzere ihaleye çıkartılmıştır.

2 - İhalenin yapılacağı yer, tarihi, saati ve hangi usulle yapılacağı:

2.1. İdarenin Adı                            ...