20 / 04 / 2024

ordu caddesi yenileme çalışmaları

ordu caddesi yenileme çalışmaları

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin prestij caddelerine verdiği önemi bir kez daha gösteriyor. İlçenin önemli prestij caddelerinden olan Ordu Caddesi, hazırlanan bir projeyle yeni görünümüne kavuşacak.

TOKİ Yozgat Cephe Yenileme İnşaatı ihalesi yarın!

Yozgat İli, Merkez İlçesi, Büyük Cami Etrafı Kentsel Tasarım İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ve Sarraflar Caddesi Cephe Yenileme İnşaatı İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Abdi İpekçi Caddesi'ndeki yenileme çalışmalarının ilk etabı 20 Haziran'da bitiyor!

İstanbul’un en gözde caddelerinden birisi olan Abdi İpekçi’nin geçtiğimiz Nisan'da başlayan yenileme ve düzenleme çalışmaları, hız kesmeden sürüyor. 

Nişantaşı’nın ünlü alışveriş caddesi koronavirüs sonrasına hazırlanıyor!

Yerli ve yabancı lüks markaların gözdesi olan İstanbul Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde yenileme ve dönüşüm çalışmaları başladı. Yapılacak meydan düzenlemesiyle alanın kültür-sanat etkinlikleri için yeni bir adres olması planlanıyor.

Malatya Kavacık Caddesi'nde dönüşüm devam ediyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi sınırlarında bulunan Kavacık Caddesi’nde değişim dönüşüm ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Ordu'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından, Altınordu ilçesinde çalışmaları tamamlanan ’Süleyman Felek Caddesi Yayalaştırma ve Cephe İyileştirme Projesi ile Köprübaşı Meydan Projesi’, bugün hizmete açılıyor.

Ordu Ünye ve Aybastı'da cephe giydirme çalışması yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Ünye ilçesi devlet sahil yolu üzerinde otogar mevkii ve Ünye Çimento arasında yer alan binalar ile Aybastı ilçesi Reşadiye Caddesi’ndeki binalarda da dış cephe giydirme çalışmasının yapılması kararlaştırıldı

Şile Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şile Belediyesi, Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başlattı.

İstiklal Caddesi’nde yenileme çalışmaları tamamlandı!

İstiklal Caddesi’nde 2016 yılında başlanan altyapı yenileme çalışmaları 2018 yılı itibariyle tamamlandı.Caddenin yeni yüzü ise havadan görüntülendi. 

Ordu Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Ocak ayı olağan meclis toplantısında Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılması kararlaştırıldı.

Bağdat Caddesi'nde kentsel yenileme projeleri arttı!

Kentsel yenileme projeleri, yarım kalmış binalar ve boş mağaza sayılarındaki artış, geçen yıl Bağdat Caddesi'nde ziyaretçi sayısının yüzde 27 azalmasına sebep oldu.

Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'ndeki Nostaljik Tramvay 31 Aralık'ta açılacak!

Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'nde çevre düzenleme ve tramvay raylarını yenileme çalışmalarında son noktaya gelindi. Nostaljik Tramvay 31 Aralık'ta açılacak.

İstiklal Caddesi'nde çalışmalar nostaljik tramvaya geldi!

İstiklal Caddesi'nde Ocak 2017'de başlayan yenileme çalışmaları son sürat devam ediyor. Yenileme kapsamında yapılan çalışmalar nostaljik tramvaya geldi...

İstiklal Caddesi'nde çalışmalar 31 Aralık'ta bitecek!

Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'nde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan altyapı, çevre düzenleme ve tramvay raylarını yenileme çalışmaları hızla devam ediyor.  Çalışmalar 31 Aralık 2017'ye kadar tamamlanacak.

ordu caddesi yenileme çalışmaları Haberi

ordu caddesi yenileme çalışmaları


Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin prestij caddelerine verdiği önemi bir kez daha gösteriyor. İlçenin önemli prestij caddelerinden olan Ordu Caddesi, hazırlanan bir projeyle yeni görünümüne kavuşacak. Ordu Caddesi düzenleme projesi kapsamında cadde boyunca kaldırım düzenlemesi yapılacak. Yapılacak düzenlemeyle parklanma sorunu çözümü kavuşturulurken, trafik akışını rahatlatacak kavşak çalışması da projede yer alıyor. Düzenleme kapsamında Ordu Caddesi’ne bir de bisiklet yolu ilave edilecek ve park cepheleri oluşturulacak. Çalışmalar sırasında kaldırım yol bağlantıları da yeniden düzenlenecek ve engelli erişimine uygun hale getirilecek. Ordu Caddesi yenilenirken aydınlatma ve şehir mobilyaları da unutulmadı. Cadde boyunca kullanılacak modern aydınlatma ekipmanlarının yanı sıra şehir mobilyaları da yenilenecek.




Gaziosmanpaşa...