29 / 03 / 2024

Ordu Kamyon Garajı inşaatı

Ordu Kamyon Garajı inşaatı

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Eskipazar Mahallesi’nde 5 dönümlük alan üzerinde hayata geçirdiği yeni kamyon garajıyla ilgili çalışmalar devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi 52 daireyi satışa çıkarıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, TOKİ iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa ettiği  311 konutluk projeden faydalanmak  isteyen vatandaşlar için son bir fırsat daha sunuyor. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden yeni konut fırsatı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kamyon garajında hayata geçirilen 311 dairelik projeden yararlanmak isteyen vatandaşlar için ikinci fırsat daha veriliyor.

Ordu TOKİ Konutları satışa çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa edilen konutlar satışa çıkıyor.

Akdeniz'e 3 küçük ölçekli sanayi sitesi müjdesi!

Antalya Kepez Başkanı Hakan Tütüncü, gecekondu işgali ve kamyon garajı sorununu çözerek Akdeniz Sanayi Sitesi'ne 3 tane küçük ölçekli sanayi sitesi ekleneceğini açıkladı.

Denizli Kamyon ve Tır Garajı hizmete giriyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesinin kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak için tamamladığı kamyon ve tır garajı hizmete giriyor.

Manisa Bedesten Çarşısı'nda son rötuşlar!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajı üzerinde 19 bin metrekarelik alanda inşa edilen Modern Pazaryeri, Bedesten Çarşısı ve Otopark Projesi’nde son rötuşlar yapılıyor.

TOKİ Ordu'da 21 adet iş yeri satıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Altınordu Kamyon Garajı projesindeki iş yerlerini bugün itibariyle satışa çıkardı.

Denizli Tır Garajı'nın inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak amacı ile hayata geçirdiği kamyon ve tır garajının inşaatını tamamladı.

Manisa Salihli'nin dev projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de inşa edilen Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı Projesi'nde sona yaklaşıldı. Eski Kamyon Garajının bulunduğu alanda hayata geçirilen projenin 1 ay içinde açılması planlanıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajının olduğu alanda yapımına başlanan Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi.

Ordu TOKİ projesindeki 120 daire satışa çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında yer alan TOKİ Ordu projesinde yer alan 120 daire satışa çıkıyor.

TOKİ Ordu ve Trabzon'daki 72 iş yerini satıyor!

TOKİ Trabzon Ortahisar Pelitli'de 41 adet ve Ordu Altınordu Kamyon Garajı'nda 31 adet iş yerini 22 Mart'ta satışa çıkarıyor..

TOKİ Ordu'da 31 iş yerini satışa çıkarıyor!

TOKİ'nin Ordu’nun Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa ettiği projede yer alan 31 adet iş yeri açık artırma yöntemi ile satışa sunuluyor. 

Ordu Kamyon Garajı inşaatı Haberi

Ordu Kamyon Garajı inşaatı


Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Eskipazar Mahallesi’nde 5 dönümlük alan üzerine kurulması amacıyla başlatılan yeni kamyon garajıyla ilgili çalışmalar devam ediyor.

Projede yüzde 95 seviyesine gelindiğini söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “Mart ayında yeni kamyon garajını hizmete sunmayı amaçlıyoruz” dedi.

Şirinevler Mahallesi’nde kamyon ve tırların park alanı olarak kullanılan kamyon garajının kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yeniden düzenlenmesi amacıyla Eskipazar Mahallesi’nde başlanan yapım çalışmalarında %95 seviyesine gelindi. Başkan Yılmaz, “Projede iç yapıdaki imalatlar tamamlandı ve kapılar takıldı. Geriye kalan %5’lik kısımda ise dış cephede boyama, aydınlatma ve çevre düzenlemesi çalışması yapılacak. Yeni kamyon garajımızı, Mart ayı gibi hizmete sunmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

YENİ KAMYON GARAJINDA HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Şoförler için bir istirahat yeri ve araç bakım alanının da olacağı kamyon garajında 367 m2 alan sosyal tesis...