24 / 04 / 2024

Ordu Stadı son durum

Ordu Stadı son durum

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Güler, "Her şeyiyle iyi hazırlanmış bir proje. Eksikleri tamamlamaya çalışacağız" dedi...

Ordu Stadı yeni sezonda hizmete girecek!

Temmuz 2017’de atılan Yeni Ordu Stadı'nda çalışmalar devam ediyor. Yetkililer, stadın 2019-2020 sezonunda hizmete gireceğini açıkladı.

Ordu Stadı tamamlanıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı açıklamada "Yaklaşık 280 işçinin çalıştığı bu stadı en kısa sürede sporsevenlerin hizmetine sunmaya gayret edeceğiz." dedi. 

Ordu stadında sona gelindi!

Ordu'da 20 bin seyirci kapasiteli olarak inşa edilen yeni statta çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Tesisin yeni sezona yetiştirilmesi hedefleniyor. 

Ordu Stadı'nın yüzde 60'ı tamamlandı!

Ordu'da mayıs ayında temelleri atılarak yapımına başlanılan 20 bin kişilik yeni Ordu stadında inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Ordu Stadı'nın yüzde 45'i tamamlandı!

Ordu'ya yapılan yeni stadın yüzde 45'i tamamlandı. Proje müdürü Taşkesenligil: "Şu anda yeni Ordu Stadı'nın kaba inşaatının yüzde 45'i tamamlandı. Önümüzdeki aydan itibaren işçi kapasitesini 300'e çıkarmayı hedefliyoruz. Böylelikle çalışmaların daha da hızlanmasını hedefliyoruz" dedi.

Ordu Stadı'nda inşaat tam gaz devam!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, "Yeni stadın batı tribününde devam eden kaba inşaatın sonuna gelindi. Ayrıca güney ve kuzey tribünlerinin de yapımına başlandı. Kısa süre sonra doğu tribününe yönelik de çalışma başlayacak" dedi.

TOKİ Ordu projesinde resmen son dakika müjdesi! Tam 170 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ Ordu projesinde resmen son dakika müjdesi geldi. Sadece tek bir ilçeye tam 170 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Ordu projesinde son dakika! O ilçeye tam 180 ucuz konut geliyor! İhalesi yarın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projeyle 180 yeni konut geliyor. 

Şükrü Saraçoğlu Stadı devrediliyor mu? Son dakika açıklaması geldi!

Fenerbahçe tarafından Şükrü Saraçoğlu Stadının devrine ilişkin bir son dakika açıklaması yapıldı. Peki Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın devir işlemlerinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Yeni Ordu Stadı'nda sona gelindi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ordu'da 2017 yılında yapımına başlanılan 20 bin seyirci kapasiteli yeni stat çalışmaları tamamlandı.

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında son durum ne?

Ordu Valisi Tuncay Sonel, 2017'de temeli atılan Ordu Stadı'nda koltukların takılmaya başladığını belirtti.

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor!

Ordu'da, UEFA standartlarında inşa edilen Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor. Projenin kısa sürede hizmete açılması hedefleniyor.

Osman Işık: Ordu'da toplu konut arazi yeri arayışımız devam ediyor!

Ordu’da son haftalarda kar yağışı ve sağanak yağışlar nedeniyle heyelanlar meydana geldi. Ordu AFAD Müdürü Osman Işık, "Geçen yıl heyelanda yıkılan evler vardı, ilgili çalışmalar devam ediyor, 26 vatandaşımızın yerleşecekleri yer seçimini yaptık. Kendi uygun yeri olmayan vatandaşlarımız için toplu k

Çotanak Stadı’nda çalışmalar son aşamaya geldi!

Giresunspor Kulüp Başkanı Sacit Ali Eren yaptığı açıklamalarda Çotanak Stadı'n inşasının son aşamaya geldiğini belirtti.

Ordu Merkez TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Merkez projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Ordu'nun yeni revizyon planına ihtiyacı var!

Ordu Mimarlar Odası Başkanı Havva Güner Eriş, Ordu’nun son 5 yıl öncesine göre büyük değişim ve büyüme gösterdiğini söyleyerek, “Ordu Büyükşehrimiz'in ulaşım, turizm, tarım ve mekansal master plana ihtiyacı vardır.” diye konuştu…

Ordu Stadı'nın eksikleri tamamlanacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Güler, "Her şeyiyle iyi hazırlanmış bir proje. Eksikleri tamamlamaya çalışacağız" dedi...

Ordu Stadı'nın inşaatında son durum!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, inşaatı devam eden yeni stadı hızlı şekilde hayata geçirmeyi ve sporseverlerin hizmetine sunmayı amaçladıklarını belirtti.

Ordu Stadı yeni sezonda hizmete girecek!

Temmuz 2017’de atılan Yeni Ordu Stadı'nda çalışmalar devam ediyor. Yetkililer, stadın 2019-2020 sezonunda hizmete gireceğini açıkladı.

Ordu Stadı son durum Haberi

Ordu Stadı son durum

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Durugöl Mahallesi'nde inşa edilen ve yüzde 95 oranında tamamlanan yeni stat inşaatını gezerek yetkililerden bilgi aldı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Güler, stadın iyi hazırlanmış bir proje olduğuna dikkati çekerek, projenin eksiklerini, ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek son durumu Ankara'da yapacağı görüşmelerde gündeme getireceklerini belirtti.

Güler, şunları söyledi;

"Stadın en son durumunu yerinde görerek eksiklerini, ihtiyaçları görelim istedik. Bu eksiklerin bir an evvel tamamlanması gerekiyor. Bu konuda Ankara'da sayın bakanla görüşeceğiz. Yapılacak epey iş var. Stadın güzel bir çimi var. Localarını inceledik. Basın kısmını gördük. Her şeyiyle iyi hazırlanmış bir proje. Eksikleri tamamlamaya çalışacağız. Ordumuz lisesi, eğitim birimleri, antrenman sahaları ve spor salonlarıyla güzel bir stada kavuşmuş olacak. İşin takibi ve bir an evvel bitirilmesi...