25 / 04 / 2024

Ordu Tenis Kortu projesi son durum

Ordu Tenis Kortu projesi son durum

Ordu Büyükşehir Belediyesinin önemli spor yatırımlarından biri olan tenis kortunun yapımında sona yaklaşıldı.

Hülya Avşar: Riva'da çiftlik yaptırıyorum!

Hülya Avşar önceki gün kızı Zehra'nın staj yaptığı Etiler'deki bir mimarlık ofisinde görüntülendi. Riva'da çiftlik yaptırmaya başladığını söyleyen Avşar, ''Hayalimi Zehra ile gerçekleştiriyorum. Çiftlikte tenis kortu bile bulunuyor'' dedi. 

Prens Harry ve Meghan Markle, 7 milyon dolarlık ev bakıyor! 

Prens Harry ve Meghan Markle, ABD'de ev almak için harekete geçti. Çiftin, Malibu'da Hollywood ünlülerine komşu, 5 yatak odalı, bir havuz, bir de tenis kortu bulunan 7 milyon dolarlık eve göz diktikleri öğrenildi...

Uğur Akkuş, Ebru Şallı'ya Beverly Hills'ten 15 milyon dolara malikane aldı!

İş insanı Uğur Akkuş’un Ebru Şallı’ya Beverly Hills’te değeri 15 milyon dolar olan bir malikane satın aldı. Malikanede 12 oda, iki havuz, özel bir spor salonu ve tenis kortu bulunuyor...

Mesut Özil İstanbul'dan ev aldı!

Mesut Özil, Küçük Çamlıca’da satın aldığı yeni tripleks villayla bir başka Galatasaraylı eski yönetici Ergun Gürsoy’a da komşu oldu. Özil'in evinde jimnastik salonu ve tenis kortu da bulunuyor.

Trabzon'a yeni spor salonu!

Trabzon'da 2011 EYOF için yapılan tenis kortu, şehir merkezinin spor salonu ihtiyacının karşılanması için 3 bin 500 seyirci kapasiteli uluslararası müsabakaların yapılabileceği çok amaçlı salona dönüştürüldü 

Bakırköyspor Vakfı binası arazisine 6 tenis kortu!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu yaptığı açıklamada geçtiğimiz aylarda yıkılan Bakırköyspor Vakfı binasının bulunduğu alanda; yeni yapılan  spor alanlarının 19 Mayıs’ta açılacağını söyledi.

İşte Selena Gomez'in muhteşem evi!

Selena Gomez, California’dan ev aldı. Ev için 2.25 milyon dolar ödeyen Gomez ‘in evinde kubbe tavanlı evde geniş gömme dolaplar, dört banyo, dört yatak odası, tenis kortu bulunuyor

Ordu'ya 5 milyon 543 bin TL'lik tesis!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Altınordu'ya bağlı Karşıyaka Mahallesi’nde hayata geçirdiği “Tenis Kortları ve Sosyal Tesisler”in ardından şimdi de tribünlerin ihalesi yapıldı.

Fenerbahçe sahilindeki tenis kortu projesi iptal edildi!

İBB’nin Fenerbahçe sahiline 7 adet tenis kortu yapma projesi, İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla iptal edildi.

Kadıköy Fenerbahçe sahiline tenis kortu mu yapılacak?

Kadıköy'de dinlenme, yürüyüş ve bisiklet rotalarından biri olan Fenerbahçe sahili panellerle çevrilmeye başlandı. Kadıköy Fenerbahçe sahilin İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 adet tenis kortu yapılacağı iddia ediliyor.

Balıkesir Karesi'ye 2.8 milyonluk dev spor kompleksi!

Balıkesir Karesi'de dev spor kompleksinin temeli atıldı. 2 milyon 800 bin liraya mal olan spor kompleksinde, tenis kortu, basketbol sahası, kapalı halı saha, fitness salonu, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları ve restoran bulunacak.

Balıkesir Karesi’deki dev spor kompleksinin temeli atıldı!

Balıkesir’de Karesi Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek dev spor kompleksinin temeli törenle atıldı. Kompleks, 16 bin metrekarelik alanda, 1 adet tenis kortu ile, basketbol sahası, kapalı halı saha, çocuk oyun alanı ile 2 milyon 800 bin TL’ye mal olacak.

Ordu Tenis Kortu projesi tamamlanıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin önemli spor yatırımlarından biri olan tenis kortunun yapımında sona yaklaşıldı.

Ordu Tenis Kortu projesi son durum Haberi

Ordu Tenis Kortu projesi son durum


Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan, son yıllarda tenis sporunda önemli gelişme kaydederek yarışmalarda adından sıkça söz ettiren Ordu ilini tenisin merkezi hâline getirecek projede sona yaklaşıldı.

NİSAN AYINDA HİZMETE GİRECEK

Başkan Enver Yılmaz, Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde 28 bin m2lik alan üzerinde inşasına başlanan, yaklaşık 4 milyon TL’ye mal olan ve % 98’i tamamlanan Tenis Kortları ve Sosyal Tesis Projesi’nin Nisan ayı sonuna kadar hizmete sunulacağını söyledi.

PROJENİN %98’İ TAMAMLANDI

Büyükşehir Belediyesinin önemli spor yatırımlarından biri olan tenis kortunun yapımında sona yaklaşıldı. Projede gelinen son durum hakkında bilgi veren Başkan Yılmaz, “6 adet tenis kortu, 100 araçlık otoparkı, sosyal tesisleri ve çevre düzenlemesiyle birlikte uluslararası turnuvalara dahi rahatlıkla ev sahipliği yapacak tenis kort projemizi hayata geçiriyoruz. 2 adet açık toprak tenis kortu,...