19 / 04 / 2024

orduda doğalgaz olan ilçeler

orduda doğalgaz olan ilçeler

Ordu'nun Fatsa ilçesindeki doğal gaz çalışmaları son sürat devam ediyor. İlçedeki Evkaf ve Dolunay Mahalleleri’nin ardından Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ne de doğalgaz verildi.

Kartlı doğalgaz nasıl ücretsiz olacak? Doğalgaz hangi tarihler arasında bedava?

Ücretsiz doğalgaz gündemde olan konulardan biridir. Bedava doğalgaz hangi tarihler arasında ücretsiz olacaktır, merkezi sistem doğalgaz ücretsiz mi? şeklinde bu konuya dair pek çok soru gelmektedir. İşte onlardan bazılarıdır!

BOTAŞ deprem bölgesine doğalgaz verildiğini duyurdu! İşte doğalgazın verildiği yerler

Türkiye'yi sarsan Merkezüssü Kahramamaraş olan 7.5 ve 7.7'lik depremin ardından BOTAŞ, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hatay şehir giriş istasyonlarına doğalgaz verildiğini duyurdu.

Doğalgaza yüzde 103 zam! Geçen yıl 1.000 TL olan doğalgaz faturası bu yıl kaç lira olacak? Hemen bakın!

Karşılaştırma sitesi encazipcom doğalgaz fiyatlarındaki yükselişi masaya yatırdı. Yaz ve bahar aylarında doğal gaza gelen zamlar, havaların soğuması ve kombilerin yakılmasıyla beraber faturalara yansıyacak. Peki kış aylarında doğalgaz faturası ne kadar artacak? İşte ayrıntılar...

Isı pompasıyla doğalgaz faturaları düşecek! İşte ısı pompaları Mart 2022 fiyat listesi!

Rusya ve Ukrayna savaşının ardından pek çok ülke Rus gazına olan bağımlılıklarını sorgulamaya ve doğalgaz yerine ne kullanabileceklerini araştırmaya başladı. Bu duruma alternatif ısı pompaları olabilir mi? Peki ısı pompası nedir, fiyatları ne kadar? İşte ısı pompaları Mart 2022 fiyat listesi...

Warmhaus doğalgaz kullanılan her ilde konsept mağazalar açacak!

Beyçelik Holdingin iştiraki olan kombi ve radyatör üreticisi Warmhaus, mağazalaşma kararı aldı. Şirket, üç yıl içinde doğalgaz kullanılan her ilde konsept mağazalar açacak. c, bu atakla 2020'de 500 milyon TL, 2023'te ise 1 milyar TL ciro hedefliyor...

Reşadiye doğalgaz projesi için yer teslimi yapıldı!

Tokat Reşadiye'ye yapılacak olan doğalgaz projesinde arazi-etüt harita ve kamulaştırma mühendislik işi için ihaleyi alan şirkete yer teslimi yapıldı.

Trabzon Çukurçayır’a doğalgaz geliyor!

Trabzon Çukurçayır Mahallesi’nde doğalgaz için boru döşeme çalışmalarına başlandı.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Şehrimizin en yoğun konut yerleşiminin olduğu bölgelerden biri olan Çukurçayır’a doğalgaz ulaştırmak için çelik boru döşeme çalışmalarına başladık." dedi.

Şırnak Doğalgaz Boru Hattı ihalesine 5 teklif geldi!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ) tahmini bedeli 25 milyon dolar olan Şırnak Doğalgaz Boru Hattı inşaat ihalesi için verilen 5 teklif arasında, en düşük rakamı 29 milyon 886 bin dolarla üçlü bir konsorsiyum önerdi.

Doğalgaz abonelik sözleşmesi için gerekli belgeler!

Doğalgaz kullanımı olan bir mahalde yeni kullanıcının gaz kullanmak istemesi durumunda Doğalhaz Abonelik Sözleşmesi yapılıyor. Peki, doğalgaz abonelik sözleşmesi için gerekli belgeler nelerdir? İşte yanıtı..

Doğalgaz güvence bedeli 2016!

Doğalgaz aboneliği için doğalgazı fiilen kullanacak olan gerçek veya tüzel kişiler ya da yetkili temsilcileri tarafından Doğalgaz Abonelik Sözleşmesi yapılıyor. Peki, doğalgaz güvence bedeli 2016 ne kadar?

Trabzon'un ilçelerine doğalgaz ulaştırılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, doğalgaz çalışmalarıyla ilgili olarak yüklenici firma yetkileriyle bir araya geldi. Toplantıda ilçelere doğalgaz verilebilmesi için izlenecek olan yol haritası karara bağlandı.

Reşadiye'de doğalgaz için geri sayım başladı!

Cemil Kılıç, doğalgazla ilgili nüfusu 10 bin üzeri olan ilçelerde doğalgaz müracaatları için elektrik abonelerinin yüzde 60’ı kadar doğalgaz abonesine ihtiyaç duyulduğunu ve bu anlamda yaklaşık bir aydır hummalı bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

Muş'ta doğalgaz çalışmalarından dolayı tahrip olan yollar yenileniyor!

Muş Belediyesi altyapı ve doğalgaz çalışmalarından dolayı tahrip olan yollarda onarım çalışmasına devam ediyor.

orduda doğalgaz olan ilçeler Haberi

orduda doğalgaz olan ilçeler


Fatsa ilçesindeki doğal gaz çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.  Evkaf ve Dolunay Mahalleleri’nin ardından Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ne de doğalgaz verildi.

POTANSİYEL ABONE SAYISI 8 BİN HANEYE ULAŞTI

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Aksa Ordu Giresun Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. yönetiminde söz sahibi olmasıyla birlikte, Fatsa’daki doğal gaz çalışmaları da ivme kazandı. Kış aylarının çalışmaları olumsuz yönde etkilemesine rağmen, Evkaf ve Dolunay Mahalleleri’nin ardından Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ne de doğal gaz verildi. 2017 yılında ise Dumlupınar, Kurtuluş ve Şerefiye Mahalleleri’ne doğal gaz verilmesi planlanıyor.

İlçede devam eden doğal gaz çalışmalarıyla bitlikte potansiyel abone sayısı da 7 bin 708’e ulaştı.

BAŞKAN YILMAZ, “ÇALIŞMALAR DAHA KOORDİNELİ BİR ŞEKİLDE YÜRÜTÜLÜYOR”

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa ilçesindeki doğal gaz çalışmalarını değerlendirerek, “Büyükşehir Belediyemizin Aksa Ordu Giresun Doğal Gaz Dağıtım...