29 / 03 / 2024

orman ve su işleri bakanlığı çankırıya ne kadar yatırım yapacak

orman ve su işleri bakanlığı çankırıya ne kadar yatırım yapacak

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 15 tesisin temelini atmak ve açılışını gerçekleştirmek için Çankırı'ya geldiklerini ifade eden Bakan Eroğlu, kentte 77 milyon lira yatırım bedeline sahip 18 müjdeyi de açıklayacağını söyledi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan Kanal İstanbul uyarısı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili, Terkos Gölü ile Sazlıdere Barajı’nın devre dışı bırakılacağını belirterek İstanbul’un susuz kalabileceği uyarısı yaptı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan inşaat açıklaması!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Kartal - Maltepe civarındaki ormanlık alanla ilgili olarak, "İnşaat değil, mesire alanı yapıyoruz. 2 adet kır kahvesi, 2 adet kır lokantası, 5 adet büfe ve 2 adet yöresel ürünler satış yeri kuracağız" dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan yeniden inşa çalışmalarına destek!

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre Orman ve Su İşleri Bakanlığının, Diyarbakır'ın Sur ve Mardin'in Nusaybin ilçesinde gerçekleştirilen yeniden inşa çalışmalarına destek verdiği bildirildi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın yaptığı 151 tesis açıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından hizmete sokulan 151 tesisin açılışı Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapıldı.

Orman ve Su İşleri'nin Van yerleşkesi için kamulaştırma!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Van Yeni Yerleşkesi İnşaatı İşi Kapsamında Bazı Taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan 14 yılda 138 milyar liralık yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanlığınca, Türkiye'nin geleceğine yönelik projelerle son 14 yılda 138 milyar liralık yatırım gerçekleştirildi.

Veysel Eroğlu: Gazze'nin su ve altyapı sorunlarını çözeceğiz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gazze'deki insanların aç ve susuz olduğunu belirterek, "İnşallah Gazze'nin su, sağlık ve altyapı meselelerini de çözeceğiz." dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan MHB İnşaat'a ihale yasağı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından MHB Mühendislik Müşavirlik İnşaat'a 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan Akgür İnşaat'a ihale yasağı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Akgür İnşaat'a 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı toplu açılış töreni düzenlendi!

Davutoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanlığınca yapımı tamamlanan Türkiye genelindeki toplam 175 eserin açılışı için Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen törene katıldı.

Artvin Barajı ve HES Projesi'nde su tutma işlemi başladı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Çoruh Nehri üzerinde yapımı tamamlanan Artvin Barajı ve HES Projesi'nde su tutma işlemine başlandığını bildirdi.

Orman ve su işleri uzmanlığı yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik!

Orman ve su işleri uzmanlığı yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 4 Haziran 2015 tarihinde 29376 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmelik kapsamında yapılan değişiklikler...

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Dream of Phaselis Oteli tahsisini iptal etti!

'Dream of Phaselis' için Antalya'da Phaselis Antik Kenti ve Beydağları Milli Parkı etkileşim sahası 180 dönüm alan Kültür ve Turizm Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından tahsis gerçekleştirildi.

orman ve su işleri bakanlığı çankırıya ne kadar yatırım yapacak Haberi

orman ve su işleri bakanlığı çankırıya ne kadar yatırım yapacak

Orman ve Su İşleri Bakanlığınca gerçekleştirilen çeşitli yatırımların açılış ve temel atma törenine katılmak için helikopterle Çankırı'ya gelen Bakan Eroğlu, Atatürk Stadyumu'nda Vali Vekili Nedim Özırmak, AK Parti Çankırı Milletvekilleri Muhammet Emin Akbaşoğlu ve Hüseyin Filiz, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve daire müdürleri tarafından karşılandı. 


Belediyeyi ziyaret eden Bakan Eroğlu'na, Başkan Dinç tarafından kentteki çalışmalarla ilgili brifing verildi. Başkan Dinç'in konuşması sırasında, kendisine "barajlar kralı" şeklinde hitap etmesi üzerine Bakan Eroğlu, "Biz kral falan değiliz, hizmetkarız" dedi.


Bakanlığa bağlı kuruluşlarca tamamlanan 77 milyon lira yatırım bedelli 15 tesisin temelini atmak ve açılışını gerçekleştirmek için Çankırı'ya geldiklerini ifade eden Bakan Eroğlu, kentte 77 milyon lira yatırım bedeline sahip 18 müjdeyi de açıklayacağını söyledi.


 Bakanlığın gerçekleştirdiği çalışmaları anlatan Eroğlu, Türkiye'nin son 12 yılda her...