29 / 03 / 2024

ortadoguda otel projeleri

ortadoguda otel projeleri

Mobilya Sanayi İşadamları Derneği (MOBSAD) Başkanı Engin Küçük, "Suudi Arabistan'da önümüzdeki dönemde 40 otel yapılacak. Bu otellerin tüm mobilya işini almak için yatırımcılarla görüşmelere başladık" dedi.

Bodrum'da otel projeleri tartışma yarattı!

Hürriyet Gazetesi, köşe yazarlarından Yalçın Bayer, bugünkü köşe yazısında Bodrum'daki otel projelerini kaleme aldı. 

Kıbrıs Sosyal Konut Projeleri lansmanı bugün yapılacak!

“Sıcak Bir Yuva, Çağdaş Bir Yaşam” sloganıyla yola çıkan İçişleri Bakanlığı, Sosyal Konut Projeleri lansmanını bugün Lefkoşa Golden Tulip Otel’de yapacak. Lansman saat 11.00'de başlayacak...

NG Hotels iki yeni otel yapacak!

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca'daki otellerinin yanında 300 odalı yeni bir otelin inşaatına da başladıklarını ve ayrıca Afyon'da planladıkları yeni bir otel projeleri daha olduğunu ifade etti...

Bodrum'a milyon dolarlık konut projeleri yapılıyor!

Bodrum'da yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Milyon dolar harcanarak yapılan konut ve otel projeleri bölgeyi ikiye ayırıyor.

Yatırımcıların tercihi 3 yıldızlı otel projeleri!

Yılın 9 ayında teşvik belgesi alan oteller içinde 3 yıldızlı projeler toplam 60 adetle ilk sırada yer aldı.

Reysaş GYO'dan yeni otel yatırımları!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) yeni otel projeleri için çalışamlarına devam ediyor. Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven firmanın Türkiye'nin birçok ilinde çalışmalarının olduğu bilgisini verdi.

Bodrum'da turizmciler otel projeleri için yarışa girdi!

YATIRIMCILAR Bodrum’un geleceğine güveniyor. İstanbul’un önemli müteahhitleri konut projelerini ardı ardına açıklarken, turizmciler de otel yarışına girdi.

Halk GYO portföyünü zenginleştirdi!

3. havalimanı ve 3. köprü gibi milli projelerle büyüyen Türkiye, gayrimenkul sektöründe de devleşti. Halk GYO nitelikli ofis, konut ve otel projeleri ile portföyünü zenginleştirdi. Şirket, 2016'da 107.7 milyon TL kâr elde etti.

Crystal Lagoons denizi olmayan şehirlere deniz götürecek!

Çölde bile yapay denizler inşa eden Crystal Lagoons, Türkiye’ye adım attı. Hedefinde konut ve resort otel projeleri olan Crystal Lagoons, denizi olmayan şehirlere de ‘deniz götürmeyi’ planlıyor. Şu ana kadar 40 projeye teklif sunuldu

Özak GYO Didim ve Demre'de otel inşa edecek!

Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, "Turizm sektöründe ise önümüzdeki yıllarda Didim ve Demre'de yer atan arsalanmızda Ela Resort'un ismini ve uluslararası standartlardaki kalitesini taşıyan yeni otel projeleri gerçekleştirmeyi hedefliyoruz" diye konuşuyor.

Macro'nun İstanbul dışında da otel projeleri var!

Scooter ayakkabılarının sahibi Macro, Mahmutbey'de 5 yıldızlı otel yaptı. 35 milyon dolarlık yatırım yapılan otel, 30 ülkede veren Choice Hotels International'ın markası Clarion'un adıyla açıldı.

Nikki Beach Worldwide'dan İzmir ve İstanbul'da otel!

Nikki Beach Worldwide, İstanbul’da Nikki Beach City konseptini hayata geçirmeyi planlıyor. İstanbul’un ardından İzmir ve Çeşme’de de beach ve otel projeleri grubun yatırım planları arasında bulunuyor.

Ankaralılar'ın tercihi sosyal donatılı konut projeleri!

Ata Yıldız İnşaat Proje Müdürü Nalan Başarı, Ankaralıların konut satın alırken otel konforunda, sosyal donatılı projeleri tercih ettiğini belirtti. Başarı, Gölde Luxe Konutları'nı da bu doğrultuda yapılandırdıklarını ifade etti.

ortadoguda otel projeleri Haberi

ortadoguda otel projeleri

İhracatı 2 milyar dolara ulaşan mobilya sektörü, Ortadoğu otellerini yakın markaja aldı. 40 otelle görüşmeler sürüyor.


Yıllık 2 milyar dolarlık ihracat gerçekleştiren mobilya sektörü, Türkiye'nin dış ticaret vizyonuna paralel olarak katma değerli mal satmanın peşine düştü. Özellikle klasik ürün gruplarında Ortadoğu'da büyük potansiyel keşfeden sektör oyuncuları, bu ülkelerde yeni otel projelerini takip etmeye başladı. Mobilya Sanayi İşadamları Derneği (MOBSAD) Başkanı Engin Küçük, "Suudi Arabistan'da önümüzdeki dönemde 40 otel yapılacak. Bu otellerin tüm mobilya işini almak için yatırımcılarla görüşmelere başladık" dedi. 


PROFİL DEĞİŞİYOR 

Suudi Arabistan'da gayrimenkul sektöründe büyük hareket olduğunu ve ülkenin Dubai benzeri bir yapılanma süreci yaşadığını anlatan Küçük Katar, Nijerya, Güney Afrika, Türk Cumhuriyetleri ve Avrupa'ya odaklandıklarını da sözlerine ekledi. Engin Küçük, yurtdışından Türkiye'ye gelen alıcı profilinin de değişmeye başladığını belirtti....