24 / 04 / 2024

Osman Yıldırım yıldırım yapı grubu

Osman Yıldırım yıldırım yapı grubu

Yıldırım Yapı Grubu kurucusu Hasan Yıldırım’ın oğlu olan Osman Yıldırım kimdir? Osman Yıldırım inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl atıldı? Osman Yıldırım, hangi projelere imza attı?

İnşaa Emlak Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnşaa Emlak Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yıldız tarafından kuruldu.

Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni’nde önemli açıklamalar yaptı. Bakan Murat Kurum, “222 milyon lira bedelle hayata geçirdiğimiz konutlarımız, Güngören’e, ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Slot Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Slot Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ticaret Limited  Şirketi Kağıthane’de 30 bin TL sermaye bedeli  ile Can Kalınsazlıoğlu Muhammed Harun Beyhan Osman Can Bagatır tarafından  kuruldu.

Blue Key Emlak Yatırım İnşaat Danışmanlık Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Key Emlak Yatırım İnşaat Danışmanlık Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yıldırım tarafından kuruldu.

Ali Osman Yıldız Tasarım Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ali Osman Yıldız Tasarım Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece’de 400 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Osman Yıldız tarafından kuruldu.

Kocaeli Gebze'ye akademi lise müjdesi!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Osman Yılmaz Mahallesi 449 Ada 49 parselde bulunan binayı akademi liseye dönüştürüyor.

Akyıldız Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldız Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Akyıldız tarafından kuruldu.

Royal Grup Mimarlık Mühendislik Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Grup Mimarlık Mühendislik Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Çaka ve Osman Yılmaz ortaklığında kuruldu.

2018'in ikinci yarısı konut sektörüne yeni fırsatlar sunacak!

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, hükümet ve kurumlarca yapılan teşvikler ile kentsel dönüşüm projelerinin hem Türk hem yabancı yatırımcılar için yılın ikinci yarısında yeni fırsatlar sunmaya devam edeceğine dikkat çekiyor...

Başbakan Yıldırım: Tokat'ta 14 yeni hastane inşa edildi!

Tokat Gazi Osman Paşa Bulvarı'nda düzenlenen mitingde konuşma yapan AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım, Tokat'ta 14 yeni hastane inşa edildiğini söyledi..

Konut kredi faizlerinin düşmesi satışları uçuracak!

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, yaptığı açıklamada gerçekleşen faiz indirimi ile konut satışlarının yüzde 50’ye varan oranda artış göstereceğini ön gördüklerini söyledi.

Osman Yıldırım'dan ev arayanlara ipuçları!

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, “Yeni eğitim öğretim yılı açılıyor. Ev arayanlar seçim yaparken ayrıntılara dikkat etmeli” dedi.

Türkiye’nin emniyet kemeri kentsel dönüşüm!

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, “Türkiye’de yaklaşık 7,5 milyon riskli yapı bulunuyor. Kentsel dönüşüm ülkemiz için emniyet kemeri anlamına geliyor. Kentsel dönüşüm hareketinin hız kazanması için zaman kaybetmeden harekete geçilmeli” dedi.

Osman Yıldırım yıldırım yapı grubu Haberi

Osman Yıldırım yıldırım yapı grubu

Osman Yıldırım kimdir?

Osman Yıldırım, Yıldırım Yapı Grubu kurucusu Hasan Yıldırım’ın oğlu. Okul dönemlerinde inşaatların farklı kademelerinde çalışarak sektöre giren Osman Yıldırım, kendi proje ofisini kurdu.


Osman Yıldırım, İnşaat fakültesi mezunudur. 1984 yılında kendi proje ofisini kurarak, 1987’de müteahhitliğe başlamıştır. 


Valikonağı'ndaki Doğu Sitesini yaparken, gazetede okuduğum bir ilandan yola çıkarak kat karşılığı Tarabya'da 7 bloklu 52 dairelik bir inşaata başladığını ve babasının desteği lle tamamlağını belirtti.


Yıldırım Yapı projeleri 

1.Yıldırım Kuleli Evleri

2.Yıldırım Kuleli Poyraz 1

3.Yıldırım Kuleli Poyraz 2

4.Yıldırım Kuleli Akasya

5.Yıldırım Kuleli Evleri Güzel Bahçe


Yıldırım Grup şirketleri

1.Yıldırım Mühendislik ve Mimarlık

2.Kubilay İnşaat Şirketleri

3.Eylül Aydınlatma ve İnşaat Şirketleri


Yıldırım Yapı Grubu tarihçe

Yıldırım Yapı Grubu; Hasan Yıldırım tarafından 1972 yılında Yıldırım İnşaat adı altında kuruldu. Daha sonra Osman Yıldırım devam etmekte olan Yıldırım İnşaatın bünyesine 1985 yılında Yıldırım Mühendislik...