18 / 04 / 2024

Osmanlıspor stadı 

Osmanlıspor stadı 

Osmanlıspor’a 25 seneliğine bedelsiz devredilen ve Ankara Büyükşehir Belediyesi kasasından bir senede 2 milyon lira harcandığı tespit edilen Yenikent Stadı, mahkeme kararına rağmen tahliye edilmedi...

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Ankara Osmanlıspor Stadı için ne kadar harcandı?

Osmanlıspor’a 25 seneliğine bedelsiz devredilen ve Ankara Büyükşehir Belediyesi kasasından bir senede 2 milyon lira harcandığı tespit edilen Yenikent Stadı, mahkeme kararına rağmen tahliye edilmedi...

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Mansur Yavaş hafriyat gelirlerini Osmanlıspor'dan geri aldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, hafriyat gelirlerinin Gökçek ailesine ait Osmanlıspor'a aktarılma işini sonlandırdı...

Mansur Yavaş'dan hafriyat gelirleri Osmanlıspor’a verildi iddiası!

CHP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Mansur Yavaş, hafriyat gelirleri Osmanlıspor’a verildiğini iddia etti.

Osmanlı Stadı yeniden kapılarını açıyor!

Spor Toto 1. Lig'in 18. haftasındaki Osmanlıspor-Boluspor karşılaşması Osmanlı Stadı'nda oynanacak. Stadın zeminini tekrar inceleyeceği ve duruma göre yeniden karar verileceği açıklandı.

Şanlıurfa Karaköprüspor'un stadı yenilendi!

Şanlıurfa Karaköprüspor'un stadının TFF standartlarına uygun hale gelmesi için başlatılan yıkım çalışmaları tamamlandı. Yenilen yeni statta ilk maç yarın oynanacak.

Ankaraspor Kulübünün gayrimenkullerinin akıbeti mecliste!

İsim değişikliği ile Osmanlıspor olan Ankaraspor Kulübünün taşınmaz mallarının akıbeti meclis gündemine taşındı..

Spor Toto Akhisar Stadı 28 Ocak'ta açılacak!

Akhisar'da inşa edilen Spor Toto Akhisar Stadı 28 Ocak'ta Teleset Mobilya Akhisarspor, Antalyaspor mücadelesiyle açılacak. 

Sincan Şahintepesi'nin yeni spor kompleksi ihale için gün sayıyor!

Ankara Sincan Osmanlı Mahallesi'nde bulunan Şahintepesi’ne inşa edilecek olan spor kompleksi ihale için gün sayıyor. Yeni tesiste; şehir stadı, kapalı spor salonu ve yüzme havuzu yer alacak.

Spor Toto Akhisar Stadı'nın ihalesi sonuçlandı!

Spor Toto Akhisar Stadı ve Spor Salonu'nun ihalesi gerçekleşti. İhaleyi 71 milyon 240 bin lirayla en düşük teklifi veren May İnşaat kazandı.

Kırşehir Ahi Stadı'nın yerine spor salonu yapılacak!

Kırşehir Çınar Gazetesi köşe yazarı olan Avşar Cihan bugünkü yazısında yeni yapılan statları ve stat projelerini anlattı. Cihan, Kırşehir'deki Ahi Stadı'nın yerine spor salonu yapılacağını söyledi.

Osmanlıspor'un Batıkent Tesisleri yenilendi!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor'un Batıkent'teki tesisleri yenilendi. Osmanlıspor, geçen sezon bitiminde bakıma alınan Batıkent Tesisleri'nde yaklaşık 4 ay sonra idmana çıktı.

Osmanlıspor stadı  Haberi

Osmanlıspor stadı 

Melih Gökçek döneminde 25 yıllığına Osmanlıspor’a devredilen Yenikent Stadı, yargı kararlarına rağmen altı aydır belediyeye teslim edilmedi. Stadın ses duvarı malzemesi ve ses sistemi bakımı için 2017 yılında belediye kasasından 370 bin 800 lira harcandı.

BirGün gazetesinden Mustafa Mert Bildircin'in haberine göre, Osmanlıspor’a 25 seneliğine bedelsiz devredilen ve Ankara Büyükşehir Belediyesi kasasından bir yılda 2 milyon lira harcandığı tespit edilen Yenikent Stadı, tahliye kararına karşın henüz boşaltılmadı. 

Ankara 17’nci İdare Mahkemesi’nin 5 Mart 2019’da aldığı karar gereği 2 Temmuz 2019’da tahliye edilmesi gereken Yenikent Stadı, aradan geçen altı aya karşın hala belediyeye teslim edilmedi. Stat için belediye bütçesinden yalnızca 2017 yılında ses ve duvar malzemesi için 180 bin lira, ses sistemi bakım ve onarım için ise 190 bin lira para harcandığı...