27 / 04 / 2024

otopark projeleri

otopark projeleri

1999 yılında Eminönü'nün otopark sorununu çözmek için Haliç'e yüzer otopark yapılacakmış. 85 metre boyunda yapılacak ''yüzer otopark'' Ticaret Odası ile Zindan Han arasında yapılacakmış ve 300 araç kapasiteli olacakmış.

2003 yılında Beşiktaş Belediyesi Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmiş!

2003 yılında Beşiktaş Belediyesi Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmiş. Doğuş Holding ile işbirliği yaparak Nisbetiye'de ''Zemin üstü yeşil park, zemin altı otopark'ı hizmete açarak Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmiş.

Nevzat Doğan: Sürekli otopark yapmakla sorun halledilmez!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, muhalefetin şerh koyduğu imar planı maddesi ile ilgili, "Her eve bir araçlık yer verilmesi konusunda ısrarcı olmalıyız. Sürekli otopark yapmakla bu iş halledilemez" dedi...

Kadir Topbaş'ın hayali: Kapı önüne değil İSPARK'a park ettirmek!

İstanbul Boğazı ve bazı ilçelerdeki kot farklarından kaynaklanan boşluklardan yararlanılarak yapılacak yamaç otoparkları ile sokak aralarındaki parklanmanın bitirilmesi hedefleniyor

Otopark yönetmeliği konut projelerinin önünü açacak!

Otopark yönetmeliğinde yapılan değişiklikle kentsel dönüşüm ve konut projeleri de şekillendi.  Yeni yapılacak yapılarda otopark yapılmaması durumunda çevre otoparklarından park sorunu karşılanacak. 

Ankara Demetevler'e çok katlı otopark projesi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, yeni dönem projeleri arasında bulunan 'Demetevler Mahallesi Çok Katlı Otopark Projesi' ile bölgenin trafik sorununu çözecek.

Erzincan'a 30 milyon TL değerinde yatırım!

Erzincan’da 2 büyük proje daha hayata geçiyor. Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmaları hızla başladı.

Erzincan'a 30 milyon TL'lik 2 yeni yatırım!

Erzincan Belediyesi tarafından 30 milyon TL değerinde 2 yeni yatırım hayata geçirilecek. Belediye tarafından Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Konya Sahip Ata Katlı Otoparkı yıkılıyor!

Konya’nın en büyük Kentsel Dönüşüm projeleri arasında bulunan Şükran Mahallesi’nde ve Sahip Ata Katlı Otoparkında yıkım çalışmaları tam gaz devam ediyor.

İnegöl katlı otoparkın temeli atıldı!

İnegöl şehir içi trafiğindeki yoğunluk ve parklanmanın önüne geçecek katlı otopark projeleri sürüyor. İki yıl önce yapılan Atatürk Bulvarı üzerindeki katlı otoparkın ardından İnegöl Belediyesi tarafından ikinci katlı otoparkında temeli atıldı.

Aksaray'da 192 araçlık otoparkın inşaatı başladı!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, şehre vizyon kazandıracak projelerine devam ediyor. Başkan Yazgı’nın en önemli projeleri arasında yer alan Azmi Milli Çevre Düzenleme Projesi kapsamında yapılacak olan 192 araçlık otopark için ilk kepçe vuruldu.

Narlıdere'ye yapılacak yeraltı otoparkı yoğunluğu azaltabilir!

Narlıdere'de oldukça yoğun bir otopark problemi yaşandığından, bölgede faaliyet gösteren firmalar mağdur oluyor. Yapılacak yeraltı otoparkıyla yoğunluk azaltılabilir. İşte Narlıdere projeleri..

Gölcük Katlı Otoparkı'nda sona gelindi!

Kocaeli'de ulaşımın akıcı hale gelmesi için kavşak projeleri gerçekleştirilirken, diğer yandan da otopark uygulamalarıyla parklanma sorunu ortadan kaldırılıyor. Bu projelerden biri olan Gölcük Katlı Otoparkı tamamlanma aşamasına geldi...

Bayrampaşa Fazıl Küçük Parkı ve otoparkı açıldı!

Bayrampaşa Belediyesi trafik sorununa üstü park, altı otopark projeleri ile çözüm üretiyor. Muratpaşa Mahallesi Dökümcüler Caddesi’ndeki Dr. Fazıl Küçük Parkı’nın altına 9.750 metrekarelik 3 katlı 300 araç kapasiteli zemin altı otopark yapıldı.

İSPARK, İstanbul Otopark Master Planı'nı çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı Ulaşım Master Planına entegre olarak İstanbul’da geleceğe dönük otopark yatırımlarının belirlendiği Otopark Master Planı İSPARK tarafından hazırlandı. Kısa orta ve uzun vadeli otopark projeleri belirlendi.

Demirkapı'ya katlı otopark!

İstanbul’un nüfus yoğunluğu olarak en büyük ilçesi olan Bağcılar’da trafik sorununu çözmek amacıyla hazırlanan ulaşım projeleri bir bir hayata geçiriliyor. İlçede şu ana kadar 1267 araçlık kapalı otopark hizmete sunuldu.

Suyabatmaz Demirel Mimarlık, Sultangazi Pazar Alanı ve Kat Otoparkı projesi ile ödül aldı!

Suyabatmaz Demirel Mimarlık, Sultangazi Pazar Alanı ve Kat Otoparkı Projesi ile “MIPIM AR Future Projects Awards 2014”te “Perakende ve Rekreasyon Projeleri” kategorisinde büyük ödülün sahibi oldu...

otopark projeleri Haberi

otopark projeleri



Yüzer otopark


Eminönü'nün müzmin otopark sorununa ''deniz üstüne otopark yapılarak'' çözüm bulunacak...


BETON VEYA ÇELİK 


    BAŞKAN Lütfi Kibiroğlu, otopark sorununun ancak ''yüzer otopark''la çözülebileceğini, inşaat alanı olarak Ticaret Odası ile Zindan Han arasına düşündüklerini belirtti, ''İnşaatın ana maddesi beton veya çelik olabilir'' dedi.


300 ARAÇLIK


    KİBİROĞLU yüzer otoparkın çok zor ve yüksek maliyetli olmadığını vurguladı. İnşaatın 7-8 ayda tamamlanabileceğini söyledi, ''Boyu 85, genişliği 13 metre olacak. Katlar arasında 2.40 metre yükseklik bulunacak, 300 araç alacak'' dedi.


Sabah 6 Ağustos 1999



Abdullah Kutalmış...