24 / 04 / 2024

Oxy3silence temiz hava

Oxy3silence temiz hava

Çevre kirliliğinin günden güne arttığı ve artık oksijeni bol, temiz hava solumanın giderek zorlaştığı kent yaşamında, temiz hava kaynağı Electrolux Oxy3silenceTM yaşadığınız mekanların olmazsa olmazı olacak.

Luxell Fastfryer Hava Fritözü ne kadar, en uygun nereden alınır? 25 Mart 2023 fiyat listesi...

Luxell LXAF-01 Fastfryer Sıcak Hava Fritözü, çok az sıvı yağla temiz ve kokusuz bir şekilde kızartma yapmanıza imkan sağlar. Üretici garantili Luxell LXAF-01; kalitesi, dijital göstergeleri ve kullanıcı dostu özellikleri ile öne çıkıyor. Peki, Luxell LXAF-01 kaç litre?

Philips 3’ü 1 arada  hava temizleyici, fan ve ısıtıcı en uygun nerede? İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Temiz hava herkesin hakkı. Bu nedenle Philips Hava Temizleyicilerin temelindeki yenilik, evleri zararlı virüslerden, alerjenlerden ve kirletici maddelerden %99,97 oranında arındırır. Siz ve aileniz için daha sağlıklı bir ortam sunar. Şimdi Philips hava temizleyici, fan ve ısıtıcı 3'ü bir arada satış

Oksijen Evleri projesi geliyor!

Doğanlar Holding iştiraklerinden olan Doğyap İnşaat yeni bir proje hayata geçiriyor. Doğyap İnşaat'ın yeni projesi Oksijen Evleri; temiz hava, huzur ve ferahlığa ek olarak konforlu bir hayat sunuyor.

Koronavirüs konut trendlerini değiştirdi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, yaşam alanlarında yapılan tercihleri değiştirdi. Uzmanlar, vatandaşların temiz hava alabilmek için yaşam alanına sahip projelere yöneldiğini belirtiyor.

Mansur Yavaş: Akyurt'taki arazileri toplulaştıracağız!

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, Akyurt'ta arazilerin toplulaştırma projeleri olduğunu, otopark, temiz hava ve su, altyapı, imar gibi sorunların bulunduğunu söyledi.

Temiz hava solutan öngörü yazılımı!

Siemens büyük şehirlerdeki hava kirliliği oranını birkaç gün önceden doğru bir şekilde tahmin etmek için yapay sinir ağlarını temel alan akıllı bir yazılım geliştirdi. Bu yazılım şehirlere ve sakinlerine bu bilgileri hava kirliliği zirve yapmadan önce vererek yaşam kalitesinin artırılmasına katkıda

İzmir Bölgesel Temiz Hava Merkezi mecliste konu oldu!

İzmir'deki Bölgesel Temiz Hava Merkezi'nin faaliyete geçeceği tarih ve Aliağa ilçesindeki hava kirliliği ve kanser vakalarına karşı alınacak tedbirler meclis gündemine taşındı..

Pekin, havayı temizleyen kule ile nefes alacak!

Çin’in başkenti Pekin’de hava kirliliğine karşı mücadele edilen altı metrelik bir kule yerleştirildi. Hollandalı sanatçı Daan Roosegaarde’ın ürettiği projede, kirli havayı emen altı metrelik metal bir kule dışarıya temiz hava salıyor.

Nefis Çankaya Evleri ile temiz hava banyosu!

Yoğun trafikten kaynaklanan karbondioksit salımına bir de kış aylarında artan kirli hava eklenince kent merkezlerinde nefes almak da zorlaştı. Ankara’da yaşayanların imdadına ise kentin göbeğindeki İmrahor Vadisi yetişiyor.

Gökdelenler hava kirliliğini artırıyor!

Sadece kalitesiz kömür kullanımının değil trafik ve yüksek katlı inşaatların da hava kirliliğine sebep olduğuna dikkat çeken ÇMO, “Gökdelenler rüzgar sirkülasyonunu engelliyor, kent temiz hava alamıyor.” açıklamasında bulundu.

Erzurum'da konutların ısıtma sistemi 24 saat denetlenecek!

Erzurum'da "temiz hava" için 24 saat denetim. Şube Müdür Vekili Alparslan: "Yapılan denetimlerde hava kirliğine neden olan konut ve iş yerlerine 575 ile 11 bin lira arasında cezai işlem uygulanıyor" dedi.

Uptown İncek Konutları'nda yaşam başlıyor!

İncek Yumrutepe’nin kent merkezine en yakın bölgesinde LEMA Grup tarafından inşa edilen Uptown İncek, Ankaralıları ihtiyaç duydukları temiz hava ile buluşturuyor.

Uptown İncek doğayla iç içe bir yaşam garantisi sunuyor!

İncek, ev sahibi olmak isteyenlerin ilgi odağı oldu. İncek Yumru tepe'nin kent merkezine en yakın bölgesinde LEMA Grup tarafından inşa edilen Uptown İncek, Ankaralıları ihtiyaç duydukları temiz hava ile buluşturuyor.

Oxy3silence temiz hava Haberi

Oxy3silence temiz hava
Günlerce yiyeceksiz ve susuz yaşamak mümkün olurken, havasız sadece birkaç dakika hayatta kalınabileceği düşünüldüğünde oksijenin hayati önemi karşımıza çıkıyor.
Peki, ama soluduğumuz hava acaba ne kadar temiz?
Oksijeni bol olan hava, temiz havadır. Sigara dumanı, polenler, virüs, bakteri, ev akarları ve toz ise mekanların havasını kirleten etkenlerden sadece birkaçı. Bu etkenler aynı zamanda alerji ve astımı da tetiklemektedir. Ayrıca iyi bir uyku için havanın temiz olması şarttır.
Alerji ve astımla mücadele ediyorsanız gönül rahatlığı ile Oxy3silenceTM hava temizleme cihazını evinizin her köşesinde kullanabilirsiniz. Otomatik ve klasik, iki farklı modeli bulunan Oxy3silenceTM İngiliz Alerji Derneği ve İsveç Astım ve Alerji Derneği tarafından tavsiye...