23 / 04 / 2024

Oya Zingal ne iş yapıyor

Oya Zingal ne iş yapıyor

Körfez ülkelerinde gayrimenkul, perakende, IT sektörlerinde yatırımları bulunan Kuveytli Yatırım Fonu Murabahat Group’un Türkiye yapılanması Mresco Türkiye Group CEO’luğunu yapan Oya Zingal’in öğrencilik yıllarında halı satarak başladığı iş yaşamı örnek bir başarı öyküsü.

İşte korkunç veriler! Deprem kaç atom bombasına eşit enerji çıkardı, bölge toplamda ne kadar süre sallandı?

Kahramanmaraş merkezli art arda yaşanan iki büyük deprem felaketinde yitirilen can sayısı artıyor. Deprem nedeniyle hayatını kaybeden ve yaralılarla ilgili son bilançoya göre, ölü sayısı 20 bin 665 olurken, yaralı sayısı ise 80 bini aştı. Diğer yandan AFAD, yaptığı açıklamadı depremin ne denli korku

Kapı önüne çöp atmanın cezası ne?

Toplu yaşam alanlarından biri olan apartmanlarda kapı önüne çöp atmak, gürültü yapmak çoğu zaman komşular arasında gerilime neden oluyor. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu bugünkü köşe yazısında apartmanlarda kapı önüne çöp atma sorununu kaleme aldı. 

Oya Zingal halı satıcılığından CEO’luğa baba öğüdü ile yükseldi!

Körfez ülkelerinde gayrimenkul, perakende, IT sektörlerinde yatırımları bulunan Kuveytli Yatırım Fonu Murabahat Group’un Türkiye yapılanması Mresco Türkiye Group CEO’luğunu yapan Oya Zingal’in öğrencilik yıllarında halı satarak başladığı iş yaşamı örnek bir başarı öyküsü.

Mresco Türkiye'den emlak sektörüne yepyeni yaklaşım!

Mresco Türkiye Group CEO’su Oya Zingal, yabancı yatırımcıyı Türkiye’deki emlak sektörüne çekecek yepyeni bir yaklaşım geliştirdikleri açıkladı. 

Oya Zingal, Mresco Türkiye Group CEO'su oluyor!

Oya Zingal, Mresco Türkiye Group CEO'su olarak görev yapacak.

MRESCO Türkiye Group CEO'su Oya Zingal oldu!

MRESCO Türkiye’de uzun yıllar Ceo görevini yapan Oya Zingal, yeni dönemde grubun tüm şirketlerinin tek yetkilisi olarak yönetimini üstlenerek MRESCO Türkiye Group CEO'su olarak görev yapacak. 

Araplar Türkiye'den ev alıyor!

Kuveytli Murabahat Yatırım Şirketi Mresco Türkiye'nin CEO'su Oya Zingal, gayrimenkul sektörüyle ilgili görüşlerini paylaştı. Zingal, "Batı'da yükselen ırkçılık dalgası ve yazlık alternatifi gayrimenkul alımında Arapları Türkiye'ye yöneltiyor'' diye konuştu.

Oya Zingal: Körfezli yatırımcıların Türkiye'ye ilgisi azaldı!

Emlakkulisi.com sektör buluşmalarına katılan Mresco Türkiye CEO'su Oya Zingal, Katarlı yatırımcılar için, Türkiye'nin radardan çıktığını ifade etti...

Gayrimenkul sektörüne harç dopingi!

Emlak satışında tapuda binde 20 olan tapu harçların 30 Eylül’e kadar binde 15’e indirilmesini MRESCO Türkiye CEO’su Oya Zingal değerlendirdi.

Konut yatırımında KDV fırsatı Körfez yatırımcısını sevindirdi!

Konutta KDV oranının düşürülmesi kararını değerlendiren Körfez’in büyük yatırımcısı Mresco Türkiye CEO’su Oya Zingal: ‘’Yatırım amaçlı konut almayı planlayanlar için bu indirim güzel bir fırsata dönüşebilir” dedi.

Mresco Türkiye inşaat sektörüne adım attı!

Mresco Türkiye CEO'su Oya Zingal Dural, "Gayrimenkul sektöründe blok alımlarımızın yanı sıra inşaat sektörüne de adım atmış ve iki projenin ruhsatını almış durumdayız." dedi.

Yabancıya oturma izni konut satışlarını artıracak!

Kuveyt merkezli Mresco CEO'su Oya Zingal Dural, yabancılara satış konusunda getirilecek uzun süreli oturma izni ile konut satışında 5 milyar doları bulan gelirin 10 milyar dolar üzerine çıkabileceğini kaydetti.

Oya Eronat kimdir?

İnşaat Mühendisi Oya Eronat, AKP Diyarbakır Milletvekili Adayı oldu. Peki, Oya Eronat kimdir? Oya Eronat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Oya Eronat...

Oya Zingal ne iş yapıyor Haberi

Oya Zingal ne iş yapıyor


Almanya, Denizli ve İstanbul'da geçen yaşamı, Ege'nin siyah incisi zeytin sektöründe devam eden, şimdilerde de çok uluslu bir iş insanı olarak yaşamını sürdüren Oya Zingal, başarısının sırrının çok çalışmak olduğunu dile getirdi. Sözcü'den Sibel Gülersöyler'in haberine göre, İtalya'da öğrendiği teknik sayesinde zeytinden her sene mahsul almayı başardığını dile getiren Zingal, “Zeytinlikler milli servet, onlara gözümüz gibi bakmalıyız” dedi.

Almanya'da doğup 14 yaşına kadar orada yaşayan Oya Zingal, o senelerde Mudanya'da yaşayan babasının hediye olarak sık sık zeytinyağı gönderdiğini ve bunlar ile vatan hasretini dindirebildiği senelerini anlattı. O dönem ailesinden dinlediği hikayeler ile zeytinciliğe merakının ilk tohumlarının atıldığını dile getiren Oya Zingal, lise yıllarında ise Türkiye'ye dönme kararı almış. Sonrasında ise İstanbul Üniversitesi'nde biyoloji bölümünü kazanması, Zingal'ın hayatının en önemli...