28 / 03 / 2024

özak gyo dava

özak gyo dava

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan açıklamaya göre Özak GYO ve Aytur davası 7 Kasım 2013'e ertelendi...

Özak Aktay davasının duruşması 26 Eylül'e ertelendi!

Özak GYO ile Aktay Turizm arasında yaşanan davanın duruşması 26 Eylül'e ertelendi...

Özak GYO ve Aktay Turizm davası sonuçlandı!

Özak GYO Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş. aleyhinde açılmış olan 2012/4 esas sayılı dava duruşması hakkında açıklama yaptı...

Özak GYO Aytur Turizm davası 25 Mayıs'a ertelendi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Aytur Turizm Yatırım İşletme San. ve Tic. A.Ş. davası 25 Mayıs'a ertelendi...

Özak GYO, Aktay Turizm davası hakkında açıklamada bulundu!

Özak GYO, Aktay turizm davasının "Bağlı Ortaklığımız Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş. ve ÖZAK GYO A.Ş aleyhinde açılan 2011 / 118 Esas sayılı dava hakkında açıklama" olarak düzeltilmesi gerektiğini açıkladı...

Özak GYO ortağı Aktay Turizm'in davası ertelendi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ortağı olan Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş'nin haklı sebep ile fesih davası 09.05.2013'e ertelendi..

Özak GYO Aytur Turizm davasında gelişme!

Özak GYO bağlı ortaklığı Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş. aleyhinde açılan 2011 / 118 esas sayılı dava hakkında açıklama yaptı.

Özak GYO ile Aytur Turizm davasında Özak GYO lehine 3 madde!

Özak GYO, bağlık ortaklıklarından Aktay Turizm ve Aytur Turizmin davasında, Özak GYO lehine 3 maddede karar verildi...

Özak GYO Aytur Turizm davasında taraflara 2 hafta süre verildi!

Özak GYO'ya bağlı Aktay Turizm ve Aytur Turizm davasında, taraflara delil listesinde gösterilmiş olup aslı ibraz edilmeyen belge asıllarının ibraz edilmesi ve ibraz edilmemiş delil varsa ibraz etmeleri için 2 hafta kesin süre verildi...

Özak GYO Aytur Turizm davasında Özak GYO lehine karar çıktı!

Özak GYO'ya bağlı olan Aktay Turizm ile Aytur Turizm arasındaki davanın dünkü duruşmasında Özak GYO lehine karar çıktı...

Özak Gayrimenkul aleyhine açılan dava sonuçlandı!

Özak Gayrimenkul bünyesinde faaliyet gösteren Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş aleyhinde açılan dava duruşmasında davanın reddine karar verildi.

Özak GYO'dan pay geri alım bildirisi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO pay geri alım bildirisini yayınladı.

Özak GYO Demre'deki gayrimenkul için Kültür Bakanlığı'na başvuru yaptı!

Özak GYO Demre'deki günübirlik turizm tahsisli gayrimenkulü için, ön izin süresinin 4 ay uzatılması için Kültür ve Turizm Bakanlığı, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü'ne başvuru yaptı.

Özak GYO 9 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO 9 aylık sorumluluk beyanını yayınladı.

Özak GYO 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı.

Özak GYO'dan Arstate Turizm isim değişikliği açıklaması!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO'dan Arstate Turizm isim değişikliği bildirisini yayınladı.

Özak GYO, Arstate Turizm ile birleşti!

Özak GYO'nun yüzde 100'üne sahip olduğu Arstate Turizm Pazarlama ve Ticaret A.Ş.'yi devralmak suretiyle kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemi ticaret sicilinde tescil edildi.

Özak GYO Arstate Turizm birleşme bildirimi yayınlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO, Arstate Turizm birleşme bildirimi yayınlandı.

Özak GYO, 2 ödül birden kazandı!

Özak GYO, farklı alanlarda da özel başarılara imza atmaya devam ediyor. ARC Awards'ta, farklı formatıyla geleneksel olmayan raporlar kategorisinde Bronz ödül kazandı. Galaxy Award'ta ise genel tasarım kategorisinde gümüş ödül almayı başardı.

Özak GYO, tasfiye protokolü imzaladı!

Özak GYO tarafından KAP'a yapılan açıklamada, EPP ile arasında imzalanan gelir paylaşımlı projenin karşılıklı mutabakat ile sonlandırıldığını bildirdi.

Özak GYO Beşiktaş arsa değerleme raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamaya göre, Özak GYO Beşiktaş arsa değerleme raporunu yayınladı.

Özak GYO esas sözleşmesini yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'nda esas sözleşmesiyle ilgili açıklama yaptı. Özak GYO, şirket esas sözleşmesini yayınladı.

Özak GYO bilgilendirme politikasını yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. kamu aydınlatma Platformu'nda bilgilendirme politikasıyla ilgili açıklama yaptı. Özak GYO, şirket bilgilendirme politikasını yayınladı.

Özak GYO 4,5 milyon euro kredi kullanacak!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bugün KAP'a yaptığı açıklamada 24 ay vadeli 4,5 milyon euroluk kredi kullandıklarını açıkladı. Özak GYO krediyi taksit ödemesinde kullanacaklarını belirtti.

özak gyo dava Haberi

özak gyo dava

Özak GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Davacı Aytur Turizm Yatırım İşletme San. ve Tic. A.Ş. tarafından, şirketimiz ÖZAK GYO A.Ş. aleyhinde Bakırköy 14. Asliye Ticaret Mahkemesi nezdinde açılmış olan (Eski Bakırköy ATM 2012/574 Esas sayılı dava) 2013/200 esas sayılı "18/05/2012 tarihli genel kurulun iptali ve icraların geri bırakılması " konulu  dava ile ilgili olarak 09.07.2013 tarihinde yapılan duruşmada;


- Davalının ticari defter ve belgeleri ile dosya üzerinde 03/09/2013 saat 14.00 tarihinde mahkeme salonunda bilirkişi incelemesinin yaptırılmasına,

- Tarafların bilirkişi konusunda anlaşamamaları nedeniyle re'sen SMMM bilirkişisi Türkan Özdemir, ekonomist Prof.Dr. Münir Şakrak , Ticaret Hukuk Bilirkişisi Prof.Dr.Ersin Çamoğlu'nun seçilmesine,

- Bilirkişilere 700 TL/kişi ücret takdir edilmesine,

- Davalının mahkeme günü ve saatinde ilgili defter ve kayıtları ibraz etmemesi ve kabul edilebilir bir mazeret göstermemesi durumunda...