25 / 04 / 2024

Özcan Kazgan kim

Özcan Kazgan kim

Körfez’de inşaat işiyle uğraşan Özcanlar Mimarlık Mühendislik'in sahibi Özcan Kazgan, bina alırken mühendisin ve inşaat firmasının geçmişine mutlaka bakılması gerektiğini söyledi.

Özcan Kazgan: Bina alırken iyi araştırılmalı!

Körfez’de inşaat işiyle uğraşan Özcanlar Mimarlık Mühendislik'in sahibi Özcan Kazgan, bina alırken mühendisin ve inşaat firmasının geçmişine mutlaka bakılması gerektiğini söyledi.

Yeni İstanbul Valisi kim oldu?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/ 6780 sayılı Kararname gereğince, bazı illerin valilerinde değişiklikler yapıldı. Peki Yeni İstanbul Valisi kim oldu? İstanbul'un yeni valisi kimdir?

TOKİ'nin sahibi kim?

Konut ve kentleşme sorunlarının çözülmesi ve üretimin artırılarak işsizliğin azaltılması için kurulan; yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üreten TOKİ'nin sahibi kim?

İstihkak davasını kim açar?

İstihkak davası ise malikin, haklı bir nedene dayanmayan dolaysız zilyete karşı açabileceği bir dava türü olarak tanımlanıyor. Peki, istihkak davasını kim açar? İstihkak davasının şartları nelerdir?

İskanı kim alır?

İnşaat çalışmaları sona eren ve tasdikli projesine uygun olarak inşa edilen binada yasal olarak oturuma izin verildiğini gösteren belge olan iskanı kim alır? İskan nasıl alınır?

Özcan Türkakın kimdir?

TSKB Yönetim Kurulu Üyesi ve TSKB Genel Müdürü Özcan Türkakın kimdir? Özcan Türkakın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özcan Türkakın ne zamandan beri TSKB Genel Müdürü?

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Kanye West, 5 milyon dolara eşi Kim Kardashian için katedral yaptıracak!

Kanye West, eşi Kim Kardashian için İspanya ' daki ünlü La Sagrada Familia katedralinin benzerini yaptıracak. Hollywood ' a dikilecek katedral 5 milyon dolara mal olacak...

Kat maliki vekili kim olabilir?

Kat malikleri kurulu toplantısına herhangi bir kat malikinin katılamaması halinde, malik yerine birini atayabiliyor. Peki kat maliki vekili kim olabilir? Kat maliki kimlere vekalet vermeli?

Pınar Özcan: Ankara estetik bir kent olma yolunda ilerliyor!

Ankara'nın estetiğine kadın eli değecek ANGIAD Yönetim Kurulu Üyesi Pınar Özcan, Ankara'nın estetik bir kent olma yolunda ilerlediğini ancak daha yapılacak pek çok düzenleme olduğunu söyledi.

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu Bodrum'da tekne keyfi yaptı!

ABDİ İbrahim İlaç Firması'nın Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut ile yakın arkadaşı Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Bodrum'da objektiflere yansıdı. İkili, eşleriyle teknede keyif yaptı.

Özcan Salkaya: Serbestleşen demiryolları otomotive rakip olur!

Demiryolu Taşımacılığı Derneği Başkanı Özcan Salkaya, demiryollarında serbestleşmenin tüm yasal düzenlemeleri ile tamamlanması halinde otomotiv endüstrisi gibi bir endüstrinin demir yolu sektöründe de oluşacağını söyledi.

Kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Kentsel dönüşümden yararlanmak isteyen maliklerin; yıkılacak yapılar için öncelikle risk tespiti raporunu alması gerekiyor. Tespit, Bakanlıkça lisanslandırılan kuruluşlar tarafından yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Özcan Kazgan kim Haberi

Özcan Kazgan kim

Körfez’de birçok alanda adından söz ettiren Kazgan ailesinin en küçükleri olan Özcan Kazgan, Tütünçiftlik Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde açtığı Özcanlar Mimarlık Mühendislik adlı iş yeriyle sektöre hızlı ve iddialı girdi.


Özcan Kazgan, üniversitede inşaat bölümünü bitirdi, diplomasını alarak iş hayatına atıldı.

İş hayatında yeni olmasına rağmen kısa zamanda birçok inşaata imzasını atmayı başardı.

Ailesiyle birlikte yap-sat işine de atılan Özcan Kazgan, meslekteki zorlukların çok olduğunu ve maliyetlerin hızla artması nedeniyle de satılan binaların yatırımcılar için çok değerli olduğunu belirterek alıcılara tavsiyede bulundu:


“Bina yada daire alırken inşaatı yapan firmanın, imzaları olan mühendislerin geçmişine ve karnelerine mutlaka bakın.”


Özcan Kazgan kimdir, kendinizden bahseder misiniz?


1990 Kars doğumluyum. Sakarya Üniversitesi inşaat bölümü mezunu, bekarım. Özcanlar İnşaat firmasını kurduk. 3 yıllık firma olmamıza rağmen yap-sat işi yapan abim...