19 / 04 / 2024

özcan tahincioğlu palladium avm açıklaması

özcan tahincioğlu palladium avm açıklaması

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış haberlerine ilişkin, "Bazı haberlerde yer alan Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış şekli ve satış rakamı gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

Tahincioğlu’ndan kentsel dönüşüm için ses getirecek çağrı!

Deprem kuşağındaki Türkiye’de bulunan riskli binalar için hükümete önemli bir çağrı geldi. “Kentsel dönüşüm rant kapısı olmamalı" diyen Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Devlet öncülük yapsın biz dönüştürelim” diye seslendi.

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu'ndan yeni şirket! 

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu Ataşehir'de yeni bir şirket kurdu. İşte ayrıntılar... 

Tahincioğlu Whıtefıeld Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Whıtefıeld Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir'de Özcan Tahincioğlu, Mustafa Çakmak, Eda Manav ve Yeşim Perçinel Arditi ortaklığında kuruldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den 4 yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, bu sene satış değeri 4 milyar Türk Lirası olarak belirlenen 4 yeni konut projesini hayata geçireceklerini duyurdu. 

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi açıklaması!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış haberlerine ilişkin, "Bazı haberlerde yer alan Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış şekli ve satış rakamı gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

Tahincioğlu rotasını belirledi: Bahçeli, az katlı konutlar!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Nidapark Küçükyalı projesiyle Multi Ev konseptini geliştirdiklerini ve hem ev hem ofis hem de ev/ofis olarak kullanılabilen yenilikçi ve yeni normale uygun konseptlerle rekabetçi ortama ayak uydurmaya çalıştıklarına dikkat çekiyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul 2020 için 1.5 milyar TL ciro hedefliyor!

Geliştirdiği yenilikçi projeler ile gayrimenkul sektörüne canlılık katan Tahincioğlu Gayrimenkul, 2020 yılının ilk 9 ayında 1 milyar 100 milyon TL ciro elde etti. Özcan Tahincioğlu, sene sonuna kadar 1 milyar 500 milyon TL ciro elde etmeyi hedeflediklerini belirtti...

Tahincioğlu'ndan İstanbul'a 7 yeni proje!

Tahincioğlu, inşaat sektöründe karma kullanım projeleriyle dikkat çekiyor. Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "Kartal, Kozyatağı, Beykoz, Beylerbeyi, Ataşehir, Bahçelievler ve Çengelköy gibi birçok bölgede planlama aşamasında olan projelerimiz mevcut" dedi...

Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu. Tahincioğlu Bodrum İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.

Tahincioğlu İstanbul'da 8 yeni proje yapacak!

Sosyal medyada şantiyelerinde çalışmaların durduğu ve işlerinin kötü gittiği yorumları yapılan Tahincioğlu Grubu, iddiaları yaptığı bir toplantı ile yanıtladı. Özcan Tahincioğlu, söylentilerin aksine şantiyelerinde çalışmaların hız kesmeden sürdüğünü söylüyor...

Özcan Tahincioğlu'ndan yeni şirket!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu bugün yeni şirketini Halil İbrahim Bacacı ile 100 milyon TL sermaye bedeli ile kurdu. 

Tahincioğlu Gayrimenkul basketbola odaklandı!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Türkiye Basketbol Süper Ligi'ne 3 yıllığına isim sponsoru oldu. Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "Sporla iç içe olmanın markamıza dinamizm katacağını düşünüyoruz." diyor.

Özcan Tahincioğlu: Türk ekonomisine değer kattığımıza inanıyoruz!

Gayrimenkulün Türkiye'de hızlı büyüme gösteren sektörlerin başında yer aldığını vurgulayan Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "Tahincioğlu olarak bugüne kadar geliştirdiğimiz projelerle sektöre ve Türk ekonomisine önemli bir değer kattığımıza inanıyoruz" dedi.

özcan tahincioğlu palladium avm açıklaması Haberi

özcan tahincioğlu palladium avm açıklaması

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin Ak Portföy’e satışına ilişkin medyada çıkan haberlere ilişkin açıklamalarda bulundu. 

"Bazı haberlerde yer alan Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış şekli ve satış rakamı gerçeği yansıtmamaktadır" diyen Özcan Tahincioğlu, "2020 yılını, 2 milyar 250 milyon TL’lik bir satış ile hedeflerimizin çok üzerinde kapattık" dedi. 

Özcan Tahincioğlu'nun açıklaması şu şekilde:

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “2020 yılını, ülkemizde ve dünyada koronavirüs ile verilen amansız mücadeleye rağmen, oldukça başarılı geçirerek 2 milyar 250 milyon TL’lik bir satış ile hedeflerimizin çok üzerinde kapattık. Sektör lideri olan markamız 2020 yılında da bu liderliğini korumuştur. Şirketimizin sektördeki liderliğini korumak en temel stratejimizdir. Nitekim, bu amaçla 2018 yılında belirlediğimiz ana işimiz olmayan konulardan çıkarak sadece gayrimenkul geliştirmeye...