20 / 04 / 2024

özder inşaat anonim şirketi

özder inşaat anonim şirketi

Özder İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 8 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Mehtap Özder ve Sabri Ferda Özder ortaklığıyla kuruldu...

Beyler İnşaat  Anonim şirketi kuruldu!

Beyler İnşaat  Anonim Şirketi  Fatih’te   8 milyon TL sermaye bedeli ile Cahit Yalçin tarafından kuruldu.

Aşkar Teknik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aşkar Teknik İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Esat Görçin tarafından kuruldu.

Laçin Teknik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Laçin Teknik İnşaat Anonim Şirketi, Mehmet Serhat Laçin Yönetim Kurulu Başkanlığında 50 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Kadıköy, Feneryolu Mahallesi, Bağdat Caddesi, Korur Apartmanı'nda kuruldu.

GVS Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

GVS Yapı İnşaat Anonim Şirketi, Alparslan Akçayoğlu Müdürlüğü'nde 200 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan 2015 tarihinde Çekmeköy, Güngören Mahallesi, Turgut Özal Caddesi'nde kuruldu.

Sarıçiçek İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sarıçiçek İnşaat Anonim Şirketi, 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Mart 2015 tarihinde Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Bağdat Caddesi, 392 Bodrum Kat 'ta kuruldu.

Mir Marmara Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mir Marmara Grup İnşaat Anonim Şirketi, Mustafa Ataç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta Ümraniye, Çamlık Mahallesi, Burak Kurtuluş Caddesi'nde kuruldu.

Hayırlıoğlu Taahhüt ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hayırlıoğlu Taahhüt ve İnşaat Anonim Şirketi, Mert Efe Hayırlıoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı 250 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta Kadıköy, Suadiye Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Zekeriya Çakır İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Zekeriya Çakır İnşaat Anonim Şirketi, Zekeriya Çakır Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Mart'ta Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Hilal Caddesi'nde kuruldu.

Kurşunoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kurşunoğlu İnşaat Anonim Şirketi, Serdar Hakan Kurşun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Beşiktaş, Balmumcu Mahallesi, Barbaros Bulvarı, İBA Blokları'nda kuruldu.

AG Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

AG Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, Mustafa Beldağ Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Vuslat Turunç Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta kuruldu.

Seba Park İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Seba Park İnşaat Anonim Şirketi, 5 milyon TL 'lik sermaye bedeli ile 20 Mart 2016 tarihinde Sarıyer, İstinye Mahallesi, Darüşşafaka Caddesi'nde 45/Z01 'de kuruldu.

Beyazıd Saray Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Beyazıd Saray Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi, İrfan Aydoğdu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Mart tarihinde Beşiktaş, Levent Mahallesi'nde kuruldu.

Sesan Yapı Malzemeleri ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sesan Yapı Malzemeleri ve İnşaat Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, 13 Mart 2015'te Başar Sandallı Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

özder inşaat anonim şirketi Haberi

özder inşaat anonim şirketi

50 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat işleri ve eski eser onarımı ile ilgili konularda restorasyon mimarlık mühendislik ve müşavirlik hizmetlerinde bulunmak. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beyoğlu Şahkulu Mahallesi Küçükhendek Sokak Yalova Apartmanı NO:16/3 adresinde faaliyete geçirildi. 8 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  Mehtap Özder ve Sabri Ferda Özder ortaklığıyla...