26 / 04 / 2024

Özel hastane bahçesi eczane

Özel hastane bahçesi eczane

Sağlık Bakanlığı’nın, “Ayakta Teşhis ve Tedavi Yapılan Özel Sağlık Kuruluşları Hakkında Yönetmelik’te Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik”i Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre Özel hastanenin bahçesinde gözlükçü açılamayacak...

Beykoz Çayırı Millet Bahçesi'nin detayları belli oldu!

Beykoz'un en güzel mesire yerlerinden biri olan Çayır millet bahçesi oluyor. Proje  İBB Meclisi'nde oy çoğunluğu ile kabul edildi. 

Ordu'da 15 milyon TL'ye yapılan botanik bahçesi ne oldu?

Ordu’da belediyenin milyonlarca TL maliyetle inşa ettirdiği Botanik Bahçesi “Hastane yapılacak” diye söküldü.Fakat  şimdi ortada ne botanik bahçesi var ne de hastane.

Konya Millet Bahçesi’nin inşaat çalışmalarında son durum!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla eski stadyum alanında inşa edilen Millet Bahçesi'nin Türkiye'nin en güzel Millet Bahçelerinden biri olacağını ve Selçuklu başkentine çok yakışacağını belirtti. 

Hava Kent’ten ev sahiplerine özel hobi bahçesi!

S.S CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi, Taşoluk ve Haraççı projelerine özel hobi bahçeleri bulunuyor. Hava Kent Taşoluk ve Hava Kent Haraççı projelerinde 150’şer metrekare olarak dizayn edilen hobi bahçelerinde konut sahipleri doğa ile diledikleri gibi vakit geçirebiliyor.

Van'da eski hastane alanı millet bahçesi oluyor!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, TOKİ tarafından satışa sunulan eski Devlet Hastanesi alanının millet bahçesi olacağını müjdeledi.

Salda Gölü Millet Bahçesi'nin inşaat ihalesi TBMM'de!

Salda Gölü Özel Çevre Koruma Bölgesi çevre düzeni ve imar planlarının askı süreci devam ederken Millet Bahçesi inşaatı için ihaleye çıkılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu'nu hizmete açtı.

Albatros Parkı, Büyükçekmece'nin millet bahçesi olacak!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "Albatros Parkı'nı katakulliyle yemeye kalktılar. Büyükçekmece buna izin verir mi? Hiç heveslenmesinler. Orası Büyükçekmece'nin en güzel millet bahçesi olacak. Buradan söz veriyoruz" dedi...

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi açıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi'ni hizmete açtı.

Salda Gölü'ne millet bahçesi yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamaca Salda Gölü'nü çevreyi ve şehirleri korumak adına özel çevre koruma bölgesi ilan edeceklerini belirterek, "Bu ilan çerçevesinde, bulunduğumuz yaklaşık 300 bin metrekarelik alanda Salda Millet Bahçesi yapacağız." şeklinde konuştu.

Pelin Karahan evine kış bahçesi yaptırdı!

Oyuncu Pelin Karahan, eşi Bedri Güntay ve oğluyla yaşadığı evine kış bahçesi yaptırdı. Güzel oyuncu, bahçenin yeni halini Instagram sayfasından paylaştı.

İbrahim Karaosmanoğlu: Gölcük Millet Bahçesi çok güzel olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada, Gölcük Millet Bahçesi'nin çok güzel olacağını söyledi.

Sakarya'daki eski stadın yerine Millet Bahçesi geliyor!

Sakarya’da düzenlenen mitingde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'daki eski stadın yerine Millet Bahçesi yapılacağını müjdeledi...

Özel hastane bahçesi eczane Haberi

Özel hastane bahçesi eczane


Sağlık Bakanlığı’nın, “Ayakta Teşhis ve Tedavi Yapılan Özel Sağlık Kuruluşları Hakkında Yönetmelik’te Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik”i Resmi Gazete’de yayımlandı. Yönetmeliğe göre hasta mahremiyeti ve bilgilerinin gizliliği ilkelerinin ihlal edildiğinin tespiti halinde mesul müdür uyarılacak. İkinci tespitte 1 gün, üçüncü tespitte 3 gün faaliyet durdurulacak. Ruhsat ve faaliyet izin belgesi almadan hizmet verilirse valilik, hastanenin faaliyetini durduracak. Savcılığa suç duyurusunda bulunulacak.


YASADIŞI TEDAVİYE RUHSAT İPTALİ


Yasalarca suç olarak kabul edilen tıbbi işlemlerin yapıldığının tespiti halinde, 3 ay faaliyet durdurulacak, ikinci tespitte ruhsat iptal edilecek. Bakanlıkça uzmanlık belgesi verilmeyen tabipler ile çalışma izinleri ile hakları olmayan tabiplerin çalıştırıldığının tespiti halinde faaliyet 10 gün durdurulacak. Acilde kanuna aykırı ilave ücret alındığının tespiti halinde brüt hizmet gelirinin binde biri tutarında idari para cezası ile cezalandırılacak....