27 / 04 / 2024

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık Fakültesi

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık Fakültesi

ARK-itecture ve BG Mimarlık’ın “Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi” Projesine Amerika ve Avrupa’dan iki ödül geldi.

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, yerel yönetimlerle çalışıyor!

Yaşamla iç içe, yenilikçi ve girişimci eğitim modeli ile topluma hizmet vermek hedefiyle çalışmalarını sürdüren Özyeğin Üniversitesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencilerinin katılımıyla, üç ayrı yerel yönetimle güç birliği yapıyor

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne öğretim üyeleri alınacak!

Özyeğin Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamaya göre Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü'ne öğretim üyeleri alınacak. Aranan nitelikler haberimizde yer alıyor...

Gülçin Çuhacı Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gülçin Çuhacı Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülçin Çuhacı tarafından kuruldu.

Başak Cengiz'in ismi Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi!

İstanbul Ataşehir'de Can Göktuğ Boz tarafından öldürülen Başak Cengiz'in adı, Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi...

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi projesine 2 ödül!

ARK-itecture ve BG Mimarlık’ın “Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi” Projesine Amerika ve Avrupa’dan iki ödül geldi.

İstanbul Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne 60 öğrenci alacak!

İstanbul Üniversitesi (İÜ) Mimarlık Fakültesi 2019-2020 eğitim-öğretim yılı için 60 öğrenci alacak. Fakültenin öğretim dili yüzde 30 İngilizce olacak.

Arel Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü dijital çağa geçti!

Arel Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü'nün dijital çağa geçiş kapsamında hayata geçirdiği Sanal Deneyim Tasarım Laboratuvarı'nın tanıtımı yapıldı.

Özyeğin Üniversitesi MBA in Real Estate güz dönemi kayıtları başladı!

Özyeğin Üniversitesi (ÖzÜ) ile beraber hayata geçirilen ve gayrimenkul sektörüne yönelik uzmanlaşma olanağı sunan ingilizce işletme yüksek lisans programı "ÖzÜ-MBA in Real Estate" 2018 güz dönemi kayıtları başladı.

Özyeğin Üniversitesi MBA in Real Estate kayıtları başladı!

Özyeğin Üniversitesi (ÖzÜ) ile beraber hayata geçirilen ve gayrimenkul sektörüne yönelik uzmanlaşma olanağı sunan ingilizce işletme yüksek lisans programı "ÖzÜ-MBA in Real Estate" 2018 güz dönemi kayıtları başladı..

Avi Friedman geleceğin konut tasarımını anlattı!

McGill Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Avi Friedman,Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ile Manyezit Yapı Paneli üreticisi Modelpan’ın düzenlediği konferans için İstanbul’a geldi.

Sinpaş Yapı mimarlık öğrencilerini Marina Ankara'da ağırladı!

Sinpaş Yapı, Konya Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden 3 akademisyen ve 24 öğrenciyi Marina Ankara’da ağırladı. Öğrencilere iki yenilikçi projenin inşaat sürecinden ayrıştırıcı özellik ve sosyal donatılarına kadar tüm detaylarını anlatıldı.

YTÜ Mimarlık öğrencileri Kartal projelerini sergiledi!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri Kartal için 40 proje hazırladı, öğrenciler hazırladıkları projeleri sergiledi.

Ayvacık Belediyesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri Ayvacık'ta!

19 Mayıs Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri, proje üretmek için Ayvacık İlçesini seçtiler.

Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi için imzalar atıldı!

Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi binasının hayata geçirilmesi ile ilgili protokol, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile işadamı Mehmet Ziya Arslan tarafından imzalandı.

Atatürk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi dev tasarımlara imza atıyor!

Atatürk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, yeni projeleriyle heyecanlandırıyor. Mimarlık Bölümü Başkanı Fatma Zehra Çakıcı, 8 dönemde 8 mimari proje çıkardıklarını dile getirdi.

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Haberi

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık Fakültesi

BG Mimarlık ve tasarım ortakları ABD'li mimar Roger Klein'in kurduğu ARK-itecture firmaları, Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Projesi ile Amerika’da SARA NY Design Awards 2020’de Onur Ödülü’nün sahibi oldu. Güneydoğu Avrupa bölgesinin yaratıcılık ve iş potansiyelini öne çıkarmayı amaçlayan BigSEE’den de “Mimarlık Ödülü” ile dönen proje, 2020 Arkitera Mimarlık Yıllığı'nda yer almasının ardından, dünyanın en çok ziyaret edilen mimarlık sitesi Archdaily'de gerçekleşen 2020 Yılın Binası seçkisinde“Eğitim Yapıları” kategorisine aday oldu.

Konsept mimarisi ARK, iç mimari tasarımı BG Mimarlık'ın tamamladığı ve ekiplerin gerçekleştirdiği ortak çalışmayla hayata geçirilen Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Projesi, geçtiğimiz yıl uluslararası platformlarda iki ödülün sahibi oldu. Yenilikçi yaklaşımıyla, ülkemizde olduğu kadar yurtdışındaki mimarlık organizasyonlarda da övgüyle karşılanan proje, 1956’dan bu yana Amerika'da mimarlar ve endüstri ortaklarını bir araya getiren...