24 / 04 / 2024

pak holding tekstil bank

pak holding tekstil bank

Maslak Tekstil Bank’ı Park Topluluğu satın aldı. Toplam 10 bin metrekare olan Tekstil Bank için firma 62.7 milyon dolar ödedi. Pak Topluluğu geçtiğimiz aylarda Levent Telpa Plaza’yı da portföyüne katmıştı….

Kenworld İnşaat Tekstil Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Kenworld İnşaat Tekstil Sanayi Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mat Holding A.Ş. tarafından kuruldu.

Enda Teknik İş Güvenliği İnşaat Elektrik Tekstil Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Enda Teknik İş Güvenliği İnşaat Elektrik Tekstil Otomotiv Limited Şirketi Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Pak tarafından kuruldu.

Özak Almanya ve Portekiz'de proje yapacak!

Bu yıl 1 milyar TL ciro hedefleyen Özak Global Holding, tekstil ve turizmdeki yurt dışı açılımını gayrimenkulde de yapmak üzere görüşmeler yürütüyor.

Menderes Tekstil çalışanlarını 43 bin liraya ev sahibi yaptı!

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak’ı da şaşırtan ve twitter’den paylaşmaya zorlayan; çalışanlarını 43 bin liraya ev sahibi yapan iş adamının Menderes Tekstil’i de bünyesinde bulunduran Akça Holding’in sahibi Rıza Akça olduğu ortaya çıktı.

Zorlu Holding güneş enerjisine yatırım yapacak!

Zorlu Holding, elektronik, tekstil, madencilik ve gayrimenkulden sonra enerji sektöründe de yeni hamleleriyle üst ligi zorluyor.

Astaş Holding İstanbul'da 7 yıldızlı otel inşa edecek!

Tekstil makineleri ithalatı ile işe başladı, bugün lüks rezidans ve otel yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, gelecek iki yıl içinde ciroda yüzde 100, istihdamda yüzde 50 büyüme hedefliyor…

Sabancı Holding Adana'daki fabrikayı AVM yapacak!

Adana'daki eski Tekel Fabrikasını AVM yapmak için girişimlerde bulunan, CarrefourSA'daki imar değişikliğini Büyükşehir Belediye Meclisinden geçirmeyi başaran Sabancı Holding, tekstil krizinden sonra kapanan fabrikaları AVM yapmaya hazırlanıyor.

Harput Holding Uludağ Karinna Otel'i satın aldı!

Tekstil ve inşaat sektörünün güçlü şirketi Harput Holding, zirvedeki Karinna Otel'i satın alarak turizm sektörüne girdi. Harput Holding, 'Karinna Oteli 40 milyon TL yatırımla satın alarak turizm sektörüne de girmiş oldu.

Akça Holding'in yeni rotası gayrimenkul sektörü olacak!

Enerji, tekstil ve tarım ürünleri alanında çalışmalar yapan Akça Holding, inşaat sektörüne girecek. Alaçatı Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. ismiyle kurulan şirket Bayraklı, Alaçatı ve Bornova'da projelerini hayata geçirmeyi planlıyor.

Şahinler Holding, Vestino markasıyla Almanya'da 50 mağaza açacak!

Türkiye, Bulgaristan ve Ürdün’deki fabrikaları ile Zara, C&A, Primark, Next, Careff our gibi global devler için koleksiyonlar üreten Avrupa’nın 3. en büyük entegre tekstil grubu Şahinler Holding, Vestino markası ile atağa geçiyor

Eyfel Yapı Riva'da Pak Holding'den arazi alıyor!

Eyfel Yapı, Kidstown Riva'nın yanındaki 51 bin metrekare arazi için Pak Holding'le görüşmelere başladı. Hasılat paylaşımı modeliyle yapılacak olan proje, Kidstown Riva'dan farklı bir konseptle hayata geçirilecek...

Pak Holding'den Riva'da 50 milyon dolarlık arazi operasyonu!

Pak Şirketler Topluluğu Riva'da İngilizlere ait Osmanlı Fonu'nun 1 milyon metrekarelik arazinin 500 bin metrekarelik kısmını yaklaşık 60 milyon dolar ödeyerek aldı. Geriye kalan 400 bin metrekarelik kısmının alımı için ise opsiyon koyuldu...

MB Holding, 86 milyon dolarlık doğalgaz ithalatını ikame edecek!

İnşaat, enerji, medikal tekstil, tarım ve yapı malzemesi gibi pek çok sektörde faaliyet gösteren MB Holding'in jeotermal enerji yatırımları 86 milyon dolarlık doğalgaz ithalatının önüne geçecek...

pak holding tekstil bank Haberi

pak holding tekstil bank

Maslak Tekstil Bank binası, Pak Topluluğu’nun oldu. Toplam 10 bin metrekare alanı bulunan Maslak Tekstil Bank’a Park Topluluğu 62,7 milyon dolar ödedi.  Firma geçtiğimiz Ağustos ayında da Levent’te yer alan Telpa Plaza’yı 69 milyon dolar ödeyerek portföyüne katmıştı. 


Toplam bin 650 çalışanı ve 500 milyon dolar civarında ciroya sahip olan Pak Topluluğu’nun bünyesinde emlak yatırım şirketi Ece, karton üreticilerinden Kartonsan, dünyanın sayılı ekmek mayası üreticilerinden Pak Gıda, hamur geliştiriciler, pişirme yardımcıları, toz puding ve Türk tatlıları üreten As Gıda yer alıyor. 


Şengül...