23 / 04 / 2024

Pamukkale Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi

Pamukkale Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi

Denizli'de 8 yıl önce Türk-Fransız ortaklığıyla yapılması planlanan ancak bir süre sonra unutularak rafa kaldırılan "Pamukkale Kür Merkezi" projesi Pamukkale Üniversitesi 'nin (PAÜ) yatırımıyla gerçekleşecek...

TİKA Libya'daki Misrata Türk-Libya Dostluk Fizik Tedavi Merkezi'ni tamamladı!

Libya'nın Misrata kentinde Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından yapımı bitirilerek en modern cihazlarla donatılan "Misrata Türk-Libya Dostluk Fizik Tedavi Merkezi" iki ülke yetkililerinin katıldığı törenle Libya Sağlık Bakanlığına devredildi.

Denizli PAÜ FTR Hastanesi'nin açılmamasına turizmcilerden tepki!

Denizli’yi termal turizmde sağlık merkezi üssü haline getirecek olan ve yapımı süren PAÜ Karahayıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin açılış süresinin uzamasına Denizlili turizmcilerden tepki geldi. 

Osmaniye Bahçe Diyaliz Ünitesi ve Diş Tedavi Ünitesi'nin inşaatı başladı!

Osmaniye'de Bahçe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin bahçesinde 232 metrekarelik alana, Diyaliz Ünitesi ve Diş Tedavi Ünitesi'nin yapılması için çalışmalara başlandı.

Ağrı'da termal otellerin yapılacağı alana köprü inşa edildi!

Ağrı'da fizik tedavi hastanesi ile termal otellerin yapılması planlanan alana ulaşımın sağlanması inşa edilen inşa edilen köprü hizmete açıldı.

Darende Fizik Tedavi Hastanesi inşaatı tam gaz!

Malatya'nın Darende ilçesinde yapımı süren Hulusi Efendi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin yüzde 60'lık bölümü tamamlandı.

Lebibe Karlıbel Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı!

Altınordu Özel Eğitim İş Uygulama Okulu Lebibe Karlıbel Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı.

Havza Fizik Tedavi Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ve Havza Belediyesinin imzaladığı protokol çerçevesinde yapılan Havza Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinin inşaat çalışmaları hızla tamamlandı. 

Ağrı'da jeotermal kaynak bulunan alana 50 yataklı hastane!

Ağrı Valiliği İl Özel İdaresince, sondaj çalışmalarında 48 derecelik sıcaklığa sahip jeotermal kaynak bulunan alana 50 yataklı Fizik Tedavi Hastanesi kazandırılacak.

PAÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi 2019'da bitecek!

Pamukkale Üniversitesi tarafından Denizli Karahayıt Mahallesi'nde yaptırılan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin inşaatı 2019'da tamamlanacak. PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, inşaatta incelemelerde bulundu.

Kırşehir Fizik Tedavi Hastanesi bölgeye değer katacak!

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Karakaya, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi İnşaatında incelemede bulundu.

Oteller kışın hastaneye dönüşecek!

Yaz turizminin gözdesi 5 yıldızlı oteller, istenilen koşulları taşımaları halinde, kış sezonunda yaşlı bakımı, fizik tedavi ve rehabilitasyonla termal sağlık hizmetleri verebilecek..

Konaklamalı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezleri Yönetmeliği!

Konaklamalı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezleri Yönetmeliği, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.. 

Türkiye'de 5 yıldızlı yaşlı oteli için düğmeye basıldı!

Fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezleriyle dünyanın yıldızı olan Türkiye, yaşlı bakımında da marka olacak. İki farklı bakanlığın ortak girişimiyle 'yaşlı bakımı' konusunda 5 yıldızlı otel kurulması için start verildi. 2023 hedefi olan 20 milyar dolarlık sağlık turizminin altyapısını oluşturacak ça

Pamukkale Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Haberi

Pamukkale Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi


Denizli'de özellikle turizm yatırımcılarını heyecanlandıran ve "Fransız Rüyası" adı verilen termal tesisin hikayesi 2005 yılında başladı. Denizli Valiliği, Dışişleri Bakanlığı aracılığı ile temasa geçtiği Fransa hükümeti ile Pamukkale'de termal kompleks projesi için çalışma başlattı. Bir süre sonra "Beyaz Cennet Pamukkale"de kurulması planlanan kür merkeziyle ilgili protokol, Denizli Valisi Gazi Şimşek ve Fransa'nın Ankara Büyükelçisi Paul Poudade tarafından imzalandı. Yaklaşık 50 milyon dolara mal olması planlanan tesisin yılda 1 milyon turisti bölgeye getireceği açıklandı. Fransa Ekonomi ve Sanayi Bakanlığı Hazine ve Ekonomik Politika Genel Müdürlüğü yüzde 45, Pamukkale Termal Oteller Yatırım ve Pazarlama Anonim Şirketi (PATERO) yüzde 45, Denizli Valiliği Özel İdare Müdürlüğü'nün ise yüzde 10 oranında ortak olması planlanan tesisin taslak projesi de hazırlanarak kamuoyuna sunuldu. 

Ancak Fransızların "tesiste kullanılacak...