25 / 04 / 2024

Pana Gayrimenkul

Pana Gayrimenkul

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 4. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşması'nda Pana Gayrimenkul Genel Müdürü Sadettin Namoğlu; Fikirtepe projelerinden bahsetti. Namoğlu; ilk etapta yüzde 100'lük kısmı tamamladıklarını belirtti...

Pana, KentPlus Ataşehir'deki gayrimenkullerini Pana Yapım'a sattı!

Denge Yatırım Holding iştirak şirketi Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırımları, Ataşehir'de bulunan Kent Plus projesindeki bloklarını 35 milyon TL bedelle Pana Yapım Sinema Prodüksiyon'a sattı...

Pana Proje ve Gayrimenkul'ün ticari faaliyeti bulunmuyor!

Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme A.Ş. bir holding şirketi olarak faaliyet gösteriyor ve diğer şirketlere iştirak dışında kendi adına yürüttüğü bir ticari faaliyeti bulunmuyor.

Toma Finance, Pana Proje sermayesinin yüzde 51'ini aldı!

Toma Finance, Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme sermayesinin yüzde 51'ine karşılık gelen kısmının devir alıyor. 

Pana Yapı, 2015 yılının 'En Çok Satış Yapanlar' listesine girdi!

Gayrimenkul sektörünün başarılı firmalarından Pana Yapı, sektörü mercek altına alan ‘’Real Estate Stars Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Zirvesi 2016’’ kapsamında 2015 yılının ciro bazında en çok satış gerçekleştiren firmaları arasında yerini aldı.

Pana Yapı, GoodWorks ile anlaştı!

Portföyüne eklediği yeni markalar ile hız kesmeden büyümeye devam eden Goodworks İletişim Danışmanlığı, gayrimenkul geliştirme ve yatırım ile inşaat sektörünün öncü markalarından Pana Yapı’nın iletişim ortağı oldu.

Eagle Residence ile Sapphire Gayrimenkul iş birliği yaptı!

ERA SAPPHİRE GAYRİMENKUL Proje Geliştirme Müdürü Funda Özergüven, PANA YAPI bünyesinde yer alan Residence Eagle Projesi’nin satışlarını ERA Sapphire Gayrimenkul olarak üstlendiklerini açıkladı.

Pana Yapı'nın projeleri Recexpo Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye’nin yeni ve prestijli gayrimenkul firmalarından Pana Yapı, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Pana Fikirtepe projeleri Bakü RecexpoFuarı 2015'de görücüye çıktı.

Pana Yapı 2020’ye kadar 3 milyar TL ciro hedefliyor!

İnşaat ve gayrimenkul geliştirme faaliyetlerini sürdüren Pana Yapı, bu yıl Selimoğlu İnşaat’ı da satın alarak hızlı bir büyüme trendine girdi. Pana Yapı, 2020 yılına kadar 3 milyar lira ciro hedefliyor.

Pana Yapı Cityscape 2015'te kentsel dönüşüm projelerini tanıttı!

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı Cityscape’i değerlendiren Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk, fuardan Türk firmalarının çok verimli döndüğünü söyledi.

Pana Yapı, Dubai Cityscape'te dönüşüm projelerini tanıttı!

DÜNYANIN en büyük ve en önemli gayrimenkul fuarı Cityscape'i değerlendiren Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı, fuardan tüm Türk firmalarının çok verimli döndüğünü söyledi.

Pana Yapı, Cityscape'te kentsel dönüşümü tanıttı!

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı Cityscape’i değerlendiren Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk, fuardan tüm Türk firmalarının çok verimli döndüğünü söyledi.

Pana Yapı, Cityscape'te kentsel dönüşümü anlattı!

Cityscape’i geride bırakan gayrimenkul sektörü, verimi işbirlikleriyle döndü. Fuarı değerlendiren Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk, Brooklyn Park ve Brooklyn Life projeleriyle katıldıkları fuarda yatırımcıya kentsel dönüşümü anlattıklarını söyledi.

Sadettin Namoğlu: Fikirtepe projesinin ilk etabında yüzde 100'lük kısmı tamamladık!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 4. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşması'nda Pana Gayrimenkul Genel Müdürü Sadettin Namoğlu; Fikirtepe projelerinden bahsetti. Namoğlu; ilk etapta yüzde 100'lük kısmı tamamladıklarını belirtti...

Pana Gayrimenkul Haberi

Pana Gayrimenkul
Pana Gayrimenkul Genel Müdürü Sadettin Namoğlu konuşması:


Biz daha önce Pana Film'dik. Patronumuz konut sektörüne girmeye karar verdi. Yani bu bizim ilk tecrübemiz aslında birazda biz bu işi öğrenmeye çalışıyoruz. Samim Bey'lerle birlikte çalışıyoruz. Yani zaten şu anda iki yakamız bir araya gelmiyor yani bir taraftan resmi süreç işin içine girdikçe öğreniyoruz. Fikirtepe'de hem arsa sahipleriyle ciddi bir süreç var. Efendime söyleyeyim... İlk etapta biz yüzde yüzlük kısmı tamamladık. Şimdi bakanlığın, ilçe belediyesinin, büyükşehirin ve tapu kadastronun ortasında hakikatten dediğiniz gibi iki yakamız bir araya gelmiyor. Yani şu anda işin başındayız bu konuda çok fazla söyleyecek bir şeyim yok çünkü daha ilk kez bir satış ofisi kurma aşamasındayız...