27 / 04 / 2024

Panora AVM 2020 yıl sonu raporu

Panora AVM 2020 yıl sonu raporu

Panora GYO'nun aktifinde bulunan Panora AVM'ye ilişkin gayrimenkul değerleme raporu KAP'ta yayınlandı.

İstinyePark'a yeni katlar yapılıyor! Boyu uzatılacak AVM için Bakanlıktan gerekli izinler alındı! 

2020'de Katar devletinin yaklaşık 300 milyon dolar bedelle ortak olduğu İstinyePark AVM'nin çatısında hummalı bir çalışma yapılıyor. 2007 yılında kapılarını açan AVM'nin üst kısmına yeni katlar ilave ediliyor. İşte ayrıntılar...

Panora AVM'nin değeri belli oldu! İşte o rakam...

Panora GYO Ankara Çankaya'da yer alan Panora AVM'nin değerini açıkladı. Peki Panora AVM'nin değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Panora Gayrimenkul'den Panora AVM'de yüksek oranda kira zammı uygulandı iddialarına yalanlama!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ, Panora AVM'de kiralara yüzde 98,2 zam yapıldığı iddiaları ile ilgili bir son dakika açıklaması yaparak, söz konusu iddiaları yalanladı.

AVM'de kabus dönemi bitti! Günlük sayı 5 milyona ulaştı

Türkiye'de 2020 Mart ayından itibaren etkisi altına alan Kovid-19 kabusunun sona ermesi alışveriş merkezlerindeki müşteri sayısının neredeyse dibe vurmasına neden olmuştu. Pandemi tedbirlerinin kalkmasıyla AVM'lerin ziyaretçi sayısı pandemi öncesi döneme yaklaştı.

Panora AVM 2021'de 62.5 milyon TL kira geliri elde etti!

Panora AVM'nin yıllık kira değeri 51 milyon 985 bin TL + KDV olarak belirlendi. AVM'nin kira tahsilatı belirtilen ekspertiz değerinin yaklaşık yüzde 20 üzerinde, 62 milyon 502 bin TL tutarında gerçekleşmiştir.

Panora AVM'nin değeri ne kadar?

Panora GYO tarafından Panora AVM'ye ilişkin değerleme raporu yayınlandı. Peki Panora AVM'nin  değeri ne kadar oldu? 

Panora GYO kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Panora GYO 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında teklif edilecek kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Panora GYO'nun 2020 yılı kar payı dağıtım önerisi kabul edildi!

Panora GYO'nun yapılan genel kurul toplantısında Yönetim Kurulu tarafından teklif edilen Kar Payı Dağıtım Önerisi, kar dağıtımına ilişkin tarih, tutar ve taksit sayısı hususunda Yönetim Kurulu yetkilendirilerek oybirliği ile kabul edildi.

Panora GYO 2020 yılı kar payı dağıtım önerisi!

Panora GYO'nun kar payı dağıtımı taksit sayısı ve tarihleri temsilen girilmiş olup tarih taksit sayısı ve tarihleri temsilen girilmiş olup tarih taksit sayısı ve tarihi değişiklik arz edilecek. 

Panora GYO 2020 yılı faaliyet raporu!

Panora GYO, 1 Ocak 2020 – 31 Aralık 2020 tarihlerini kapsayan faaliyet dönemi için hazırlanan finansal raporunu, faaliyet raporunu ve sorumluluk beyanını yayınladı. 

Panora GYO 2020 yılı 4. dönem kurum geçici vergi beyanı!

Panora GYO'nun 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait ayrıntılı gelir rablosu, 2020 yılı 4. dönem kurum geçici vergi beyannamesi ekinde bağlı bulunduğu Seğmenler Vergi Dairesi'ne verildi.

Gebze Center AVM'nin 2020 yılı kira ekspertiz bedeli 48,6 milyon TL oldu!

Doğuş GYO'nun portföyünde yer alan Gebze Center AVM'nin ortalama doluluk baz alınarak hesaplanan kira ekspertiz bedeli toplamları KDV hariç 48,6 milyon TL, 2020 yılı sonunda elde edilen toplam kira gelirleri ise KDV hariç 34,4 milyon TL oldu. 

Pendorya AVM'nin 2020 kira geliri 4,6 milyon TL!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından Pendorya Alışveriş Merkezi için takdir edilen 2020 yılı ekspertiz kira bedeli KDV hariç yıllık 10,3 milyon TL olup, 2020 yılı sonunda elde edilen kira gelirleri toplamı KDV hariç 4,6 milyon TL oldu.

Panora AVM 2020 yıl sonu raporu Haberi

Panora AVM 2020 yıl sonu raporu

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Panora AVM gayrimenkul değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Panora GYO'nun aktifinde bulunan Panora AVM'ye ilişkin gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Panora GYO'nun KAP açıklaması:
Şirket Aktifimizde bulunan Panora AVM'ye ilişkin gayrimenkul değerleme raporu ekte sunulmuştur.  

Dosya için