25 / 04 / 2024

Parima şehrin de ticaretin de merkezi

Parima şehrin de ticaretin de merkezi

İstanbul Merter'de, E-5'in hemen üzerinde yer alan ofis projesi Parima, Merter metro ve Cevizlibağ metrobüs durağına yürüme mesafesinde yer alıyor. Parima şehrin de ticaretin de merkezi sloganı taşıyor.

TOKİ 27 ilde arsa satıyor! Yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksitle İstanbul, Ankara, İzmir'de arsa sahibi olabilirsiniz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, 27 ildeki 349 arsa satışa sunuluyor. 3 büyükşehrin de yer aldığı arsa satışına ilişkin detaylar açıklandı...

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul bu şehrin önceliği değil!

Seçim çalışmalarına Bahçelievler'de devam eden CHP İBB başkan adayı Ekrem İmamoğlu, "Yaptığımız araştırmalar sonucunda yurttaşlar işsizlik,ulaşım, ana okulu, park, tiyatro kütüphane gibi şehrin sorunlarını sıraladılar. Kanal İstanbul bu şehrin önceliği değil" dedi.

Her şehrin planı, imar yönetmeliği ayrı ayrı olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki "Her şehrin planı, imar yönetmeliği ayrı ayrı olacak. Sivas Şarkışla'nın imar planıyla İstanbul'unki bir olmaz. Bitlis'teki imar planı yönetmeliğiyle İstanbul bir olmaz. Doğru değil bunlar. Şimdi 6 aylık süreyi uzattık." dedi.

Emaar Square’de yaşam başlıyor!

Şehrin kalbinde, lüks bir yaşamın kapılarını aralayan Emaar Square’de, yer alan “Heights” dairelerin teslimatları Aralık ayında başlıyor.

NGSTYLE, Cepa AVM'de mağaza açtı!

Türkiye’nin önde gelen kadın giyim markası NGSTYLE, Ankara’da mağaza açtı. Şehrin cazibe merkezi olan Cepa AVM’de kapılarını açan NGSTYLE, stil sahibi kadınların vazgeçilmezi olacak.

Trabzon Değirmendere'deki çimento fabrikası yıkıldı mı?

Trabzon Değirmendere Mevkii'nde bulunan çimento fabrikası geçen yılsonunda sökülecekti fakat hala sökülmedi. Fabrikanın yıkımıyla ilgili ne bir adım atılıyor ne de şehrin yöneticileri tarafından açıklama yapılıyor.

İstanbullu şirketlerin İzmir'de yatırımları artıyor!

İZMİR Yapımı süren İstanbul-İzmir Otoyolu Projesi, şimdiden İzmir'i İstanbul'un kapı komşusu yaptı. İstanbullu şirketler de İzmir'e kaçış yoluna girdi. Otoyol projesiyle iki şehrin arası karayoluyla 3.5 saate inecek.

İzmit Akmeşe'deki 1500 metrelik yol genişletildi!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin şehrin değişik yerlerindeki yol çalışmalarına devam ediyor. Ekipler en son Akmeşe Atatürk Mahallesi’ndeki 1500 metre uzunluğunda olan yolu genişletti.

Halil Deveden: Mersin'de hızlı kentleşme sorunu ilerliyor!

Mersin'de yaşanan hızlı kentleşme sorunlu ilerliyor. Düzensiz, alt yapışız ve tarım arazileri tahrip edilerek yapılan binalar şehirde yaşanabilirliği zorlaştırıyor. Denetimsizlik ise şehrin bu sorunlarını daha çok çıkmaza sokuyor.

Dolapdere'de emlak fiyatları 5'e katlandı!

Emlak fiyatları bire, ikiye değil beşe katlandı. İşletmeciler, kafe zincirleri semtte arayışa başladı. Cansız mankenlerin sokaklarda sürreal bir ortam yarattığı Dolapdere, şehrin önde gelen sanat merkezlerinden biri olma yolunda ilk adımları atıyor...

Sinpaş Köyceğiz’de teslimler başladı!

Sancaktepe’de yükselen Sinpaş Köyceğiz’de teslimler başladı. Şehrin karmaşasını bırakıp güneydeki bir kasabaya yerleşmek isteyenlerin hayallerini gerçeğe dönüştürecek projede yaşam başlıyor.

Yusuf Akçayoğlu: 3. havalimanı şehrin aklına değer katıyor!

Uluslararası şehir ve teknolojileri buluşturan Smart City Expo İstanbul fuarı ziyaretçilerine kapılarını açtı. İGA CEO'su Yusuf Akçayoğlu, dünyanın en büyük şantiyelerinden yeni havalimanının yapım teknolojisinin şehrin aklına değer kattığını söyledi.

Yusuf Akçayoğlu: Yeni havalimanı şehrin aklına değer katıyor!

Dünyanın en büyük şantiyelerinden yeni havalimanının yapım teknolojisinin şehrin aklına değer kattığını söyleyen İGA CEO'su Yusuf Akçayoğlu, "Şu anda bile smart yönetim yapıyoruz. " dedi.

Parima şehrin de ticaretin de merkezi Haberi

Parima şehrin de ticaretin de merkezi

Parima, Güneyinde Zeytinburnu sahili, kuzeyinde merkezi iş alanı, batısında sanayi bölgesi, doğusunda tarihi yarımada, Bakırköy ve Çağlayan adliyelerinin de ortasında yükseliyor. 


16 katlı olarak inşa edilen 'Parima şehrin de ticaretin de merkezi' olarak tanımlanıyor. Fer Yapı imzası taşıyan proje teslim tarihi 2015 yılı Eylül ayı olarak planlanıyor.


Merter Parima, 223 bağımsız birimden oluşan projenin zemin katında 2 ticari birim ve mağaza yer alıyor. Metrekare satış fiyatının 2 bin 800 dolardan başladığı projede ara ödemesiz ve peşinatsız 36 ay vade imkanı sunuluyor.


15 bin metrekare alan üzerinde yayılan Parima satış süreci devam ediyor.


Parima Rezidans iletişim:


Telefon: (0212) 482 20 20

Web: wwww.parimamerter.com

Beyza...