18 / 04 / 2024

parisin havası kirlimi

parisin havası kirlimi

Paris Belediyesi, hava kalitesi ölçme değerlendirme kuruluşu Airparif'in, hava kirliliğinin limitin üstüne çıktığını açıklaması üzerine, yarın başkentlilerin evlerinin önündeki paralı park yerlerinin ücretsiz olacağını duyurdu...

Paris'te hava kirliliği alarmı verildi!

Paris Belediyesi, başkentte son iki gündür artan hava kirliliği nedeniyle Parislilere uyarı yaptı. Belediye, vatandaşlara motorlu araçlarını trafiğe çıkarmamaları çağrısında bulundu. Belediye trafiğe de hız limiti getirdi...

İnşaat sektöründe bayram havası var! Demir fiyatları resmen çakıldı! 13 Ekim 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına dün gelen indirimin ardından demire bugün tekrar indirim geldi. 16,050 TL olan İstanbul ince demir fiyatı 15,950 TL oldu. İnşaat sektöründe bugün bayram havası var. İşte 13 Ekim 2022 demir fiyat listesi...

Yatırımcıları sevindiren haber şimdi geldi! Gümüşte bayram havası! Son dakika gümüş fiyatları...

Son günlerde dip seviyelere kadar düşen gümüşte bugün bayram havası var, gümüş fiyatları yükseliyor. Yatırımcıları sevindiren haber şimdi geldi. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? İşte 9 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

İnşaat sektöründe şenlik havası var! İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi! 14 Mayıs 2022 demir fiyatları...

İnşaat demir fiyatlarına 500 lira indirim geldi. Geçtiğimiz haftalarda üst üste gelen zam haberleri inşaat sektöründe yıkıma neden olurken, son günlerde peş peşe gelen indirim haberi sektörde şenlik havası yarattı. Demir fiyatları 2022 ne kadar? İşte 14 Mayıs 2022 demir fiyatları...

Cubes Ankara: Ankara'nın yeni havası!

Vakıfbank ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iştiraki olan Vakıf GYO’nun başkent Ankara’da inşa ettiği Cubes Ankara projesi 'Ankara'nın yeni havası' sloganıyla satışa çıkarıldı.

Evinizin havasını değiştirecek pencere önü dekorasyon fikirleri!

Ev dekorasyonunda bütünleyici bir parçalardan biri pencere önü dekorasyonudur. İşte evinizin havasını tamamen değiştirecek pencere önü için dekorasyon fikirleri...

Yeni reform paketi konutta bahar havası estirecek!

Seçimlerin sona ermesi ve yeni reform paketi konutta bahar havası estirecek. Satış ofisleri canlanmaya başladı. Konut sektörünü hareketli günler bekliyor.

Kirada TL dönemi sektörde bayram havası yarattı!

Dövizle kiraya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan müdahale etti. Buna göre dövizle yapılan işlemlerin tamamı bir ay içerisinde TL’ye dönecek. Kur kıskacından çıkmaya hazırlanan sektörlerde ise tam bir bayram havası var.

Konut sektöründe bahar havası!

Gayrimenkul sektöründe konut kampanyasının başlamasıyla birlikte bahar havası esmeye başladı. Sektörün en önemli oyuncuları daha ilk günlerden yoğun bir talep patlaması yaşandığını duyurdu. 

Evinizi yaz havasına kavuşturmanın 9 yolu!

Mimar Figen Erdağ Demircan evleri yaz havasına kavuşturmanın basit yollarını anlattı. İşte evinizi yaz havasına kavuşturmanın 9 yolu...

Yeşilmavi Maltepe tertemiz orman havasıyla adalar manzarasını birleştirdi!

Sur Yapı, şimdi Yeşilmavi projesiyle Maltepe’nin değerine değer katmaya hazırlanıyor. Yeşilmavi Maltepe, ferah daireleri, sosyal tesisleri, yeşil alanları, deniz manzarası, çam kokularının yayıldığı orman havası sayesinde sakinlerine huzurlu ve modern bir yaşam alanı vaat ediyor.

Cazibe Merkezleri Programı illerde bayram havası estirdi!

Ankara'da açıklanan, toplam 23 ili kapsayan Cazibe Merkezleri Programı, bayram havası yaşattı. Programın yatırım ve kalkınma hamlesinin öncüsü olması bekleniyor.

Tekirdağ'ın köylerinin otantik havası bozulmayacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Malkara ilçesinde bazı incelemelerde bulundu. Başkan Albayrak Büyükşehir olarak köylerin otantik havasını bozmayacak yatırımlar yapmak istediklerini söyledi.

İder Mobilya, Sidyma Koltuk Takımı ile evinizin havasını değiştiriyor!

Modern ve yenilikçi çizgileriyle yaşam alanlarına hareket katan İder Mobilya, Sidyma Koltuk Takımı ile evinizin havasını değiştiriyor. Sidyma koltuk takımı İder mağazalarında kullanıcılarını bekliyor.

parisin havası kirlimi Haberi

parisin havası kirlimi


Fransa'nın başkenti Paris'te artışa geçen hava kirliliği nedeniyle park yerleri yarın ücretsiz olacak.


Paris Belediyesi, hava kalitesi ölçme değerlendirme kuruluşu Airparif'in, hava kirliliğinin limitin üstüne çıktığını açıklaması üzerine, yarın başkentlilerin evlerinin önündeki paralı park yerlerinin ücretsiz olacağını duyurdu.


Ayrıca, Paris ve çevresinde hız limitinin de düşürüldüğü belirtilirken, hasta ve yaşlıların gerekmedikçe dışarı çıkmamaları çağrısında bulunuldu.


Mart ayı başında Paris'te hava kirliliği metreküpte 100 mikrograma çıkmış ve başkent ve banliyölerinde toplu taşıma ücretsiz hale getirilmiş, kirlilik nedeniyle yoğun bir sis bulutuyla kaplı şehirde, 1 günlük tek plaka uygulaması gidilmişti.


Belediye seçimlerinin de ana tartışma konusu olan hava kirliliği, Paris Belediye Başkanlığı için yarışan 2 kadın adayın da gündemine oturmuştu.


Halk Hareketi Birliği'nin (UMP) adayı Nathalie Kosciusko-Morizet, hava kirliliğine neden olan ağır vasıtaların başkent trafiğinde yasaklanması...