24 / 04 / 2024

Parktepe Evleri teslimleri

Parktepe Evleri teslimleri

Başkent Ankara’nın en hızlı gelişen yerleşim yerlerinden Beytepe’de hayata geçirilen Parktepe Evleri’nde, konut sahiplerinin evlerine kavuşması için sayılı günler kaldı.

İhlas Marmara Evleri 4 teslimleri!

İhlas Marmara Evleri 4 1.249 adet konut halinde İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirildi. İhlas Marmara Evleri 4 teslimleri ne zaman?

La Marin Evleri Kartal teslimleri!

La Marin projesi iki blokta toplam 198 daireden meydana geliyor. La Marin Evleri Kartal teslimleri ne zaman?

City Hill Sancaktepe Evleri teslimler!

Kahramanlı Group imzası taşıyan City Hill projesin İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor. City Hill Sancaktepe Evleri teslimleri ne zaman?

Sarıyer Tarabya Life Evleri teslimleri!

11 blokta 256 konuttan oluşan Tarabya Life Evleri, Uzman-Svot Yapı Ortaklığı ile yükseliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor...

Aydos Country Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 900 daireden meydana gelen Aydos Country projesi İstanbul'un Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçiriliyor...

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Evleri teslimleri yarın başlıyor!

Toplamda 354 adet konut kentsel dönüşüm olarak inşa edildi. TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Evleri teslim işlemleri yarın başlıyor...

Parktepe Evleri’nde teslim için geri sayım başladı!

Başkent Ankara’nın en hızlı gelişen yerleşim yerlerinden Beytepe’de hayata geçirilen Parktepe Evleri’nde, konut sahiplerinin evlerine kavuşması için sayılı günler kaldı.

Murat Altuntaş: Ankaralılar konutları oturum amaçlı alıyor!

Beytepe'de Parktepe Evleri'ni hayata geçiren Şahika Grup Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, Ankaralıların satın aldığı konutu yatırım için değil, oturmak için aldığını belirterek, "Yatırım amaçlı satışları daha çok Ankara dışından gelen yabancılara yapıyoruz" dedi.

Parktepe Evleri projesinde kaba inşaat tamamlandı!

Şahika Grup Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, çok sayıda projenin teslim hazırlığı yaptığını, bazı projelerin de kaba inşaatlarının tamamlandığını vurguladı.

Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı yarışmasında ödüller dağıtıldı!

Parktepe Evleri’nin düzenlediği “Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı-Anadolu’nun Mimari Desenleri” fotoğraf yarışmasının sergisi renkli görüntülere sahne oldu.

Bursa Tuana Evleri'nin ilk etap teslimleri Temmuz'da!

Bursa'nın önemli lokasyonlarından biri olan İstanbul Caddesi'nde hayata geçirilen Tuana Evleri'nde ilk etabın anahtar teslimi Temmuz'da gerçekleşecek. 356 konuttan oluşan projenin ikinci etap teslimleri ise Ekim'de yapılacak.

Parktepe Evleri’nin Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı yarışması sonuçlandı!

Parktepe Evleri’nin düzenlediği “Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı-Anadolu’nun Mimari Desenleri” fotoğraf yarışması sonuçlandı. 3 bin TL değerindeki birincilik ödülünü Galata Kulesi’ni objektifine yansıtan Aydın Sertbaş kazandı.

Ankara Parktepe Evleri'nde mevsimsiz balkon keyfi!

Ayazıyla meşhur Başkent Ankara’da kış aylarında balkona çıkmak bir hayal… Kentin en yüksek noktalarından Beytepe’de hayata geçirilen Parktepe Evleri ise yerden ısıtmalı özel balkonlarıyla ‘mevsimsiz’ keyif sunuyor.

Parktepe Evleri teslimleri Haberi

Parktepe Evleri teslimleri

Şahika Grup Yapı tarafından, 1150 rakımla Beytepe’nin en yüksek noktasında hayata geçirilen Parktepe’de konutların ışıkları Ekim’den itibaren yanmaya başlayacak.


Şu sıralar Parktepe Evleri’ndeki son detayları tamamlamak için çalıştıklarını ifade eden Şahika Grup Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Altuntaş, çok yakında projeyi gerçek sahipleriyle buluşturacak olmanın heyecanını taşıdıklarını kaydetti.


Altuntaş, şunları söyledi:

“Grubumuzun ilk büyük konut projesi olan Parktepe Evleri’nin her noktası özenle hayata geçirildi. Yalnızca binanın görünen bölümleri değil, altyapı sistemlerinde de kaliteli malzeme ve titiz işçilik prensibimizden asla ödün vermedik. Stresten uzak, manzaralı, ferah ve dinlendirici hayatı, konforlu ve kullanışlı konutlarla bir araya getirdik. Bu yüzden de Parktepe Evleri, içimize sinen, konut alıcısının da çok beğendiği bir proje oldu. Kısa süre sonra ise bizim Parktepe hikayemiz sona ererken, konut sahiplerimizinki başlayacak....