26 / 04 / 2024

Paşa Konakları Beykoz fiyatları

Paşa Konakları Beykoz fiyatları

Paşa Konakları Beykoz fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje 3 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip. 

Paşa Mahal Beykoz geliyor! Yeni proje! 

Paşa Mahal Beykoz projesi Parlaklar Group imzasıyla İstanbul Beykoz'da Paşabahçe'de yükseliyor. Projede satışlar başladı. İşte Paşa Mahal Beykoz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Paşa Konakları Beykoz fiyat!

Paşa Konakları Beykoz fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje 3 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip. 

Paşa Konakları Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Parlaklar Group tarafından Beykoz'da yükselen Paşa Konakları projesi yeni sahipleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Projede fiyatlar 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bursa Demirtaşpaşa Konakları restore ediliyor!

Bursa’yı bir açık hava müzesine dönüştürmeyi hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, Demirtaşpaşa Konakları'nı ilk günkü ihtişamına kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor.

Emlak yatırımcılarının yeni gözdesi: Beykoz Çavuşpaşa!

Kavacık ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne yakın konumda bulunan Beykoz'un Çavuşpaşa Mahallesi, emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu. Birçok işadamı Çavuşbaşı'nda korona sürecinde arsa topladı.

Boğaz'daki Abraham Paşa Çiftliği sosyal tesis oluyor!

Beykoz Korusu’ndaki Abraham Paşa Çiftliği, milletvekilleri için sosyal tesis oluyor. AK Parti’nin hazırladığı bir teklifte milletvekilleri ile eski vekillerin, kamuya ait tüm sosyal tesis ve imkânlardan yararlanmalarını öngörüyor..

Paşa Konakları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşa Konakları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 480 bin TL sermaye bedeli ile Enver Tuncer, Alp Tuğra Yalçınkaya ve Kadir Elitaş ortaklığında kuruldu. 

Taraklı Paşalar Konakları'nda 11 bin 200 TL'ye devremülk!

98 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Taraklı Paşalar Konakları 18 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselecek. Toplamda 12 bloktan meydana gelecek projede daireler Mart 2016 tarihinde teslim edilecek.

Bursa Halit Paşa Konakları projesi!

Bursa Halit Paşa Konakları projesi Mudanya'da Lik Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Projede satış süreci devam ediyor.

1929 yılında Fethi Paşa Yalısı 46 bin liraya istimlak edilecekmiş!

1929 yılında 12 metre genişliğinde açılacak olan Üsküdar - Beykoz Caddesinin başlangıç noktasında bulunan Fethi Paşa Yalısı ve Korusu istimlak edilecekmiş. Yalı için 46 bin lira istimlak bedeli hesaplanmış.

Halit Paşa Konakları'nda 250 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Halit Paşa Konakları'nda fiyatları 250 bin liradan başlangıç gösteriyor. 3 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı projede çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, yüzme havuzu bulunuyor.

Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nın devamı yapılıyor!

Zihni Aldırmaz’ın göreve gelmesinin ardından Ray Sokak olarak bilinen Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nın devamı niteliğindeki bölgede kamulaştırma çalışmaları yapıldı. Ardından yıkım işlemleri gerçekleştirilerek bulvarın açılması sağlandı...

Barbaros Hayrettin Paşa Parkı ile İhsaniye Sahil Parkı birleşiyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin 17 Ağustos'ta yaşanan depremin ardından sular altında kalan Gölcük Kavaklı Sahili'nde hayata geçirdiği Barbaros Hayrettin Paşa Parkı'nda yaya ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla başlatılan köprü çalışması devam ediyor.

Paşa Konakları Beykoz fiyatları Haberi

Paşa Konakları Beykoz fiyatları

Parlaklar Group tarafından hayata geçirilen Paşa Konakları Beykoz projesi konak konseptli ilk butik proje özelliğine sahip. 

Yatay mimari anlayışıyla yükselen projede açık yüzme havuzu, fitness, sauna, çocuk oyun alanları ve kapalı otopark gibi sosyal alanlara yer veriliyor. 

Proje 3 bloktan oluşuyor. 

Paşa Konakları Beykoz, Çengelköy sahil yolu, Çubuklu İstinye Feribot İskelesi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, ACR Loft ve TED Koleji'ne 5 dakika uzaklıkta konumlanıyor. 

Proje, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 20 dakika, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne 25 dakika, 3. Havalimanı'na 50 dakika ve İstinye Park AVM'ye 18 dakika mesafede yükseliyor.  

Paşa Konakları Beykoz fiyat! 

Paşa Konakları Beykoz projesinde yer alan konutların fiyatları 790 bin TL'den başlıyor. 

Beykoz Paşa Konakları satış ofisi:
Satış Ofisi: Reşadiye Bağlar Caddesi Paşabahçe Mahallesi Beykoz - İstanbul
Telefon :  90 216...