25 / 04 / 2024

patchwork tarzında Insual Majolica serisi

patchwork tarzında Insual Majolica serisi

Graniser Seramik Insual Majolica Serisi, farklı uygulama seçenekleri ile dikkat çekiyor. Klasik desenin modern yorumu, mekanların karakterini belirliyor. Geçmiş ile günümüz arasında sarsılmaz bir bağ kuruyor.

Eşi emekli olan 65 yaş aylığı alabilir mi 2022?

65 yaş aylığın bağlanmasına dair birtakım şartlar bulunmaktadır. Bu şartların yanında vatandaşlar, “Eşi emekli olan 65 yaş aylığı alabilir mi 2022?” tarzında sorular sormaktadır. İşte bu soruların yanıtları!

Tarzınızı yansıtın! Harley-Davidson lisanslı ürünler yüzde 30’a varan indirimlerle! İşte 18 Eylül 2022 fiyat listesi!

Hepimizin bir motor markasından ibaret sandığı ancak fanatiklerinin bir yaşam tarzı olarak benimsediği Harley-Davidson kadın ve erkek giyim dışında aksesuarlarıyla da dikkat çekiyor. 

Yeni ev sahibi kirayı artırabilir mi? Satılan ev için kira zammı yapılır mı?

Kirada oturan ve ev sahibi değişen pek çok vatandaş ‘Yeni ev sahibi kirayı artırabilir mi?’ ve ‘Satılan ev için kira zammı yapılır mı?’ tarzında soruların yanıtlarını arıyor. Kiracı ve ev sahibinin hakları Borçlar Kanunu’na göre düzenlenmiştir ve bu soruların yanıtları da kanun ile belirtilmiştir.

İzmir için ürküten deprem uyarısı!

Jeofizik Mühendisleri Odası (JFMO) İzmir Şubesi Başkanı Sinancan Öziçer, Ege'deki deprem riskleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. İzmir’de çok fazla fay bulunduğuna dikkat çeken Öziçer, bölgedeki fay hatlarının çökme ve batma tarzında olması sebebiyle daha sık deprem üreteceğini vurguladı.

Beylerbeyi'ndeki tarihi köşk 44.7 milyon TL'ye satışa sunuldu!

19. yüzyıl Neo-Osmanlı tarzında inşa edilmiş, ikinci derece tarihi eser olan Beylerbeyi Yalıboyu'ndaki bir yalı satışa çıkarıldı. 13 odalı ve 9 banyolu yalının satış fiyatı 44 milyon 750 bin TL olarak belirlendi.

Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız" dedi.

Charlize Theron California'daki evini satıyor!

Ünlü oyuncu Charlize Theron, California'daki bulgalov tarzında inşa edilen evini 1.9 milyon dolara satışa çıkardı.

Trabzon'da seyir kuleli park inşa edilecek!

Trabzon'da, Ortahisar Belediyesince inşa edilen proje kapsamında, yaklaşık 5 bin metrekare alan üzerine "Ekopark" tarzında, seyir kuleli, ahşap yürüyüş platformu ile kafe tarzında ünitelerin bulunacağı park hayata geçirilecek.

Trabzon'da hobi bahçesi ve park inşa edilecek!

Trabzon'da, Ortahisar Belediyesince hayata geçirilen proje kapsamında, yaklaşık 3 dönüm arazi üzerine "Ekopark" tarzında, yanında meyve ve hobi bahçesinin de yer alacağı yeni bir park inşa edilecek.

İstanbul Havalimanı'na 30-40 civarında bungalov tarzı otel yapılacak!

2019 hedeflerini tutturduklarını dile getiren İGA Ceo’su Kadri Samsunlu, “İstanbul Havalimanı'na Uzakdoğu’daki havalimanlarında revaçta olan uzay kapsülü gibi, bungalov tarzı 30-40 civarında otel yapacağız.” 

Kasap Döner, Alınanlara satıldı!

Türk fast food tarzında , dönerin yeri ayrıdır. Yaklaşık 10 yıl öncesine kadar sadece birkaç tane o da sınırlı sayıda şubesi olan döner zinciri vardı. Ancak son yıllarda bu sayı hızla artmaya başladı. Bunlardan biri de Kasap Döner. Kasap Döner, yılbaşından önce sessiz sedasız el değiştirmiş.

Frank Gehry mimarisi!

1970'lerde Los Angeles'ta bir mahallede yaşıyorsunuz. Etrafınıza koloni dönemi mimari tarzında inşa edilmiş "normal" binalar var. Derken bir gün mimarın biri geliyor ve oluklu çelik, ekspoze kiriş ve bağlantılar, örgü telinden yapılmış çitler, eğilimli cam yüzeyler kullanarak evini yeniliyor...

Ankara'da 4.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Elvan Mahallesi'nde yer alan gecekondu tarzında 3 adet tek katlı ev vasfındaki gayrimenkul 4 milyon 182 bin 750 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

patchwork tarzında Insual Majolica serisi Haberi

patchwork tarzında Insual Majolica serisi

Geçmişin gizemini günümüzün modern banyolarına taşıyan Insual Majolica Serisi, farklı uygulama seçenekleri ile dikkat çekiyor. Klasik desenin modern yorumu, mekanların karakterini belirliyor. Geçmiş ile günümüz arasında sarsılmaz bir bağ kuruyor.


Duvarda 30x90 ebatlarında white, bone, brown, cobalt olmak üzere 4 rengi olan serinin, 45x45 ebatlarında brown ve cobalt renklerinde yer karoları mevcut. 


1999 yılında; kalite yönetimi ve müşterilerine hizmet noktasında mükemmelliği amaçlayarak dürüstlüğü ilke edinen, çalışanlarıyla ve dinamik yapısıyla genç bir kurum olan Graniser, hızla büyüyerek seramik ve granit üretiminde Türkiye’nin lider üreticileri arasına girmiştir.

Akhisar/Manisa ‘da 275 dönüm alan üzerine kurulu fabrikasıyla toplamda 23 milyon m2 üretim kapasitesine sahip Graniser; 1000’ e yakın çalışanı ile duvar ve yer karosu, sırlı granit, dekor, bordür üretmekte ve kurduğu satış noktaları ile dünyanın farklı...