24 / 04 / 2024

Graniser Seramik'ten patchwork tarzında Insual Majolica serisi!

Graniser Seramik'ten patchwork tarzında Insual Majolica serisi!

Graniser Seramik Insual Majolica Serisi, farklı uygulama seçenekleri ile dikkat çekiyor. Klasik desenin modern yorumu, mekanların karakterini belirliyor. Geçmiş ile günümüz arasında sarsılmaz bir bağ kuruyor.



Geçmişin gizemini günümüzün modern banyolarına taşıyan Insual Majolica Serisi, farklı uygulama seçenekleri ile dikkat çekiyor. Klasik desenin modern yorumu, mekanların karakterini belirliyor. Geçmiş ile günümüz arasında sarsılmaz bir bağ kuruyor.


Duvarda 30x90 ebatlarında white, bone, brown, cobalt olmak üzere 4 rengi olan serinin, 45x45 ebatlarında brown ve cobalt renklerinde yer karoları mevcut. 


1999 yılında; kalite yönetimi ve müşterilerine hizmet noktasında mükemmelliği amaçlayarak dürüstlüğü ilke edinen, çalışanlarıyla ve dinamik yapısıyla genç bir kurum olan Graniser, hızla büyüyerek seramik ve granit üretiminde Türkiye’nin lider üreticileri arasına girmiştir.

Akhisar/Manisa ‘da 275 dönüm alan üzerine kurulu fabrikasıyla toplamda 23 milyon m2 üretim kapasitesine sahip Graniser; 1000’ e yakın çalışanı ile duvar ve yer karosu, sırlı granit, dekor, bordür üretmekte ve kurduğu satış noktaları ile dünyanın farklı yerlerindeki müşterilerine hizmet vermektedir. Müşterilerinin her birini özel olarak değerlendiren, çalışanlarının tecrübelerini yansıtarak çözümlemelere giden Graniser, onların maksimum memnuniyetini esas kabul etmektedir.


Kalite kavramı Graniser ile bütünleşmiştir. Tüm ürünlerimiz ileri teknoloji ve estetik anlayışı ile üretilmektedir. 


Kuruluşundan bu yana duvar ve yer karosu üretiminde teknolojik yenilik noktasındaki iddialı yatırımları Graniser ürünlerini “kalitenin timsali” haline getirmiştir. Üretim surecindeki gözetim ve kontrollerde gösterdiği hassasiyeti ve dikkati, hammadde seçimine de layıkıyla yansıtan Graniser ismi, sektördeki en güçlü firmalar ile birlikte anılmaya başlamıştır.

Graniser; showroom hazırlama konusunda deneyimli mimarlardan oluşan ekibi ile bayilerine destek vermektedir. Ayrıca uygulama iç dekorasyon görsellerinde görünüm birliği sağlayarak adından söz ettirir bir marka haline gelmiştir.


Graniser, geldiği noktada 50’den fazla ülkeye ihracat yapmaktadır. Graniser; dünya pazarlarında edindiği bu tecrübesini kendisine güven noktasında oldukça değerli bir teminat olarak görmektedir.


Tüm bu özellikleri, Graniser ’i satış hacmi, ürün kalitesi, dizaynlarda farklılık ve uluslararası konumu açısından sektördeki öncü firmalar arasına taşımıştır.




Geri Dön