29 / 03 / 2024

Pendik Ahmet Yesevi tapu dağıtımı

Pendik Ahmet Yesevi tapu dağıtımı

Pendik Belediyesinin imar uygulama çalışmaları bir mahallenin daha yüzünü güldürüyor. Ahmet Yesevi  Mahallesinde yürütülen imar uygulama çalışmasını tamamlayan Pendik Belediyesi, 720 hak sahibini tapularına kavuşturacak.

Kayseri Kocasinan'da yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle 3 iş yeri satışa sunuldu! 

Kayseri Kocasinan Belediyesi, Kayseri ili Kocasinan ilçesi, Hacı Ahmet Yesevi Mahallesinde yer alan 3 adet iş yerini yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle satıyor. Peki Kocasinan'da yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Drm Demir Beton Ve Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Drm Demir Beton Ve Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Limited Şirketi İçerenköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yesevi Delikaya ve Ebru Darman ortaklığında kuruldu. 

Pendik'te kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında tam 5 bin bina yıkıldı!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin yaptığı açıklamada, Pendik'te son 10 senede tam 5 bin binanın kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkıldığını söyledi.

Milli Emlak 230 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! 

Çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Nevşehir ili, Kozaklı ilçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak o ilde 77 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Arsa almak isteyenlerin radarına giren, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bayburt ili, Aydıntepe ilçesi Ahmet Yesevi Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Nevşehir'in o ilçesinde 230 bin TL'ye arsa sahibi olabilirsiniz! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Nevşehir ili, Kozaklı ilçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 1 Eylül 2022 tarihinde yapılacak.

Nevşehir'de 613 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Nevşehir Kozaklı Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Kozaklı ilçesi, Ahmet Yesevi Mahallesi'nde yer alan 5 arsayı 613 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte fiyatlar...

Ahmet Ercan'dan son dakika İstanbul depremi açıklaması!

İstanbul'da geçtiğimiz gün özellikle Kartal, Maltepe, Pendik ve Tuzla'da sahille yakın bölgelerde yayılan koku tedirginlik yarattı. Vatandaşlar arasında kokunun kaynağının deprem olduğu söylentileri yayıldı. Jeofizik Profesörü Ahmet Ercan, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ahmet Cin Pendik'teki kentsel dönüşüm için Murat Kurum'la görüştü!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, ilçede hali hazırda süren ve planlanan yatırımlar için Ankara’da temaslarda bulundu. Ahmet Cin, Pendik ve Taşlıbayır'da (Orta ve Dumlupınar) devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını Murat Kurum ile ele aldı.

Pendik Keltepe'nin imar planları onaylandı!

Pendik Çınardere Mahallesi “Keltepe” için hazırlanan 1/5000’lik ve Ballıca, Emirli, Kurna ve Kurtdoğmuş Mahalleleri için hazırlanan 1/1000’lik İmar Planları, Belediye Başkanı Ahmet Cin’in yoğun çabalarıyla İBB Meclisi’nde oanylandı. Başkan Ahmet Cin, “Hayırlı olsun. Gayretlerimiz sonuç verdi” dedi.

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

Yeşiltepe Belediyesi kentsel dönüşümde marka olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, inşaatı tamamlanan Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Kent Dönüşüm Projesi 1.Etap ile proje aşamasında olan Turgut Özal Mahallesindeki 68 dönümü kapsayan Kentsel Dönüşüm alanını inceledi.

Gaziantep Ahmet Yesevi Sosyal Tesisi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Ahmet Yesevi Sosyal Tesisi'ni hizmete açtı.

Pendik Ahmet Yesevi tapu dağıtımı Haberi

Pendik Ahmet Yesevi tapu dağıtımı

Pendik Ahmet Yesevi Mahallesi’nde 32 hektarlık alanda gerçekleştirilen imar uygulaması Pendik Tapu Müdürlüğü tarafından tescil edildi. 720 hak sahibini ilgilendiren yeni imar tapuları 10.11.2017'de Pendik Tapu Müdürlüğü tarafından tescil edilerek Pendik Belediyesine teslim edildi. Böylece Kentsel Dönüşüm Modeli baz alınarak parselasyonu hazırlanan bölgenin önünde sağlıklı bir şehirleşme için de engel kalmadı. 

 

Başkan Şahin: “Bölge hızla gelişecek”

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin,  tescil edilen tapuları Pendik Tapu Müdürü Ali Rıza Çelik’ten teslim aldı. Ahmet Yesevi Mahallesi’nde yapılan imar uygulamasıyla geniş imar yollarına sahip, otopark sorununu kendi içinde çözebilmiş, kentsel dönüşüm mantığına aykırı düşmeyen parseller üretilmeye çalışıldığını söyleyen Başkan Şahin: “Buradaki amaç;  bölgenin sosyal ve kültürel açıdan geliştirilebilmesi, sağlıklı kent yapılaşmalarının oluşturulması, sağlanacak emsal ve değer artışlarıyla depreme dayanıklı yeni yapıların inşasının...