25 / 04 / 2024

Milli Emlak o ilde 77 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak o ilde 77 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Arsa almak isteyenlerin radarına giren, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bayburt ili, Aydıntepe ilçesi Ahmet Yesevi Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.



Arsa almak isteyenlerin yüzünü güldürmeye devam eden ve imarlı ve imarsız arsalar için ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcıların merakla beklediği Ağustos ayı ihale ilanlarını da resmi internet sitesi üzerinden yayımladı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde bulunan satış ihaleleri arasında Bayburt ili, Aydıntepe ilçesinde yer alan imarlı arsa da bulunuyor.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yayımlanan son dakika detaylarına göre,  satışa çıkarılan konut alanı imarlı arsa Bayburt ili, Aydıntepe ilçesi Ahmet Yesevi Mahallesi'nde bulunuyor. 

İhaleye çıkarılan söz konusu arsanın taşınmaz numarası 69020101109 şeklinde belirtildi. Söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 558,87 metrekare.


Geri Dön