26 / 04 / 2024

Pendik AVM

Pendik AVM

Konut projelerinde kâr marjlarının daraldığını ve artık arsa sahiplerinin yatırımcı veya geliştiriciden daha fazla para kazandığını belirten Krea Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kodal, şirket olarak konut yatırımlarında frene bastıklarını ve ağır

Zeruj Mall Pendik AVM'de hangi mağazalar var? Zeruj Mall Pendik mağaza listesi!

Geçtiğimiz günlerde Pendik'te hayata geçirilen Zeruj Mall kapılarını açtı. Sadece kadınlara hizmet veren Zeruj Mall Anatolia AVM'de hangi mağazalar var? Zeruj Mall  Pendik AVM mağaza listesi...

Zeruj Mall Anatolia AVM açıldı!

Dünyanın ikinci kadın temalı AVM'si olan Zeruj Mall Anatolia Pendik'te hizmete açıldı. AVM 50 mağaza ile hizmet verecek.

Bizim Toptan’dan Pendik Marinturk AVM’ye yeni mağaza!

Bizim Toptan, Pendik Marinturk AVM’de müşterilerini birçok yenilikle buluşturduğu, genel konseptinin dışında yeni mağazasını hizmete açtı. 

İstMarina AVM bugün açılıyor!

Bostancı-Pendik sahil yolu üzerinde hayata geçirilen İstMarina AVM kapılarını bugün açıyor.

Home City Pendik AVM açılıyor!

Başta mobilya ve dekorasyon olmak üzere ev ve ofislerin ihtiyacı olan bütün her şeyi tek bir çatı altında toplayacak olan Home City Pendik AVM 2018 ilk çeyrekte kapılarını açıyor.

Home City Pendik AVM yılın ilk çeyreğinde açılıyor!

Home City Pendik AVM 2018 yılının ilk çeyreğinde kapılarını açıyor. Türkiye’nin ilk ve tek ev dekorasyon AVM’si olma özelliğini taşıyan AVM konsept yapısı ve ürün çeşitliliğiyle de fark yaratacak.

Pendik Home City AVM bu yıl açılacak!

Pendik'te yer alan Home City AVM yılın ilk çeyreğinde kapılarını açacak. AVM'de yaklaşık 120 marka yer alacak

Home City Pendik açılış için gün sayıyor!

Mobilya ve dekorasyon sektöründe uzmanlaşmış AVM dönemi başlıyor. Home City Pendik açılış için gün sayıyor.

Mobilya AVM’leri geliyor!

MOSDER Başkanı İsmail Doğan, mobilya sektörünün gelişmesiyle birlikte tüketicilerin tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında toplayabilmek adına mobilya AVM'si kuracaklarını söyledi. Doğan, “Bu proje Türkiye’de bir ilk. İlk AVM yeni yılın ilk ayında Pendik’te açılacak” dedi.

KorkmazKaya Life Pendik satış ofisi!

KorkmazKaya Life Pendik satış ofisi iletişim numarası 0216 506 18 61 olarak belirtiliyor. Viaport AVM'ye 3 kilometre yakınlıkta olan proje 2 blok halinde hayata geçiriliyor.

Pendorya AVM bayramda açık mı?

İstanbul Pendik'te yer alan Pendorya AVM, haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Pendorya bayramda açık mı? Pendorya bayramda kaçta açılır?

Dilova Belediyesi Körfez Geçiş Köprüsü'ne AVM yapacak!

Körfez Geçiş Köprüsü'nün Diliskelesi kısmına Pendik'te bulunan Via Port Outlet Shopping'in yetkililerinin AVM yapacağı ileri sürüldü. AVM'nin inşaatına kısa bir süre başlanacağı öğrenildi.

Neomarin Çocuk Kültür Merkezi sanat etkinliklerine sahne oluyor!

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilen Neomarin Pendik AVM içindeki kapalı salonunda hizmet veren Neomarin Çocuk Kültür Merkezi, yaz aylarında eğlenceli ve eğitici bir sanat etkinliğine daha sahne oluyor.

Pendik AVM Haberi

Pendik AVM


2008 yılında agresif bir politika izleme kararı alan şirket, 6 Kasım'da düzenleyeceği bir toplantı ile üzerinde çalıştığı bütün alışveriş merkezi projelerinin tanıtımını yapacak. Esma Sultan'da düzenlenecek davette alışveriş merkezi yatırımcı ve işletmecileri ile zincir markaların sahiplerinden oluşan 200'e yakın davetli bir araya gelecek. Krea Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Hakan Kodal, Türkiye'de ilk defa bir şirketin bütün ürünlerinin tanıtımına ilişkin böyle bir toplantı düzenlendiğini belirterek bu toplantıda dört AVM projesinin yanı sıra yatırım stratejileri ve hedeflerini de anlatmayı planladıklarını açıkladı.


650 milyon dolara 5 proje yapıyor


Şirketin portföyünde halen kesinleşmiş ve imzalanmış, yatırım tutarı 650 milyon doları bulan 5 projesi bulunuyor. Bunlardan dördü alışveriş merkezi projesi. İlk AVM projesi...