18 / 04 / 2024

pendik belediyesi tapu dağıtımı

pendik belediyesi tapu dağıtımı

xPartisinin grup toplantısında, Pendik Çınardere’deki gecekondulara tapu dağıtacağını açıklayan Kılıçdaroğlu’na belediyeden cevap gecikmedi: Söz konusu gecekondular SHP döneminde inşa edildi. 

Pendik Velibaba'ya tapu müjdesi!

Pendik Belediyesinin imar uygulama çalışmaları, bir mahallenin daha yüzü gülüyor. Velibaba  Mahallesi’nde 2 bin 150 hak sahibini tapu sahibi yapacak imar uygulama çalışması, İBB onayından geçti.

Pendik Fatih Mahallesi’nde tapu sevinci!

Pendik Fatih Mahallesi 8686 Ada 10 Parsel'deki 42 hak sahibine tapuları düzenlenen törenle teslim edildi.

Pendik Taşlıbayır'da tapular dağıtılıyor!

Pendik’in en önemli kentsel dönüşüm projelerinden Taşlıbayır bölgesinde tapu dağıtımı başlıyor.

Pendik Sülüntepeliler tapularına kavuştu!

İmar uygulaması tamamlanan Sülüntepe Mahallesi 3. Bölge'de hak sahiplerine tapuları teslim edildi. Tapularını Belediye Başkanı Kenan Şahin’den alan mahalle sakinleri memnuniyetlerini dile getirirken Muhtar Tuncer Yeni “8 yıllık özlem sona erdi” dedi.

Pendik Belediyesi bu yıl 4 bin hak sahibine tapu müjdesi verdi!

Pendik’te kentsel dönüşümün altyapısını oluşturmak ve şehrin sağlıklı bir şekilde gelişmesini sağlamak üzere çalışmalarına büyük bir hızla devam eden Pendik Belediyesi, bu yıl 12 imar uygulamasını tescil ettirerek 3.993 hak sahibine tapu müjdesi verdi.

Pendik Yayalar ve Ahmet Yesevi mahallerine imar müjdesi!

Yayalar Mahallesi 5. Bölge ve Ahmet Yesevi Mahallesi İmar Uygulamaları çalışmalarını tamamlayarak 1 ay süreyle askıya çıkaran Pendik Belediyesi, toplam 1.700 hak sahibini tapularına kavuşturuyor.

Pendik'te 17 bin 147 tapu dağıtıldı!

Pendik Belediyesinin sürdürdüğü programlı imar uygulamaları çerçevesinde geçtiğimiz 2014 yılında başta Kavakpınar, Çamçeşme ve Güllübağlar olmak üzere birçok mahallede 16 bin 119 tapu dağıtıldı. Bu yılın ilk dokuz ayında bu rakama 1.028 tapu daha eklendi.

Pendik Yayalar 8 no'lu parsele tapu geliyor!

Vatandaşları tapu sahibi yapmaya devam eden Pendik Belediyesi, son olarak Yayalar 8 no’lu parseli de Milli Emlak’tan devralarak hak sahiplerine satışına başlıyor. Ertuğrulgazi-Sülüntepe Hazine parsellerinden olan alanda devir işlemlerinde son aşamaya gel

Sülüntepe, Velibaba ve Fevziçakmak Mahalleleri tapularına kavuşuyor!

Pendik Belediyesi, Ertuğrulgazi Mahallesi'nden sonra Sülüntepe, Velibaba ve Fevziçakmak Mahallelerinde de hak sahiplerine tapularını kazandırıyor. Üç adet parseli daha Hazine'den devralan Pendik Belediyesi, arsaların satış işlemlerine başlayacak

Pendik Sülüntepe, Velibaba ve Fevziçakmak Mahalleleri tapularına kavuşuyor!

Pendik Belediyesi, Ertuğrulgazi Mahallesi’nden sonra Sülüntepe, Velibaba ve Fevziçakmak Mahallelerinde de hak sahiplerine tapularını kazandırıyor. Üç adet parseli daha Hazine’den devralan Pendik Belediyesi, arsaların satış işlemlerine başlayacak.

İstanbul Pendik Belediyesi çok sayıda zabıta memuru alacak!

İstanbul Pendik Belediyesi zabıta memuru alımı yapacağını duyurdu. Zabıta alımı ilanıyla birlikte başvuru şartları ve tüm ayrıntılar da tek tek belli oldu.

Pendik Belediyesi 2 adet gayrimenkulü satıyor! İstanbul'da fırsat! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy ve Kavakpınar'da yer alan 2 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilenler...

Pendik Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı! 626 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla...

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Şeyhli bölgesinde yer alan 2 arsayı 626 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. 

Arsa yatırımı yapacaklar dikkat! Pendik Belediyesi 4 bin 412 metrekarelik arsayı 3 taksitle satıyor! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Dolayoba'da yer alan 4 bin 412 metrekarelik arsayı 44 milyon 126 bin 200 TL'ye satışa sunuyor. 

Pendik Belediyesi'nden 35.1 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis alanı!

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kaynarca'da yer alan akaryakıt ve servis alanını 35 milyon 126 bin 300 TL'ye satıyor...

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi!

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi. Ekip, 10 gün boyunca hafif, orta ya da ağır hasarlı binalarda incelemeler yapacak.

Pendik Belediyesi'nden 6.8 milyon TL'ye satılık 2 ev!

Pendik Belediyesi, Esenler Mahallesi'nde bulunan 2 adet konutu satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 6 milyon 809 bin 300 TL olarak belirlendi.

Pendik Belediyesi'nden satılık 2 arazi: 8.5 milyon TL'ye!

Pendik Belediyesi, tarıma elverişli iki arazisini ihaleyle satışa çıkardı. Arazilerin satış bedelleri 2 milyon 279 bin 200 TL ve 6 milyon 266 bin TL olarak belirlendi.

Pendik Belediyesi'nden 14.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Pendik Belediyesi tarafından Kurtdoğmuş Mahallesi sınırları içinde bulunan 2 arsa ihale usulüyle satılıyor. Gayrimenkullerin bedeli 14 milyon 504 bin TL olarak belirlendi.

Pendik Belediyesi'nden askeri alan açıklaması!

Pendik Belediyesi Doğu Mahallesi'nde mevcut planlarda “askeri alan” olarak işaretlenen 7 bin 870 metrekarelik hazine arazisinin imara açılması ile ilgili açıklama yaptı.

Pendik Belediyesi'nden 12.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Pendik Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul 12 milyon 412 bin 507 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 31 Ocak 2019 Perşembe günü gerçekleştirilecek. 

Ahmet Yesevi Spor Kompleksi'ni Pendik Belediyesi tamamlayacak!

Pendik Belediyesi, daha önceki senelerde bağışçı tarafından inşaatına başlanılan fakat yarıda kalan Ahmet Yesevi Spor Kompleksinin tamamlanması için sürdürdüğü girişimlerde sona yaklaştı

Pendik Belediyesi'nden 15.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Pendik Belediyesi'nden Dolayoba'daki 5 bin 784,66 metrekare büyüklüğündeki konut imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 18 Aralık'ta yapılacak...

pendik belediyesi tapu dağıtımı Haberi

pendik belediyesi tapu dağıtımı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında, Pendik Çınardere’deki gecekondulara tapu dağıtacağını dile getirdi. Bölgedeki gecekondu sorununun içeriğinden haberi olmayan, mevzuatı ve sorunun tarihi seyrini bilmeyen Kılıçdaroğlu’nun, kabaca “tapu dağıtacağım” şeklinde 1990’ların vaatlerini andıran çıkışına Pendik Belediyesi’nden gelen açıklama şöyle oldu:

Söz konusu gecekondular 1989-1994 yıllarında SHP’nin döneminde yapılmıştı ve SHP yönetimi bu sorunu başlattığı gibi çözüm de üretememişti. Bölgenin içerisinde toplam 372 adet gecekondu yer alıyor ve bunların 2694 Ada 155 Parsel içerisinde kalan 143 tanesi eski Tapu Tahsislidir.

Burada bulunan gecekonduların tamamı için Yayalar Mahallesi’nde İBB tarafından konut projesi yapılmış olup, son bir yıldır da bu bölgede bulunan gecekondulara tahsis edilmek üzere bekletilmektedir. Belediye olarak yasal çerçevede problemin çözümü için çalışmaktayız. Hak sahipleri için avantajlı teklifimiz vardır, ancak...